Билдне идва от build-строя, а harvest-събирам, жъна в някой игри (култовата Dune) се събираха ресурси с harvester, та затуй харвестна е по-точно
"като харвестна малко, мога да билдна някоя сграда"
Май към лигня ще пермине тази тема, пък тамън обяснявах как не е хубаво да се спами по темите
Аз в една друга тема споменах, че съм запленен от паркетните ендура, тъй като такъв мотор понастоящем най-добре отговаря на целите, за които искам да го ползвам.
Та по темата:
В настоящия момент, и след дълги седмици проучване и четене на какви ли не материали, мечтая за един от следните три мотора, с предимство за тези, които са по-нагоре в списъка:
1)Honda XRV 750 Africa Twin. Като дизайн най-ме влече този от 96-а година
2)Honda XL 650V Transalp
3)Yamaha XTZ 750 Super Tenere
Въпреки, че съм доста пристрастен към Африката, съм много склонен първият ми така бленуван мотор да бъде Тенерето или Трансалпа
Аз в една друга тема споменах, че съм запленен от паркетните ендура, тъй като такъв мотор понастоящем най-добре отговаря на целите, за които искам да го ползвам.
Та по темата:
В настоящия момент, и след дълги седмици проучване и четене на какви ли не материали, мечтая за един от следните три мотора, с предимство за тези, които са по-нагоре в списъка:
1)Honda XRV 750 Africa Twin. Като дизайн най-ме влече този от 96-а година
2)Honda XL 650V Transalp
3)Yamaha XTZ 750 Super Tenere
Въпреки, че съм доста пристрастен към Африката, съм много склонен първият ми така бленуван мотор да бъде Тенерето или Трансалпа
явно си ячак щот тия мотори само едри хора могат да им съдят
Коментар