Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе" - общи приказки (и простотии)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение" - общи приказки

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
    Много много не ми се вярва след тая тежка вечер
    ...............

ПознаДругите пили и чакали да съмне ,че ги страх от тъмното
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
      ПознаДругите пили и чакали да съмне ,че ги страх от тъмното
      Ха-ха,мен,пак не ме е страх,нито от тамното,нито от това колко сам пил.Сега се оправям малко и в сабота предполагам че сам на линия,да сам жив и здрав де,пак 6те го измислим ква да я варшим,и каде да скитаме.А от днес папарака защо го няма,каде е блял,пак не е снимал,кои ще падне.И така днес как беше някои няма ли да разкаже,емоций тва онова,аз пак днес щях да се одавя за малко в ененската река.Много вода имало бре до седалката на мотора,ама нали е СУЗУКИ излезе няма как.

Коментар

• енина

Браво бе, казанлъчани ! Много лайняна история се е заформила нещо ...
        Това е било подготвено за гратисчиите, че да се познават лесно сред публиката !

Коментар

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"

Трябвало е да питате Жоро Хаджиев от къде да минете.Ако сте карали на обратно по ендуро трасето щяхте да минете през гората и да излезете на южния край на пистата.Там такива мини няма и е яко за каране.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение

Браво бе, казанлъчани ! Много лайняна история се е заформила нещо ...
            Това е било подготвено за гратисчиите, че да се познават лесно сред публиката !
            Toчно си е изненада за гратисчиите.Преди две години и аз ги ядох тез лайна.

Коментар

Утре на къде!!!
              Eвгени Филчев
              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Без цел и без посока и се получава най добре
                Който не кара той не пада :mrgreen:
                http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

• ekrkd

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                  Дясно от върха,ляво от малките скали
                  Марка бира по твой избор!
                  Ееее, Филчев много си наблюдателен бе!
                  Имаш бирата

Коментар

Браво на вас кефите се максимално.
                    Аз не мога да си изкарам мотора от гаража нещо куките ме дебнат на поразия ,а простотии в градски условия не правя.Някой ако знае нещо да казва.
                    КТМ 400 EXC

Коментар

Кво толкова та дебнат бе братле слагаш каската и беш да та няма с твоя мотор нищо не могат да ти направят ти си от тежката артилерия

Коментар

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
                        Браво на вас кефите се максимално.
                        Аз не мога да си изкарам мотора от гаража нещо куките ме дебнат на поразия ,а простотии в градски условия не правя.Някой ако знае нещо да казва.
                        То аслъ бая време не си се виждал ,що ли дали са уплаши от цваиките в големия сняг???Яда не излагаш каруцелите!!
                        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Не мога да ва разбера защо постоянно ма обрязвате толкова ли ви преча аз в месеца ще пиша един път и вии хлоб много ви здраве

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                            Не мога да ва разбера защо постоянно ма обрязвате толкова ли ви преча аз в месеца ще пиша един път и вии хлоб много ви здраве
                            Бат Шор, не хаби нерви. Върнах поста ти. Колегата явно нещо се е объркал, защото именно това е разделът за спам и простотии.

Коментар

Днес си спретнахме хубава тренировка за идната събота

и понеже всичко беше на 6 ви черпя с една бира

http://vbox7.com/play:0c178da2
                              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                                Шории Шори,, даи ми малко влас и ми гледаи сеира не се коси още малко и ще има тема Пътешествия и разходки по клавиатура тогаз ще сме много добри без сюнетчии....
                                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X