Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"

То май лявата степенка е загубил.Защо не се организирате да го оборудвате със кой каквото има старо това момче? Като гледам е голям мераклия,а и щее по-добре със някои скъсани ботуши от колкото с маратонки.
    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
      То май лявата степенка е загубил.Защо не се организирате да го оборудвате със кой каквото има старо това момче? Като гледам е голям мераклия,а и щее по-добре със някои скъсани ботуши от колкото с маратонки.
      Здравеи приятел,като видях Янко се зарадвах че и Шампиона наи после прописал а то се оказа негов адаш.Абе туи Янковците все музиканти го раздавате,относно маратонките-ами тои дае само един с мед да го намажеш то тук от всяка къща мотор вадят по рано беше пушка сега минаха на мотори наистина моторжииската краста е много заразна... Чичко ти Фър
      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Имам в предвид за това момче,защото гледам само него на снимките.Иначе си прав това си е краста по която ще се палят все повече и повече хора,някои със възможности други без.Ама и като гледам тия без възможностите са много по запалени от тия със.

Коментар

Е поне днес се разходих до беседката.Полафихме малко с d.6orca и mitro и айде обратно у дома.Навръщане направих малко падане ама то в тоя сняг мотор кара ли се всичко е ок няма поразии.Имам и една снимка на още двама моторджии които дойдоха по едно време и дори катереха пътечката ама нея по късно ще я кача.
          КТМ 400 EXC

Коментар

Ето и малко снимки от петъчната среща в Казанлък с "отговорни лица" за уточняване подробностите по кръга от РШЕ в града и Енина.
            Казанлъчани се заеха много сериозно още отрано и съм убеден, че ще се представят достойно, а Енинския балкан е едно от най красивите и благодатни места за ендуро в България.

Разгледани бяха изискванията към организатора. Виждате само лаптопи и документация. Никакви чаши или буркани !
            Когато трябва да са сериозни, казанлъчани и енинци са такива !

Някъде от тук ще минава теста на ендуро - кроса. Всичко си има. Красота !

А и планината е на един х..върлей място, така че условията са перфектни ! Наоколо има голяма поляна за разполагане на зоните, трасето и зрителите, а градът е съвсем до старт/финала. Хубаво измислено !
            Сега предстои работа.
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Днес правихме ремонт на къщичката на 'Далак бунар'.Тръгнахме едно АТВ и два мотора,като единия на 15-тата мин.пожела да го оставим на 'спокойствие'.Продължихме аз,моят оператор Ивелин(на гърба ми) и Исмет,карахме след него(видео да има).Напълни ми душата т'оз човек,то бива извънземно ама..........на два пъти ми се наложи да стискам газта до дупка,че ще избяга,(да поясня,аз съм с 4*4).Надявах се оператора да е снимал добре,ама дали от страх дали от тремор(снощи поосъмнахме),бая му е треперила ръката.Ще се опитам утре да кача някой клип.Голям кеф е карането в сняг,въртиш геврека на ляво то утива в дясно,абе............
              Снимки има но са за 'БАР НАЗДРАВЕ'
              Eвгени Филчев
              Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Да беше беден да,ама то гламаво
                Вече ще му правя фейсконтрол,или по-скоро бодиконтрол,че с т'оз налудничев поглед и психотест не би издържал
                Eвгени Филчев

Коментар

Такива фенове са ряткост !!!
                  Аз см горд, че ми е колега !

Коментар

След като е такава работата вземете му набийте малко акъл в главата,поне едни гумени ботуши да обува.

Коментар

След като е такава работата вземете му набийте малко акъл в главата,поне едни гумени ботуши да обува.
                      Нали знаеш че акъл и ме.... нети ли дойдът на време неги чакай.
                      Луд умора няма

Коментар

Така е но все пак не е зле да се опита.

Коментар

Обещаното видео от неделя
                          http://www.youtube.com/watch?v=0ft0H0hgaCs
                          http://www.youtube.com/watch?v=ExoRh8XuoeA
                          http://www.youtube.com/watch?v=Yym1qqOz6NE
                          Доло в дясно под екрана има надпис watch in HD цъквате там и гледате на добро качество,като изключим подскачането на камерата,за което взех да загрявам,то оператора не стига че няма къде да се хване ми съм му връчил и камеранаправо му се е тръснала вълната
                          Имаше два-три завоя с големи ефекти,т'ва един фотоапарат,един човек зад него в комбинация със слънчевото време щеше да има уникални снимки
                          Eвгени Филчев

Коментар

ей Фил - хич не ви слушат главите бе
                            този пич с мотора през цялото време кара на ръба
                            видях го поне 10 пъти да се засилва към урвата и на косъм се измъква
                            тва луда работа...
                            EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                              тва луда работа...
                              Май станал 3-ти на източноевропейското тази година,но напоследък взел да се кефи на АТВ ,така че скоро може да имаме качествено попълнение
                              На клипа се вижда нещо интересно но в действителност лудницата беше пълна
                              Eвгени Филчев

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                                тва луда работа...
                                Затова сменяй машината и почвай да тренираш не да се плашиш от снегът.
                                Луд умора няма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X