Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор мечта :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мотор мечта

Случайно влезнах в тази тема и искам да споделя моя личен опит.
    Карал съм почти всички мотори за които пишете и според мен ВЕТА е
    най-добрия мотор за Ендуро.Мотора е много мек и не те изморява,има много добра стъпка и катери прекрасно.Центъра на тежеста е разположен много ниско,а степенките са изнесени малко назад което прави мотора лесен и приатен за каране.Цената е добра,а има и много добър сервиз.

Коментар

Първоначално публикуван от Сузи Преглед на мнение
      Случайно влезнах в тази тема и искам да споделя моя личен опит.
      Карал съм почти всички мотори за които пишете и според мен ВЕТА е
      най-добрия мотор за Ендуро.Мотора е много мек и не те изморява,има много добра стъпка и катери прекрасно.Центъра на тежеста е разположен много ниско,а степенките са изнесени малко назад което прави мотора лесен и приатен за каране.Цената е добра,а има и много добър сервиз.
      Това ми звучи малко като рекламен пост

Аз пък искам скорпата, щото ми се карат само пътеки напоследък
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

спокойно брат! нали се спори за да се стигне до най-правялното решение! наистина на господин никой ако му остане време да си поиграе с превода на тестовете за 2008 ще е екстра! или направо след два три месеца за 2009 а?
        Бог обича смелите!

Коментар

Новиа модел на KTM 2009.
          Ако някои знае нещо повече за него да драсне 1 2 реда
          Прикачени файлове

Коментар

Това не е ли EXC 530-то от 2008-ма ?
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Не вгледаи се в главата на мотора husaberg бяха направили такижа двигатели на които главата е под наплон но но забражих колко градоса
              Това е модела 530EXCR
              Прикачени файлове
              Последно редактирано от iva_kx; 08-06-08, 18:05.

Коментар

за ктм-а не мога да ти кажа инфо сега, но ако може да попитам как се прикачват снимки? аз не мога нещо да се справя с тази задача
                Бог обича смелите!

Коментар

Ето я моята мечта Honda CRF250X

Коментар

Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнение
                    ....
                    Гледам имаш много добър вкус..БРАВО..

Коментар

Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнение

За мен една в черно, ако може. Освен това да е опакована, като за подарък, а отряда за разопаковането да е в русо... айде от мен да мине може и в светло кестеняво!

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                        За мен една в черно, ако може. Освен това да е опакована, като за подарък, а отряда за разопаковането да е в русо... айде от мен да мине може и в светло кестеняво!
                        Еее то верно, че мечтите са безплатни, но ти пак много претенции имаш (това в кръга на шегта разбира се )
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                          Еее то верно, че мечтите са безплатни, но ти пак много претенции имаш (това в кръга на шегта разбира се )
                          Е като ще е Honda, рошава да е!
                          Последно редактирано от господин никой; 23-06-08, 09:12. Причина: Опс... исках да кажа гарга... :)

Коментар

Винеги съм твърдял , че русото повече отива на зелено , ама никой не слуша !

Знаете ли к'во ?!? Напоследак една моя мечта малко , по малко става реалност ! И знаете ли защо !?! Защото виждам все повече и повече зелен цвят в темата " Тук Да се Похваля " ! Това наистина много ме радва ! ( дори самодоволните , нахилени емоушан иконки са в зелен цвят ! )

П.П. За тези признания , не съм използвал упойващи вещества , това е от времето !
                            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Ето това емоя мотор мечта!!! (Вече не е мечта!)
                              http://www.stairwaytoglory.com/en/

Коментар

моят мотор мечта.и съм твърдо решен някой ден да имам един такъв в гаража!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X