Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2010/2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ски сезон 2010/2011

След малко ще тръгвам към Ястребец. После ще пиша как е! Поздрави!
    09 YZ290F Athena BB

От: Ски сезон 2010/2011

Айде, че тоя сезон съм се засилил да съм сериозен
    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Днес 8:45 бях на столчето. Горе около -8, долу около -3. Пистата обработена перфектно, отгоре 2-3см пухкав сняг, а отдолу твърдо, което до 13:00 не беше мръднало. Нямаше нито 1 камък, нямаше оголени участъци, хора имаше, но определено не си пречихме по пистата. Опашката се чакаше не повече от 2-3 минути, слънце, абе върховно. Картата беше 17лв по незнайна за мен причина, като пак казвам пистата в 13:00 беше в перфектно състояние. По 3ката чух, че имало малко оголено, но карах само по 2ката, 1цата е с дръвчета, няма никакъв сняг... Перфектно откриване на сезона. Надявам се да съм бил полезен. Поздрави!
      09 YZ290F Athena BB

Коментар

Ето днес к'ва алтернатива спретнахме - натоварихме се цялата семейна дружина със ските и шейната...:

...да направим тренировка преди откриването на сезона...

Аз с чаветата:

Жената се прави на влек:

След това механизирах влека:

...също и с шейната:

3 км. писта само за нас:

Т'ва дЪл моЕ да мине за изкуство?

Тук тегля щерката:

Жената тегли децата:

Карам ски и снимам:

Май не е нужно да се ходи някъде по планините, за да си правиш кефа!
        Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

К'во е положението на Боровец и к'ви пари е лифт картата?
          Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Утре живот и здраве се надявам 8:30 да съм си взел карта за Ястребец 2. Поздрави!
            09 YZ290F Athena BB

Коментар

аз за неделя се чудя дали да не открия сезона, ще чакам да кажеш как са пистите и тълпата.
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Ами днес малко се позамотах и в 9:00 бях на столчето. Днес беше пак 8 градуса, ама + . Пистата беше мекичка с твърда основа. Карах до към 13:00 и пак си беше добре. Пооголило се е на равното, където се разклоняват 2ката и 3ката(в началото отгоре надолу) ама няма как, там е яко слънце, но безпроблемно се минава... Надолу по 2ката беше супер, днес пак покарах много добре. Карам си новите ски и отдолу нямат 1 драскотина, което си е моят тест за камъни(и малки камъчета, които изобщо пък не се виждат иначе). Хора, хммм, кофти беше че имаше вече англичани и се вият по 15 човека група със ски учител, което е малко досадно, защото заемат огромна част от пистата, но иначе долу изобщо нямаше опашка(без да спираш минаваш през машината). Картата вече е 25лв. Ако утре не вали дъжд, мисля че в неделя до обяд ще си е супер. Според мен си има доста сняг, който дори да се разкашква през деня, после го натъпкват за другия ден... Хора най-вероятно ще има, тъй че колкото по-рано, толкова по-добре. Весела Коледа на всички!
                Последно редактирано от nk_dimitrov; 24-12-10, 21:30.
                09 YZ290F Athena BB

Коментар

тенкс за инфото и честита Коледа!
                  Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Миналата събота на 18-ти бях на откриването на Пампорово. Останах приятно изненадан от добре обработените писти, дори и да бяха на 50%, но все пак нямаше достатъчно естествен сняг.
                    Очаквах огромни опашки и неуредици, нали като се каже безплатно каране ние българите само това чакаме.
                    Но всичко беше в рамките на умереното. Имаше леки опашки на 3 и 4 седалковия около обед, на новия 6 седалков от Стойките директно се качваш. Като цяло ми дойде екстра, та дори и за 1 ден.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

+1 за откриването на Пампорово, но на другия ден беше още по-добре. На 19 времето беше по хубаво, а през ноща беше натрупал още сняг.
                      Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Гледам на сайта на Боровец, че за Лифт карта за ЧПВЛ "Ястребец Експрес" от понеделник до петък , цената е 25 лв.
                        Какво точно ще рече това, кои писти се ползват, с кола ли се стига до там. И каква е цената събота и неделя.
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Малко информация от Банско!
                          Картата е 55 лв. ,сняг почти няма, работи само кабинката, шестседалковия от Бъндерица и котвата на Юлен! Опашки, бутане и т.н.!!
                          Днес обещаха да пуснат поне Томба, ратраците работеха, но немах нерви да ги чакам и си тръгнах!
                          Ама капамата и сачовете в механите са си хубави!!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                            Гледам на сайта на Боровец, че за Лифт карта за ЧПВЛ "Ястребец Експрес" от понеделник до петък , цената е 25 лв.
                            Какво точно ще рече това, кои писти се ползват, с кола ли се стига до там. И каква е цената събота и неделя.
                            Събота-неделя цената е само за всичките съоръжения и е 35лв. За 25лв се возиш на ястребец експрес отт понеделник до петък. Лифта е бърз и готин. Тази година не съм ходил, но миналата се паркираше безплатно на паркинга до самия лифт, както и на банкета на пътя до паркинга, места винаги съм си намирал.

Караш по трите ястребци /1, 2 попангелов и 3/. 2ка и 3ка са с оръдия и сняг има, лошото е, че пистите особенно към средата, и сега на изкуствен сняг и лед, стават доста сложни за скиори като мен и повече се мъча, отколкото карам ) ама не ти знам нивото де.
                            Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                              Събота-неделя цената е само за всичките съоръжения и е 35лв. За 25лв се возиш на ястребец експрес отт понеделник до петък. Лифта е бърз и готин. Тази година не съм ходил, но миналата се паркираше безплатно на паркинга до самия лифт, както и на банкета на пътя до паркинга, места винаги съм си намирал.

Караш по трите ястребци /1, 2 попангелов и 3/. 2ка и 3ка са с оръдия и сняг има, лошото е, че пистите особенно към средата, и сега на изкуствен сняг и лед, стават доста сложни за скиори като мен и повече се мъча, отколкото карам ) ама не ти знам нивото де.
                              Е мина времето когато ме плашеха стръмни и заледени писти но от отговора ти разбирам че е много добре решение да караш на 3 писти за 25 лв и то през седмицата когато няма бутане. А и не мисля да ходя точно сега, предпочитам когато навали хубав пухкав сняг за да знам че всичко ще е 6

Поздрави !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X