Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе" - общи приказки (и простотии)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение" - общи приказки

Аз съм се разбрал с доката и с папана и ще съм на линия
    Който не кара той не пада :mrgreen:
    http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

а за четвъртък и петък кога ще ви трябва помощ че съм на бачкане до към 16 часа
      Който не кара той не пада :mrgreen:
      http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

от сърце благодаря на всички които казаха че ще помагат и наистина дойдоха да ударят не едно рамо за състезанието

проблеми имаше доста, но като за първо мероприатие от такъв мащаб мисля се справихме добре.

агнето тази вечер беше вкусно, но от умора май не можахме да му се насладим

сега да видим на следващото агне колко "помагачи" ще се съберем
        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

• енина

Момчета, в събота отново плануваме да караме по вашите терени. Чичко Фър, отбележи на картата, коя пътека е останала неизровена от състезанието. Колите ще бъдат в Габрово, а ние ще прехвърлим планината отново през деветте чучура. Надявам се Джартата тоя петък да пропусне запоя и в събота да е на лице с нас. Всички да се чувстват поканени. Всяка лавина започва с малко парче сняг, а в краят помита всичко, така че нищо чудно този обикновен пост да е малкото парче, което започва лавината и да заформим нещо на беседката като за край .

Коментар

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"

Ооо Жоре, ти добре знаеш че на запад от реката нямаше пътечки които да бяха карани,затова че бъдете спокоини!!!!
            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
              Момчета, в събота отново плануваме да караме по вашите терени. Чичко Фър, отбележи на картата, коя пътека е останала неизровена от състезанието. Колите ще бъдат в Габрово, а ние ще прехвърлим планината отново през деветте чучура. Надявам се Джартата тоя петък да пропусне запоя и в събота да е на лице с нас. Всички да се чувстват поканени. Всяка лавина започва с малко парче сняг, а в краят помита всичко, така че нищо чудно този обикновен пост да е малкото парче, което започва лавината и да заформим нещо на беседката като за край .
              Гоше, чичко ви Фър може да ви заведе на запад от реката, ама в района на Белица по някоя меча пътека
              Последно редактирано от Chinela; 30-06-09, 20:02. Причина: Правопис.

Коментар

Жоре,може да са срешнем по сокаците над беседката,штот Чирпанлий са канем да навестим екстримите на Енина.То квот дойде ама поне ша пробваме на експертите трака.Чао до сабота идано не минава котка пьт никому

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                  от сърце благодаря на всички които казаха че ще помагат и наистина дойдоха да ударят не едно рамо за състезанието

проблеми имаше доста, но като за първо мероприатие от такъв мащаб мисля се справихме добре.

агнето тази вечер беше вкусно, но от умора май не можахме да му се насладим

сега да видим на следващото агне колко "помагачи" ще се съберем
                  аз доидох и колкото можах помогнах,ако бяхте се обадили по-рано щях да доида,но за сметка на това направих някоя друга снимчица.
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от polaris_1985 Преглед на мнение
                    аз доидох и колкото можах помогнах,ако бяхте се обадили по-рано щях да доида,но за сметка на това направих някоя друга снимчица.
                    Жена ми каза да ти предам че ти е много благодарна за това че си им помогнала на палатката
                    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
                      Жоре,може да са срешнем по сокаците над беседката,штот Чирпанлий са канем да навестим екстримите на Енина.То квот дойде ама поне ша пробваме на експертите трака.Чао до сабота идано не минава котка пьт никому
                      Доста побутване ще има по трака на експертите,че каквото е изровено

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                        Жена ми каза да ти предам че ти е много благодарна за това че си им помогнала на палатката
                        Няма защо за мен ми беше приятно да се запознаем.Исках да кача още някоя друга снимка,но нещо неможе.

Коментар

• енина

Я се пребройте кой ще кара в неделя. По груби сметки в неделя в 12 на обяд ще сме на караваната в Енина. Ако има желаещи да заповядат. Ние ще сме към 6 - 7 човека.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                            Я се пребройте кой ще кара в неделя. По груби сметки в неделя в 12 на обяд ще сме на караваната в Енина. Ако има желаещи да заповядат. Ние ще сме към 6 - 7 човека.
                            Аз съм на линия с БМВ-то! Ако ще карате по асфалта де!
                            А да ви кажа лоша новина - Шорито падна днес от една стълба и е доста натъртен! За голямо щастие няма счупено, но все пак ще се помъчи!
                            КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Първоначално публикуван от tapotoparche Преглед на мнение
                              А да ви кажа лоша новина - Шорито падна днес от една стълба и е доста натъртен! За голямо щастие няма счупено, но все пак ще се помъчи!
                              Голям проблем кои му бутна стълбата бе диваинета такива ,кои сега ще ви изкарва моторите беее??????
                              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от tapotoparche Преглед на мнение
                                Отново задуха вятърът на промяната. Отиваме на Враца. Никак не ми се ходеше, но след като ми беше заявено, че неискам да отида защото ме е страх от врачанските пътеки, нямам друг избор . Ако не духа повече вятър, по другата седмица сме на Енина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X