Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор мечта :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Мотор мечта

ох леле, трябва да се науча да пиша на курилица че с тази система да пиша на латиница а да се появява на кирилица много грешки правя!
    Бог обича смелите!

Коментар

Първоначално публикуван от hobi Преглед на мнение
      ох леле, трябва да се науча да пиша на курилица че с тази система да пиша на латиница а да се появява на кирилица много грешки правя!
      колега тъкмо мислех да ти правя забележка за това
      иначе май хубави мнения пишеш
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
        колега тъкмо мислех да ти правя забележка за това
        иначе май хубави мнения пишеш
        Toзи човек ще се научи, и ще стане за пример защото сам си вижда грешките, и не се срамува да си ги признае.На такива хора с удуволствие да кажеш-Добре дошъл!

Коментар

добре заварили! (също с удоволствие)
          Бог обича смелите!

Коментар

Доста изчерпателно , ама не разбирам как като не си карам Kawasaki KLX 450 f може да кажеш , че е по-лош от Yamaha wr 450 само по статистика ??? Много от тези сайтове са с рекламна дейност ! Хората от Yamaha са си платили на някой PR и вече всичко е уредено . От каде си сигорен, че само на ямахата не и се махат ограничителите на тези тестове моторите са в еднакви условия , значи с еднакви подобрения ! Аз не съм видял някаде до са да има ямаха шанпион по ендуро ... ямахата може би е само шампион по статистики , което не е от голямо значение
            Защо не написа нещо и за Suzuki , KTM и др. достас добри мотори

ПП не ме разбираи погрешно преди една седмица съм платил една ямаха YZ 400 f , ама мисля , че тези статистики са пълни с грешки и предобеждения ( в такава статистика видях , че моя БИВШ КМХ 125 е 30 к.с. , а тои е едва 15 к.с. )
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

много си прав, но това си е мое мнение, а и не гледам само характеристиките ми и от първа ръка така сам чувал, но това си е вапрос на вкус. информация за ктм и сузуки нима защото не намерих, хо и аз знам че са добри! (да не пропускаме елемта че лично на мен ямахата и харесва наи-много и на външен вид. )
              Бог обича смелите!

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                Доста изчерпателно , ама не разбирам как като не си карам Kawasaki KLX 450 f може да кажеш , че е по-лош от Yamaha wr 450 само по статистика ???
                А ако беше карал мислиш ли че мнението му щеше да е по-меродавно? След като един мотор се харесва на някого, мислиш ли че е задължително да се хареса и на тебе? И обратното - след като един мотор се харесва на тебе, мислиш ли че твоето мнение е меродавно и е задължително този мотор да се хареса и на другите?

Много от тези сайтове са с рекламна дейност ! Хората от Yamaha са си платили на някой PR и вече всичко е уредено .
                Цецо, нормалните държави обикновенно не са като България. Хората имат работещи закони за защита на потребителя и за подвеждаща реклама има и съд! Спомням си как преди време някакъв откачен американец беше проверил дали е достоверна една реклама на Волво и след като беше доказал че не е достоверна (т.е. не може монстертрак да мине върху волво без да го смачка), беше осъдил фирмата!

От каде си сигорен, че само на ямахата не и се махат ограничителите на тези тестове моторите са в еднакви условия , значи с еднакви подобрения !
                Човека е прочел какви тестове са направени и при какви условия и го е написал тук. Ако имаше някаква измама при провеждане на тестовете, "ощетените" производители щяха да изреват много преди тебе и да напишат опровержение.

Аз не съм видял някаде до са да има ямаха шанпион по ендуро ... ямахата може би е само шампион по статистики , което не е от голямо значение
                Те и Ферари доста време не бяха виждали шампионската титла в F1 допреди да наемат Шумахер за пилот!

Защо не написа нещо и за Suzuki , KTM и др. достас добри мотори
                Ми напиши ти! То само да викаш "дай" и да критикуваш е най-лесно! Това намерил човека, това написал като информация, аз и толкова не мога! А ти можеш ли повече?

ПП не ме разбираи погрешно преди една седмица съм платил една ямаха YZ 400 f , ама мисля , че тези статистики са пълни с грешки и предобеждения ( в такава статистика видях , че моя БИВШ КМХ 125 е 30 к.с. , а тои е едва 15 к.с. )
                А ти нали скоро се хвали и за едно сузуки или се заблуждавам нещо? Да не си сложил тигана на печката докато рибата е още в реката?

Ако искаш да не бъдеш разбиран погрешно, когато оспорваш нечие мнение, аргументирай се поне толкова достоверно, колкото този чието мнение оспорваш!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Трябваше да се явиш на матура ... добри аргументи ! НО има един момент в посна на ХОБИ , който тои казва следното :
                  ако може да вметна, че кавазакито и хондата имат само тапи на ауспуха а ямахата има много огранчители по нея. на тези тестове са махнати всички механични такива, тоест отпушени ауспуси, на яамахата са махнати ако не се лъжа само болта в карбуратора, у запушалката на гърлото на мотора
                  Аз от това разбирам , че ямаха е ощетена Или грешно го разбирам . А това , че не е карал такъв мотор и не го харесва , може да се промени след като кара ! Мисля , че трябва да си човек с много големи предобеждения , за да кажеш на черното , бяло . Кои са нормалните държави ?!? САЩ ?!? То ако бяха нормална държава нямаше да се врът каде ли не , има един филм по телевизията " момчетата от оушан авеню " ( така мисля , че се казваше ) загледай го малко да видиш , за какво става въпрос относно P.R. в Америка , но това е друг въпрос и ако продалжа само излишно ще спамя . А относно , това че казах , че няма шампиони от Yamaha , може да е и въпрос на време , ама като гледам нито един по известен ендурист не е тръгнал да сменява тийма , ако го сменява то или е КТМ , или Хонда , поне такива наблюдения имам .
                  Относно сузукито , което съм взел , чакам го до 10 дни да пристигне , а Ямахата я купих преди 1 седмица и ще дойде в средата на агуст , мислех да го пазя в тайна , ама го казах , за да не прозвуча като някав марко манияк , който държи само на своето

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                    Трябваше да се явиш на матура ... добри аргументи !
                    Можех Цецо, можех да се явя през 89 - 90 година, ама нямаше нужда, защото успеха си ми беше достатъчно висок! А го дължах на това че повечко четях и по-малко гледах филми! А от това дето съм ти го написал, нищо не си разбрал! Ще пробвам малко по-кратко и по-ясно:
                    Човека ти цитира данни, резултати от тестове направени от производители на ауспуси (а не производители на мотори). Посочва ти и източниците, от които е черпил тази информация - сайтовете на тези производители на ауспуси!
                    В отговор, ти скачаш и викаш " Не е верно, те такова животно нема" и като аргументи му посочваш няколко ухилени емотикона!!!
                    Е добре, ако твърдиш че данните изнесени от Hobi не са верни, ами посочи верните данни, посочи откъде ги черпиш тези данни, та да ти кажа евала!
                    Е и сега ако не ме разбра какво искам да ти кажа, направо се отказвам повече да ти обяснявам!

Коментар

Ето едно малко сравнение между Kawasaki KLX-R , Honda CRF-X , Yamaha WR-F и КТМ ЕХС :
                      http://www.dirtrider.com/tests/offro...on/photos.html
                      Мисля че с този линк , защитавам моите аргоменти от четиримата тест-райдари , двама избират KLX-R , един избира CRF-X като мотор за него и КТМ ЕХС като мотор за теста , остана и още един , който казва за ямахата , че не си е на мястото в този тест и избира КТМ ЕХС Разгледайте сравнението по опстойно , защото аз съм го чел през пръсти и май съм попадал само на информация , която на мен ми харесва
                      Маи някои трябва да ми казва "евала"

Коментар

точно в този линк който си дал са направени тестове на моторите за 2007 ( аз казах че говоря за 2008 ) и точно тези същите тестове са преведени от "господин никой" ако не лъжа. виж брат, аз не сам казал че не харесвам кавазакито, а че най-ми харесва ямахата!<---- това да си го подчертая, защото е пределно ясно че всички фирми се стремят кам най-доброто и никой няма да изкара лош мотор, разбираш ли ме?
                        Последно редактирано от Краси; 05-06-08, 08:20.
                        Бог обича смелите!

Коментар

За стотен път сигурно повтаряме и спорим за едни и същи неща.
                          Ясно е че лош мотор няма, всеки си има предимства и недостатъци.
                          Отделно на това всеки райдър си има стил на каране, единия харесва поведението на двигателя на хонда друг на ямаха.
                          Цецо всички сравнения са супер субективни защото условията и гледната точка никога немогат да са 100% еднакви.
                          Плюс това тези мотори не са тествани по терените които караме в БГ, а това също има разлика. На мен лично ямаха също най ми допада като двигател, удобство и позиция на каране, окачване и т.н. но това си е мое мнение.
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Отделно на това всеки райдър си има стил на каране, единия харесва поведението на двигателя на хонда друг на ямаха.
                            Цецо всички сравнения са супер субективни защото условията и гледната точка никога немогат да са 100% еднакви.
                            Плюс това тези мотори не са тествани по терените които караме в БГ, а това също има разлика.
                            Е точно това и аз се мъча да му обясня! Предпочитанията на даден човек зависят от един куп неща, но това че някой е предпочел един мотор пред друг по никакъв начин не доказва неверността на изнесените от Hobi резултати от технически тестове.

Коментар

Голяма криво разбрана цивилицация стана тук Знам аз от на "господин никой" взех идеята и разгледах сравненията Съжалавам ... просто дадох линк като доказателство .
                              Както каза Краси лош НОВ мотор няма , вече е въпрос на стил кой какъв ще избере . Пуснах поста защото от мен се иззискваше да докажа аргоментите си с материал ! Милсля , че вече е крайно време да сложим точка на този спор Много разводних темата , за което съжалявам

Коментар

Айде да издавя рибата - аз харесвам в момента, точно така в момента новата Aprilia - 450-ката. Няма разумно обясниение - просто ме кефи на външен вид.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X