До: Енина и Казанлък-"Голямото обединение"
Честита нова година и от мен пожелавам на всички мнго здраве щастие късмет ияко каране през новата година аиде чао и към бесетката
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки в "Долината на Тракийските царе"
Свий
X
-
Здравеите крастави кучетаааа!!!! Да вие честита новата 2009 година . пожелавам на всички с бензин в задниците да са живи и здрави ,повече емоции повече и по дълги разходки ,през настъпващата година да осъществим оттдавнащната ни мечта да прекроим на длъж и на шир Родопа планина!!!!Хаиде всички на моторджииското Зборище хаиде че ще има нов екстриим!!!!!!
Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
Коментар
-
Здравеите чешити на екстремните спортове вече ви честитих новата година ама аз като голям карък изпратих старата с контузия но не ми попречи да яхна мотора през новата аиде от мен чаооооо и на веселата пътечкаааааааааааааааааа
Коментар
-
Вече няма да се чудя, защо от енинската група, никой не пише. Ами вижте и вие, защо не пишат. Погледнете и не си мислете, че в буркана има компот. Ха сега погледнете другата ръка. Ха сега погледнете, на фона как е обрасъл балкана докато нашите герой, въртят този прословут буркан.

Наздраве, чичко Фър. Наздраве на цялата група.
Коментар
-
Момчета, много съжалявам, ама трябва да ви направя сериозна забележка. Окепазихме хубавата тема. Стана по бетер от кръчма, а раздела е " Пътешествия и разходки с ендуро ". Моето предложение е: От тук нататък, темите с пиячката да се преместят в тази тема :http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41191 Или да направим дублираща тема, която да се намира в кошчето и там да се дискутират, купоните. Нека тази да остане за сериозните мероприятия. Ще взема, да я разчистя малко. Дано да няма сърдити, за изтритите постове. Поздрави на групата.
Коментар
-
Браво Жоро!Само така окепазиха темата с техните буркани и скари!Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнениеМомчета, много съжалявам, ама трябва да ви направя сериозна забележка. Окепазихме хубавата тема. Стана по бетер от кръчма, а раздела е " Пътешествия и разходки с ендуро ". Моето предложение е: От тук нататък, темите с пиячката да се преместят в тази тема :http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=41191 Или да направим дублираща тема, която да се намира в кошчето и там да се дискутират, купоните. Нека тази да остане за сериозните мероприятия. Ще взема, да я разчистя малко. Дано да няма сърдити, за изтритите постове. Поздрави на групата.
Коментар
-
Независимо от това, че вчера всичко беше замразнало имаше моторджии, от енинската група, които не ги слушат главите и превземаха пътеките, които чичко Фър измисли.Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 04-01-09, 13:05.Луд умора няма
Коментар
-
Здравейте. А съм начинаеща,имам мотор от това лято, който за съжаление карах общо около 2 седмици, защото през останалото време бе развален вс нещо му се чупеше. За това лятоще се постарая да е готов за екшан.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар