Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ски сезон 2010/2011

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ски сезон 2010/2011

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    После слизаш при мене в Сапарева баня и те пускам в басейна с 38градуса минерална вода.
    След това малко джакузи, малко бира и кой от къде е.
    Ти пък ако си мислиш че ще ми кажеш кой от къде е след като съм дошъл от 300км Добре че сме толкова далеко, че иначе ще ти изтъркам плочките в това СПА
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Че картите са много скъпи спор няма,но нали четете какво е написал колегата ,купуваш карта за 25 караш до 11.30 и я продаваш за 15лв,това вече не е скъпо,а се прави масово и не е противозаконно.А колкото до филма в Австрия,сме го играли и освен 120км. писти много неща не са точно така,но нали всеки има право на свободно пътуване да ходи да опита сам и да тегли чертата.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
        Че картите са много скъпи спор няма,но нали четете какво е написал колегата ,купуваш карта за 25 караш до 11.30 и я продаваш за 15лв,това вече не е скъпо,а се прави масово и не е противозаконно.А колкото до филма в Австрия,сме го играли и освен 120км. писти много неща не са точно така,но нали всеки има право на свободно пътуване да ходи да опита сам и да тегли чертата.
        Скоро отиваме пак и като се върна ще пиша актуално как е... Ама за тука, забравям един път за винаги, или сме полуидиоти и се оставяме да ни цакат други такива, или си почиваме като бели хора, по белите писти...

Коментар

Колеги,

не се ядосвайте излишно - знаете как функционират в държавата, нормално е така да функционират и по ски курортите. За съжаление трябва да се задоволяваме с това, което има, че без хич не е оферта

Вчера бях на Лалето на нощно каране - пистата беше перфектна за ски - твърда, обработена с един малък пласт пръхкав сняг отгоре. За сноуборд не са ми това любимите условия. Картата както вероятно знаете е 20 лв., пистата е на 20 км. от София, карането е от 18.30 до 22 часа, натоварването не е прекаленно и оръдията работят. Разбира се, получава се заледяване на някой малки участъци към 9 вечерта, но карането си струваше.

За 10 евро няма да намерите подобна алтернатива в Австрия/Германия/Италия/Франция/Швейцария - там стандарта е друг и картите са с цени като на Банско (около 30 евро), но условията във всяко едно друго отношение са космически по-добри.

П.С. Малко офф топик свързан с коментарите по-горе: Точно преди малко говорих с един виетнамец, който живее от години в България. Виетнам, казва, се краде пак по много - ама и политиците, освен че крадът и правят нещо за страната. Хората са повечето много бедни, но дисциплинирани. Сега се строят 6 магистрали едновременно с обща дължина 5000 км. Ние тука гледаме по ТВ как примиера открива мостове и кръгови кръстовища, а виетнамците...

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
          После слизаш при мене в Сапарева баня и те пускам в басейна с 38градуса минерална вода.
          След това малко джакузи, малко бира и кой от къде е.
          То се е видяло....ще трябва да се "жертвам" скоро време
          Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Последната седмица всеки ден бях на Ястребец 2, понеделник бях за последно и беше феноменално. Даваха го да вали тия дни, но на Боровец беше слънце постоянно. За утре го дават перфектно време, няма да има хора, ще бъде супер. Който има време може да отиде да покара. Пистата не мърда, твърда и без лед... Иначе имам идея всеки да пусне по една снимчица, евентуално ако се видим някъде по пистите да се познаем. Поздрави!
            09 YZ290F Athena BB

Коментар

Днес бях на Ястребец,към 16.00 заваля лек сняг,да се надява ме да продължи.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                Днес бях на Ястребец,към 16.00 заваля лек сняг,да се надява ме да продължи.
                Аз ще съм в Петък, после ще докладвам ;-)
                Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

И да пуснем снимки с очила и шапка не ще се познаем.
                  Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Пускаш снимки както караш ските, екипиран, не както за кафе
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Пускаш снимки както караш ските, екипиран, не както за кафе
                      Да бе, да! Аз жената екипирана на опашката за седалката не мога да я позная! Абе аз и мене си не мога да позная!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Бях на Банско от събота до понеделник, в неделя предпазливо отидох на кабинката и опашка нямаше, ама нямаше имам впредвид буквално нямаше нито 1 човек пред мен или зад мен. Трите дена слънце без нито един облак. Не знам причината, но беше хубаво... Например чалин валог има 1м натъпкан сняг, а острани зелена полянка, нямаше камъни, иначе лифта на томба си работи, там също нямаше никакви хора...Хубаво е, че пускат машините и може би ако се задържи студено ще понаправят и горните писти. Утре живот и здраве отивам на Боровец да видя как е. Казаха ми, че в събота и там е нямало нито един човек... Доста малоумен пост се получи ама толкова от мен. Поздрави!
                        09 YZ290F Athena BB

Коментар

А къде са всички руснаци и гърци, дето били дошли в Боровец и Банско?
                          "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Трансферите са за по една седмица.Една седмица може да има 5000човека,а другата 1000.В събота на лифт Ястребец експрес имаше наистина по-малко хора но опашка под 20-30 човека няма.Колега отиди на Маркуджик едно,вчера беше прекрасно и проблема е само че има повече хора.

Коментар

Днес просто не можах да стана... Поздрави!
                              09 YZ290F Athena BB

Коментар

Как е положението на Боровец, има ли нов сняг, пистите в какво състояние са?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X