Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Единствената и неповторима група от Енина

Първоначално публикуван от tapotoparche Преглед на мнение
    Заглавието е ясно: Енина-община Казанлък, между Плевен и Стара Загора!
    Абе кво е туи заглавие бе нии в географски форум ли сме или в моторджииски????
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
      ...утре ще питате и кое парче е снимало? Ато беше парче и половина
      Вярно бе - кой ви снима?

Заглавието е ясно: Енина-община Казанлък, между Плевен и Стара Загора!
      Абе лепвайте квото решите
      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Нека Коледна звезда да огрява вашия път в живота, нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници! И незабравяите да оставите едно отворено прозорче в сърцето си за хората, които ви обичат! На всички от Единствената и неповторима група от Енина пажелавам Весела Коледа и Щастлива Нова година!

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan.Taralejkov Преглед на мнение
          Нека Коледна звезда да огрява вашия път в живота, нека здравето и късмета бъдат ваши спътници, а сърцето и умът - ваши съветници! И незабравяите да оставите едно отворено прозорче в сърцето си за хората, които ви обичат! На всички от Единствената и неповторима група от Енина пажелавам Весела Коледа и Щастлива Нова година!
          Браво бе Тарле ,добре дошъл в нашите редици , браво за това че се престраши да прекрачиш този праг макар и на куц крак не е страшно нали???СПОЛАИ ТИ!!!!!!Чичко Фър

Коментар

Първоначално публикуван от tapotoparche Преглед на мнение
            Браточки аз тука виждам един дето много прилича на мене(tapotoparche), а се кълна, че в къщата на Фъра не съм стъпвал и даже незнам къде се намира! Та отсега нататък ако ви се случи да ме видите някъде на маса, под маса, ос..н или с някоя чужда девойка, да знаете че сигурно не съм аз а двойника ми от снимката!!!
            Аааа Боркаа аз като казвам на Жоро че голяма бела ми отваря тои не вярва,тая вечеч Чичко Фил си взел шампоанчето и джапанките и като ми се изтърси на вратата да се понапарел и отпуснел в басеинчето абе я бягаи от тука нали знаеш че само по двоики разрешавам веднага удари една слу шалка и двоиката пристигна по халат кога гледам що да видя Сената +абе я викам дет ша ми каляте басеина яда ви наточа една кана вино ида нарежа от пресния суджук ,станах пишман докато не дръпнаха по две кани не мръднаха ама иаз им помагах дее татакивати ми работи господин МОДЕРАТОРЕ не деи да ми създаваш таквиз проблеми че ми намаля бурето и пръта тъи дееее

Коментар

добре дошъл нашите редици стефка и скорошно оздравяване и на пътеката

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                Абе Шори,бягай се оправяй,че ще опуснеш банкета.Чак в Плевен се чу за него.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                  Абе Шори,бягай се оправяй,че ще опуснеш банкета.Чак в Плевен се чу за него.
                  сега мислим за утрешния ден до банкета има още много време пък как ще се насвиркам не е истина аи наздравееееееееее

Коментар

Ти ша кажеш че си даржан на въже бе бат Шори
                    Луд умора няма

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                      Браво бе Тарле ,добре дошъл в нашите редици , браво за това че се престраши да прекрачиш този праг макар и на куц крак не е страшно нали???СПОЛАИ ТИ!!!!!!Чичко Фър
                      Благодаряти Чичко Фър, за добрите пожелания.

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                        Шори надявамсе скоро да захвърля тези патерици и да покараме както преди заедно.

Коментар

добре дошъл стефка дано по скоро да се оправиш за да превзема ме балканите заедно
                          Луд умора няма

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan.Taralejkov Преглед на мнение
                            Хубаво е ,из между всичките негодници,да има един свестен човек.Лошото е,че с какъвто се събереш,такъв ставаш.Подострихте ли теслите,за утре Ей и да ковете,хубаво пироните на пейките,да не си скъсам гащите,като седна.

Коментар

Не само, че заковахме гвоздеите но даже намерихме страхотна пътека която почва от моторджииското сборище.
                              Последно редактирано от Chinela; 20-12-08, 19:32. Причина: Правопис
                              Луд умора няма

Коментар

Тошка не трябваше да бързаш да си отиваш, изтърва бая емоции, дано Филчев да пусне нещо да можеш да видиш.
                                Последно редактирано от Chinela; 20-12-08, 19:33. Причина: Правопис
                                Луд умора няма

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X