Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"

Ох,Райне ,Райне!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Aбе, какво става днес? Какъв е този бум на жените? Живко се прекръстил на Петя ти сега кой ще излезеш Ама да ви сложа по една снимка на аватарите, та да ви видят Мъжете със женски имена
      Първо Живко си е Живко,а аз съм Петя. Митро не е на ясно.
      Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 04-01-09, 19:09.

Коментар

Първоначално публикуван от petq_peneva_87 Преглед на мнение
        Първо Живко си е Живко,а аз съм Петя. Митро не е на ясно.
        А второ . Ами не му завиждам на Живко. Ще трябва да купува още един мотор и за дъщеря си. Сега като се запалиш

Коментар

Ама Жоре - ти като пускаш такива компромати, за какво очакваш да се пише в темата?
          Фър-а набарал буркана и петалото а Шорито му се чуди кви ще ги върши

и след това - не били карали
          карат бе - ама само такива снимки им правите

дайте малко снимки от качването на баирчетата че те поне интересни
          чичко фил и видео може да пусне малко
          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Aбе, какво става днес? Какъв е този бум на жените? Живко се прекръстил на Петя ти сега кой ще излезеш Ама да ви сложа по една снимка на аватарите, та да ви видят Мъжете със женски имена
            Никакви женски имена! Никой не се е прекръщавал! Просто светът се е объркал.........Може би побъркал! Мъжете стават жени, /виж Азис/ жените стават мъже /виж Близначките и Ива/ , крастата неминуемо е голяма, наистина Ендурото и сексът както казва Жоро не са шега работа! Относно мотора - в Живкови ги има. и то много,
            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от mitro Преглед на мнение
              Независимо от това, че вчера всичко беше замразнало имаше моторджии, от енинската група, които не ги слушат главите и превземаха пътеките, които чичко Фър измисли.
              Ааа де шаги слушат я кажи до колко часа снощи умувахте от къде ще минава новия екстриим????

Коментар

Ами до 1.30. Новата пътека щее точно зад беседката.Само да се стопи снегът и ще я оформим.
                Луд умора няма

Коментар

Ееееееееее Ибрямчето си е прекарал интернет и се е регистрирал във форума. Добре дошъл.

Коментар

Ееееееееее Ибрямчето си е прекарал интернет и се е регистрирал във форума. Добре дошъл.
                    Aми краино време беше тои от една година го има компа де,стига е играл само на игрички ха добре дошъл и дано си така активен както с мацките!!!!!

Коментар

Здравеите и от мен наи голямата шматка дето не може да разбере защо господа моделаторите постоянно на обрязват кото някои п-ки туи не значи че като ядем и пием вино не караме има снимки ама няма кои да ги пусне понеже много падали и ги било исрам и кво праим ся аааааааааааааааа да са бесим ли

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                        Здравеите и от мен наи голямата шматка дето не може да разбере защо господа моделаторите постоянно на обрязват кото някои п-ки туи не значи че като ядем и пием вино не караме има снимки ама няма кои да ги пусне понеже много падали и ги било исрам и кво праим ся аааааааааааааааа да са бесим ли
                        Причините са две или поне за толкова аз се сещам.

1 - Пишете с много правописни грешки (неграмотно) а това не се толерира тук.
                        2 - Раздела е за пътешествия и раходки с ендуро и касае само разходките или тяхната организация като такива.

При Вас колкото и да обичаме да Ви четем се получава така наречената чат зона, което не е лошо но не му е мястото тук.
                        Ако имате желание колегата Витлиемов Ви преложи да Ви отвори подобна тема в друг раздел в който няма да имате ограничения в постовете.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Причините са две или поне за толкова аз се сещам.

1 - Пишете с много правописни грешки (неграмотно) а това не се толерира тук.
                          2 - Раздела е за пътешествия и раходки с ендуро и касае само разходките или тяхната организация като такива.

При Вас колкото и да обичаме да Ви четем се получава така наречената чат зона, което не е лошо но не му е мястото тук.
                          Ако имате желание колегата Витлиемов Ви преложи да Ви отвори подобна тема в друг раздел в който няма да имате ограничения в постовете.
                          Mай ще се окаже че 'ГОЛЯМОТО ОБЕДИНЕНИЕ' е грешка,просто едната тема трябваше да се премести в раздел "Общи приказки",и участниците да се предопредят че пътешествията и разходките са в едната а всичко останало е в другата
                          Eвгени Филчев
                          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Ами сега като има сняг за какво да се пише.Мотори несе карат, или като се стопи снегат и земем да караме тогава ли да почнем да пишем.
                            Луд умора няма

Коментар

Предлагам да започнете да се престрашавате и към края на седмицата да направим една малка снежна разходчица,като пътеките изобщо не са задължителни.Днес излязах със спортното АТВ нагоре и трябва да ви кажа че е много яко,все едно си хванал някоя километрична кал.Примерно пълним торбичките и към "Дюлята".
                              Eвгени Филчев
                              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Да ама едно е да си на 2 колела а друго на 4.Миналата година в такъв сняг като този се обихме да тикаме и да ги носим.И аз ходих днеска до БОЙКОВА НИВА със джипа идвам излязох има много сняг.
                                Луд умора няма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X