Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2010/2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ски сезон 2010/2011

Вчера следобяд се качихме на Лалето. Машините за сняг блъскат нон-стоп. Много е приятно до към 3, 3 и нещо, когато слънцето се скрива.
    Пистата е доста заледена, което е кофти, но пък нямаше никкаво чакане на опашката. Предния ден се е чакало около 10-ина минути.
    Това от мен. Весело посрещане на Новата!
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Тамън щях да напиша коментар за Банско, че бях там, ама видях, че колегата е написал вече как стояха нещата. Добре, че бях с гаджето, а тя е начинаещ и срещу 10лв на ден се возехме на всякакви ключета, лентички, панички и прочие. Най-готиното беше, че не само работеха 1-2 писти, ами работеше само 1 лифт, дори след като пуснаха долната част на Томба, пак само 1 лифт и опашката беше красива... За сега е много зле, никакъв сняг и картите смешно скъпи. Ако бях отишъл да карам сигурно щях да се изнервя доста... След малко пътувам към Боровец. Поздрави!
      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Първоначално публикуван от nk_dimitrov Преглед на мнение
        Тамън щях да напиша коментар за Банско, че бях там, ама видях, че колегата е написал вече как стояха нещата. Добре, че бях с гаджето, а тя е начинаещ и срещу 10лв на ден се возехме на всякакви ключета, лентички, панички и прочие. Най-готиното беше, че не само работеха 1-2 писти, ами работеше само 1 лифт, дори след като пуснаха долната част на Томба, пак само 1 лифт и опашката беше красива... За сега е много зле, никакъв сняг и картите смешно скъпи. Ако бях отишъл да карам сигурно щях да се изнервя доста... След малко пътувам към Боровец. Поздрави!
        Приятно каране и да кажеш как е. Май за момента Боровец си остава най-приятното място за каране...
        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
          Приятно каране и да кажеш как е. Май за момента Боровец си остава най-приятното място за каране...
          По-скоро е най-разумният компромис между цена на картата и предлагани условия

Ники, да кажеш после колко е натупало след този еднодневен снеговалеж
          Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

15см,без снега от оръдията,който работят денонощно.Но курорта е пълен до дупка с чужденци и не знам да ли няма да има някъде опашки.

Коментар

Като цяло днес беше доста гадно Яко студ, ама много студено, нов сняг(да речем 15см + този от оръдията), към 10:30 си имаше доста народ по пистата, нямаше много видимост, защото всяко оръдие беше на макс. Поизлъска се, на места само лед, на други 20см мек(малко тежък) сняг... Равносметката днес - ставане рано, пътуване до Боровец, 25лв карта, умрях от студ, покарах, но предишните 5 пъти беше несравнимо по-хубаво, в 11:07 си продадох картата за 15лв, хапнах и се прибрах... Най-вероятно утре ще ходя пак, но се надявам да спрат уръдията и да отътпач пистата. Кофти ден, но съм сигурен, че утре може да е перфектно, стига да не съм се разболял. Поздрави!
              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Уфффф това хич не звучи добре - тамън се надявах, че горе е паднло повечко сняг, а то нови 15 см са си колко да не е без хич...единствено ме блазни, че пистата не е била обработена, ама филма с оръдията е ужасен попринцип.

При този малък снеговалеж си струва да се тестват Езерата - няма да им хора и може да се кара цял ден на паничката там - миналата година на 3ти март там беше подобна ситуация - 10-15 см нов сняг, ама някак си терена много добре му пасва и малко сняг и се кара екстра.

Ники, завиждам ти искрено, че можеш да караш през седмицата
                Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Смешно скъпи цени на картите и няма сняг... Абе тия наред ли са?! Или ние?! Айде към Италия и Австрия! 120 км. перфектни писти и всеки ден си на различни писти... И кафето и чая ти е 1 евро... И ски-паса за една седмица е 150 евро...

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                    Смешно скъпи цени на картите и няма сняг... Абе тия наред ли са?! Или ние?! Айде към Италия и Австрия! 120 км. перфектни писти и всеки ден си на различни писти... И кафето и чая ти е 1 евро... И ски-паса за една седмица е 150 евро...
                    Същата история като предната година по новогодишните празници. Никакъв сняг, "работят" 2 писти, 1 седалков лифт, огромни опашки и всичко това за скромната сума от 55 лв на ден. Чудя се къде е логиката ....
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Същата история като предната година по новогодишните празници. Никакъв сняг, "работят" 2 писти, 1 седалков лифт, огромни опашки и всичко това за скромната сума от 55 лв на ден. Чудя се къде е логиката ....
                      Ти пък! Каква логика?!!
                      Нали има скиори които плащат тези цени, пък даже и опашки! Защо да намаляват цените!
                      Днес се чух с приятел в Банско - вчера са пристигнали около 6000 руснаци и днес е бил кошмар! Опашката на кабинката е била чак до пътя!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
                        У...При този малък снеговалеж си струва да се тестват Езерата - няма да им хора и може да се кара цял ден на паничката там - миналата година на 3ти март там беше подобна ситуация - 10-15 см нов сняг, ама някак си терена много добре му пасва и малко сняг и се кара екстра. ....
                        После слизаш при мене в Сапарева баня и те пускам в басейна с 38градуса минерална вода.
                        След това малко джакузи, малко бира и кой от къде е.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          После слизаш при мене в Сапарева баня и те пускам в басейна с 38градуса минерална вода.
                          Ехе искам и мен да ме пуснеш :-)
                          Последно редактирано от Спас; 04-01-11, 19:13.
                          Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Така кажи!
                            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Ами тук е тема само за ски, не е за СПА, пък и ме е страх от модераторите да не ме баннат за реклама.
                              Всички сте добре дошли, всеки ден ми карат премръзнали скиори от Боровец, най-малко по два автобуса.
                              И всичките ги връщаме към живота румени и засмени...това го заявявам съвсем сериозно.

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=104643

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Ти пък! Каква логика?!!
                                Нали има скиори които плащат тези цени, пък даже и опашки! Защо да намаляват цените!
                                Днес се чух с приятел в Банско - вчера са пристигнали около 6000 руснаци и днес е бил кошмар! Опашката на кабинката е била чак до пътя!
                                Аз логиката я знам отдавна. Задръстеното ни балканско мислене, даже май вече не е балканско а остана само българско. Ама докато си траем ще е така, ще ядем най-скъпите храни в Европа и ще говорим на най-големите тарифи при мобилните оператори.
                                Ако в магазина си купиш стока която не отговаря на цената можеш да се обадиш в комисията за защита на потребителя нали. Ама ако си дал 55 лв и не получаваш нищо срещу това, на кого трябва да се оплачеш? или след като си слязъл от кабинката и си преценил че не става за каране, кой ще ти върне парите в случай че си размислил.
                                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X