Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе" - общи приказки (и простотии)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение" - общи приказки

Първоначално публикуван от tapotoparche Преглед на мнение
    Ами ние тъй по тъмно ли ще се прибираме?
    ами нали сте с помощни колелца(патерици,бастуни и др.
    у'граничители),друдно вземате бабуните!
    но ако се забързате,,,,,,може да стане ,работата
    Последно редактирано от kocha; 27-03-09, 23:13.
    Eвгени Филчев
    Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Жоро ,юркай дружината и ОМВ Казанлък 10.00ч.
      До 10.30ч.
      Eвгени Филчев

Коментар

Като кажеш че не може ще се опитаме да минем от там,към 12.00ч.!
        Eвгени Филчев

Коментар

Баф мааму,,, афидерсин на тя модератори,голяма работа са ша знаиш!!!Амчи те обърнали броенето назад.Тя ква стана като на оня манго работата,,,,Работя работя -пари няма,ибъ ибъ дица няма-да ибъ тоъ кумънизъмЪде кво ли му става на Фъра сабаилямм???
          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Абе, що не дойдете да покарате по плевенско, че доста дивеч се е завъдил. Така се хвалят ловджиите. Елате да побръмчим и да го подгоним към балкана. Само чичко ви Фър е пристъпвал насам с мотор. Другите май и незнаете къде се намира Плевен. Айде не се чудете, че при нас сега е сухо, а след месец тревата ще е до гърди.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
              Абе, що не дойдете да покарате по плевенско, че доста дивеч се е завъдил. Така се хвалят ловджиите. Елате да побръмчим и да го подгоним към балкана. Само чичко ви Фър е пристъпвал насам с мотор. Другите май и незнаете къде се намира Плевен. Айде не се чудете, че при нас сега е сухо, а след месец тревата ще е до гърди.
              Вчера качвахме и още тук отдолу имаше още доста сняг ама сигурно следващата седмица вече ще е стопен тогава може и да става за преходи ако даде време де
              То тук по ниското и при нас е сухо ама нагоре е зора а тая зима всички по доста си отбутахме в снеговете
              Който не кара той не пада :mrgreen:
              http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Предлагам да ходим до Севлиево тази неделя!
                Кръг от световното по мотокрос.Предполагам снега ще се разстопи до тогава!
                Събота може да пробваме до Шипка,че и Узана!
                Eвгени Филчев

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
                  Вече съм със здрава капла и ако знаите тоя матор как вървиии готов съм за събота и неделя
                  Здравата капла май ти донесе счупен мотор и малко куцаш.По внимателно де.
                  КТМ 400 EXC

Коментар

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"

Пичове, скоро от полицията ще издават закон за карането по гората.Няма да може да карате, където искате. Ще си имате определен маршрут за каране !
                    Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от tera Преглед на мнение
                      Пичове, скоро от полицията ще издават закон за карането по гората.Няма да може да карате, където искате. Ще си имате определен маршрут за каране !
                      Поздрави
                      Лично аз бих ти изтрил мнението ама щом някой колега се е смилил над теб - ще го оставя
                      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                        Лично аз бих ти изтрил мнението ама щом някой колега се е смилил над теб - ще го оставя
                        Ох Тошкааа,,, съгласен съм с теб ама не виждаш ли че тоз герои колко публикации има много ме съмнява че е от противниковия лагер на потриващите ръце с насмешка ,охаааа да видите сега!!!!????След получената жалба от "ХУМАННИТЕ УНИЩОЖИТЕЛИ"на оскъдния дивеч благодарение на бръмчащите мотори,вече има някакво раздвижване на пазителите на реда,така че да видим на къде ще отидат нещата???

Коментар

абе темата доста дълга ама...

аз таз работа не я виждам как ще стане
                          или поне ще е доста трудно осъществимо

ще се гоним като мишки и пак ще караме, но няма да е такъв кеф

но проблема си има и друга страна

онзи ден ми казаха, че някви мотористи минали край залесителите на тюлбето и безмалко да ги отвеят

ся - извинявайте ама - простотията явно ходи по гората
                          и как очаквате после тези хора да ни подкрепят

как ние сега да тръгнем да искаме разрешние за състезания и големи мероприатия, като разни глъмове показват най - лошото възможно поведение на голямата маса, която би трябвало да съберем????

вчера вечерта се прибирам и край мен двама юнаци - знам ги кои са - като ръчкат едни задни по асфалта (те толкоз могат с ендурото...по асфалта) и безмалко да направят един сакатлък с един автобус

от почти всичките ни излизания имам подобни спомени и затова моля всеки да се замисли сам за себе си - не за другите

когато е в населено място или минава край хора да се държи като пич а не като селски бек

всичко това рефлектира не конкретно към моториста направил золума, а към всички като ендурджии
                          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Пашов Преглед на мнение
                            абе темата доста дълга ама...

аз таз работа не я виждам как ще стане
                            или поне ще е доста трудно осъществимо

ще се гоним като мишки и пак ще караме, но няма да е такъв кеф

но проблема си има и друга страна

онзи ден ми казаха, че някви мотористи минали край залесителите на тюлбето и безмалко да ги отвеят

ся - извинявайте ама - простотията явно ходи по гората
                            и как очаквате после тези хора да ни подкрепят

как ние сега да тръгнем да искаме разрешние за състезания и големи мероприатия, като разни глъмове показват най - лошото възможно поведение на голямата маса, която би трябвало да съберем????

вчера вечерта се прибирам и край мен двама юнаци - знам ги кои са - като ръчкат едни задни по асфалта (те толкоз могат с ендурото...по асфалта) и безмалко да направят един сакатлък с един автобус

от почти всичките ни излизания имам подобни спомени и затова моля всеки да се замисли сам за себе си - не за другите

когато е в населено място или минава край хора да се държи като пич а не като селски бек

всичко това рефлектира не конкретно към моториста направил золума, а към всички като ендурджии
                            Браво Тоше нека всички се замислят как се кара в населено място щото не се знаи от къде може да им изфръкне някои малчуган .......А пък колкото до ловджиите да не се правят на голяма работа щото повечето не си спазват закона ---- И да ни оставят нас на мира

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                              Браво Тоше нека всички се замислят как се кара в населено място щото не се знаи от къде може да им изфръкне някои малчуган .......А пък колкото до ловджиите да не се правят на голяма работа щото повечето не си спазват закона ---- И да ни оставят нас на мира
                              Аааа не ели по лесно никакви да ни няма, че свободно да си оикат когато и къдети си искат с чифтетата????

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                                Предлагам да ходим до Севлиево тази неделя!
                                Кръг от световното по мотокрос.Предполагам снега ще се разстопи до тогава!
                                Събота може да пробваме до Шипка,че и Узана!
                                Сакати приемате ли?
                                КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X