Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"

Честита нова година и от мен пожелавам на всички мнго здраве щастие късмет ияко каране през новата година аиде чао и към бесетката

Коментар

Здравеите крастави кучетаааа!!!! Да вие честита новата 2009 година . пожелавам на всички с бензин в задниците да са живи и здрави ,повече емоции повече и по дълги разходки ,през настъпващата година да осъществим оттдавнащната ни мечта да прекроим на длъж и на шир Родопа планина!!!!Хаиде всички на моторджииското Зборище хаиде че ще има нов екстриим!!!!!!
      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

за много години здрави и пак здрави и много километри но не по асфалта.....

Коментар

Ей, да не си мислите че съм ви забравил?
          Пожелавам ви да сте живи и здрави,да се виждаме по често по баирите, и да се събираме за хубави неща.
          Много поздрави от РИСК клуб Габрово и спецциално от мен!

Коментар

За вас и вашите семейства много много здраве, много много любов и много сбъднати мечти.Честита нова 2009 година.

Коментар

Честита нова година и от мен
              Живот, здраве, пари и много окаляни мотори през новата 2009 ви желая
              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

честита нова година и от мен пичове. пожелавам на всички яко каране и бес проишествия през 2009.
                Луд умора няма

Коментар

Здравеите чешити на екстремните спортове вече ви честитих новата година ама аз като голям карък изпратих старата с контузия но не ми попречи да яхна мотора през новата аиде от мен чаооооо и на веселата пътечкаааааааааааааааааа

Коментар

Вече няма да се чудя, защо от енинската група, никой не пише. Ами вижте и вие, защо не пишат. Погледнете и не си мислете, че в буркана има компот. Ха сега погледнете другата ръка. Ха сега погледнете, на фона как е обрасъл балкана докато нашите герой, въртят този прословут буркан. Наздраве, чичко Фър. Наздраве на цялата група.

Коментар

Момчета, много съжалявам, ама трябва да ви направя сериозна забележка. Окепазихме хубавата тема. Стана по бетер от кръчма, а раздела е " Пътешествия и разходки с ендуро ". Моето предложение е: От тук нататък, темите с пиячката да се преместят в тази тема :http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41191 Или да направим дублираща тема, която да се намира в кошчето и там да се дискутират, купоните. Нека тази да остане за сериозните мероприятия. Ще взема, да я разчистя малко. Дано да няма сърдити, за изтритите постове. Поздрави на групата.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                        Момчета, много съжалявам, ама трябва да ви направя сериозна забележка. Окепазихме хубавата тема. Стана по бетер от кръчма, а раздела е " Пътешествия и разходки с ендуро ". Моето предложение е: От тук нататък, темите с пиячката да се преместят в тази тема :http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41191 Или да направим дублираща тема, която да се намира в кошчето и там да се дискутират, купоните. Нека тази да остане за сериозните мероприятия. Ще взема, да я разчистя малко. Дано да няма сърдити, за изтритите постове. Поздрави на групата.
                        Браво Жоро!Само така окепазиха темата с техните буркани и скари!

Коментар

Независимо от това, че вчера всичко беше замразнало имаше моторджии, от енинската група, които не ги слушат главите и превземаха пътеките, които чичко Фър измисли.
                          Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 04-01-09, 12:05.
                          Луд умора няма

Коментар

Най накрая още един от групата се престраши да се пресаедини кам форума.Добре дошъл ЖИВКО.
                            Луд умора няма

Коментар

Здравейте. А съм начинаеща,имам мотор от това лято, който за съжаление карах общо около 2 седмици, защото през останалото време бе развален вс нещо му се чупеше. За това лятоще се постарая да е готов за екшан.

Коментар

Aбе, какво става днес? Какъв е този бум на жените? Живко се прекръстил на Петя ти сега кой ще излезеш Ама да ви сложа по една снимка на аватарите, та да ви видят Мъжете със женски имена

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X