Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТОП НОВИНА-НАШИ ХОРА НА СЪРВАЙВЪР!!!

Искам да поздравя Николай - първият финалист в тазгодишния сървайвър! При това спечели състезание за издържливост, където по закон печелят жените (другият мъж - Спас, отпадна първи).
    Знам, че няма да спечели, просто правилата са такива, че победителят се определя от останалите играчи, но за мен той победи всички!
    Още веднъж - браво!

Коментар

Първоначално публикуван от ACCELERATOR Преглед на мнение
      Искам да поздравя Николай - първият финалист в тазгодишния сървайвър! При това спечели състезание за издържливост, където по закон печелят жените (другият мъж - Спас, отпадна първи).
      Знам, че няма да спечели, просто правилата са такива, че победителят се определя от останалите играчи, но за мен той победи всички!
      Още веднъж - браво!
      Напълно те подкрепям в казаното!!!
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

ХD Таман и аз да пиша ,но сте ме изпредварили
        +1 И АЗ НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КАЗАНОТО
        Просто Николай ги разби ! Бях за него от самото начало щом почнаха
        Дано да спечели наградата

Коментар

Браво пичове,вие май не излизате от форума никога!Николай наистина е силен играч.

Коментар

Нищо не е решено още може да го подкрепите и вие със sms-и като му дойде времето!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
              Нищо не е решено още може да го подкрепите и вие със sms-и като му дойде времето!
              Не съм 100% сигурен, но доколкото си спомням победителят се определя чрез гласуване на „племенния съвет“, а не чрез СМС-и. Миналата година обаче май имаше някаква поощрителна награда, и там победителят се определя от зрителите.

Коментар

Може,знам ли?Преди шуменския кръг говорих с адаша и това разбрах.Не смях да питам повече но ако се стигне до подкрепа с sms-и ще пусна някой в негова полза!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Преглед на мнение
                  Може,знам ли?Преди шуменския кръг говорих с адаша и това разбрах.Не смях да питам повече но ако се стигне до подкрепа с sms-и ще пусна някой в негова полза!
                  Едвали ще се стигне до изпращане на SMS-и, защото предаването не е директно (било е заснето преди месеци) и вече се е разбрало кой е победителя, но на участниците им е забранено да казват преди да е свършило предаването, което го дават по телевизията в момента.

П.п. лично мнение
                  Иначе и моят фаворит от началото до края беше и си остава Николай!
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Много ясно ,че ще пускаме SMS Ако има такав вариянт де :П Дали победителя си е взел наградата

Коментар

Мисля че и участниците не знаят още кой е победител,защото се гласува там и гласовете се четат на финала в София.Разбира се ако се спитат един друг кой за кого е гласувал ще знаят кой е победителя.

Коментар

(другият мъж - Спас, отпадна първи).
                        Ха, че ти Спас за мъж ли го имаш?
                        Няма да коментирам, но и аз поздравявам Никито, че за пореден път им натри носовете
                        Също много ме хвана яд на Герчака миналата вечер - наистина за съжаление се оказа доста слабохарактерна и податлива на всякакви манипулации Според мен много сбърка, че не гласува за Спас, но както и да е - и така ме устройва
                        Hristo Draganov
                        http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Това е най-добрия играч,той е човека за наградата,заслужава я макар и сам да казва че той е заради играта вътре а не заради парите,НО спокойно чу се че той няма да е победителя

Коментар

Още веднъж - браво!
                            И точно за това е важно как си се държал с останалите играчи през цялото време.Тази идея на формата много ми допада.Не мисля че Николаи заслужава да спечели /не че имам друг фаворит/, според мен истински силния индивид притежава и други качества /като джентълменство например/ а не само като хищник да тъпче всичко около себе си.Тои се държа отвратително много пъти.
                            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                              Не мисля че Николаи заслужава да спечели /не че имам друг фаворит/, според мен истински силния индивид притежава и други качества /като джентълменство например/ а не само като хищник да тъпче всичко около себе си.Тои се държа отвратително много пъти.
                              +1
                              Наистина истински силния Човек притежава и други качества...
                              Only after the last tree has been cut down,
                              Only after the last river has been poisoned,
                              Only after the last fish has been caught,
                              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Да де, ама говорим за този сезон на "Сървайвър" и от останалите "марули" на финал лично аз не виждам кой е по-достоен да спечели наградата.
                                Истинският "мъж" Спас ли?
                                Невероятният играч Янита?
                                Абсолютния "психолог"(!?!?!?) и "стратег" Галя?!?!?!
                                Или Силвия, която е най-недоволна от всичките гадини които са на островите?!?!
                                Николай е най-подготвен и психически и физически, въпреки възрастта му-факт.
                                Каквото имаше да казва на всеки му го каза право куме в очи - факт.
                                В изключително решаващи състезания запазва самообладание и печели - факт.
                                Където и да се засели е въпрос на 2-3 дни да превърне мястото със сравнително малко подръчни материали в съвсем прилично местенце за живот - факт.
                                Просто ме изуми факта, че той на острова си направи толкова много удобства, а останалите от Балбоа въпреки че бяха 6-8 човека, единственото, което направиха е един обикновен навес!?
                                Per aspera ad astra.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X