Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе" - общи приказки (и простотии)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение" - общи приказки

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
    Ей Тошко чух че си имал някои много ценни снимчици от вчера няма ли да ги пуснеш ? Да я видим тая "потната"пътечка
    Потната пътека е голяма веселба - скоро не се бях потил и радвал така
    снимките са тук и след малко ги пускам
    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Абе незнам какво сте правили там,но днес като отидохме и ние доста се поизпотихме.Разорали сте всичко все едно някои току-що си е извадил картофите
      Който не кара той не пада :mrgreen:
      http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
        Потната пътека е голяма веселба - скоро не се бях потил и радвал така
        снимките са тук и след малко ги пускам
        Тоше скоро ще и създам и продължение на "потната пътека" и тогава ще видиш истинска веселба.Аз доста отдавна съм го замислил това но става бавно че само двама трима ми удисват и зор се разчистват някои места ама се надявам скоро и това да стане

Коментар

Еи еи еи еи,голям голям голям голям зор зор с тая ая ая ая пътечка течкя течка течка още още малко алко алко ми остана стана стана да го видя идя идя целия елия елия
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
            Еи еи еи еи,голям голям голям голям зор зор с тая ая ая ая пътечка течкя течка течка още още малко алко алко ми остана стана стана да го видя идя идя целия елия елия
            То за тях Чичко Фър се е Голяяяяяяям

Коментар

Мога ли да си купя или поръчам от блузките на клуб,,Севтополис'' и на каква цена.

Коментар

Първоначално публикуван от ovibg Преглед на мнение
                Мога ли да си купя или поръчам от блузките на клуб,,Севтополис'' и на каква цена.
                всеки може да си поръча от тениските
                събираме поръчки докато станат поне 10 броя и тогава ги пращаме да се печатат
                по принцип цената е 35лв на тениска, ама към тях има транспортни 20лв, такси за преводи и т.н. и досега си ги вадихме от джоба ама не мисля че вече трябва да е така

мисля, че 40лв е разумна цена
                плащат се предварително на Ива (жената на Доката)
                всеки може да пише на гърба на фланелката име каквото поиска и номер който иска
                Преценете добре размера си - най добре пробвайте вече готова фланелка и си преценете размера по нея

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                  То за тях Чичко Фър се е Голяяяяяяям
                  Ей Шори сигурен съм, че ти от там ще минеш като по асфалт ама ние слабандраците побутнахме малко - няма начин
                  обаче пътеката наистина е готина и дай боже време - следващия път пак съм там

Коментар

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                    Браво Тоше туи ако е каране за вас Нищо поне ще се научите да бутате...Щото Папана друг х-и не може да ви измисли.....
                    Шоре ами вашите екстрийми да не са по добри случайно или Саръяр-а ??? А тази не е укарана все още ама вече си я бива наистина

Коментар

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
                      Шоре ами вашите екстрийми да не са по добри случайно или Саръяр-а ??? А тази не е укарана все още ама вече си я бива наистина
                      Е на сариар какво муе качва се от трите места поне аз де,молко е кофти там от юг,щото е тясно покраи боровите но е кеф,голяма гледка,по кофти е курделик дет му викат там си е сериозно страмно.

Коментар

Пичове
                        Тъпана заби - сватбата тръгна

Състезанието е само след 5 дни и имаме нужда от помощ, за която помощ лично аз, както и целия клуб Севтополис покорно Ви молим

С почти всички от вас сме имали персонални разговори за възможността ви да помогнете за състезанието и вече е време да помагате.
                        Няма човек с който да не сме говорили и да не оказал на думи съпричастност за това състезание - време е тази съпричастност да се изрази и на дела

• В четвъртък и петък ни трябват около 20 човека на градчето
                          за да направим затворените зони, да прокопаем канали за тока, да маркираме трасетата и да обезопасим затворения кръг със старта като набием колци и разпънем лента и мрежа и още куп задачи

• За събота и неделя ни трябват около 30 човека
                          за отцепки, контроли, помагачи по екстремите и затвореното трасе

Ще съм повече от благодарен на всеки от Вас, който отговори на този призив тук в темата, и остави ден в който можем да разчитаме на него, име и телефон за връзка. По този начин ще сме наясно кога на кой можем да разчитаме

Моля Ви, да приемете този призив много сериозно понеже, до сега сме свършили ужасно много работа по това състезание и не върви да се издъним на финала

Кристално ни е ясно, че работата която ще свършите е много, но понеже не разполагаме с бюджет, но разполагаме с огрмоно желание да ви благодарим, сме Ви подготвлили ето това:

за неделя вечерта

Само стрийптизьорките все още не са потвърдали участие ама и това ше е ясно скоро

И понеже все някой трябва да е първи се записвам за четвъртък, петък, събота и неделя

Ами това е от мен
                        Надявам се на много отговори на този призив
                        Последно редактирано от Тодор Пашов; 21-06-09, 20:47.

Коментар

на линия сме ,знае6 след работа сме на трасето

Коментар

Тоше няма страшно брат там сьм щом има ядене и пиене ще оправим работата. Пиши ме в списака . Айде моторджии каде сте ??????

Коментар

Преди малко по телефона ми звъннаха 3-ма
                              Борката, Николай(нямат регистрации тук) и Андро
                              С Доката, Ива и Данчо ставаме 7
                              Хайде че още хора ни трябват

Коментар

И аз съм на линия!
                                Eвгени Филчев
                                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X