Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Единствената и неповторима група от Енина

Първоначално публикуван от tapotoparche Преглед на мнение
    Чудя се Жорка откъде ти идват таквиз да ги редиш? Направо си уникален!
    че цена няма няма ама ти като купи прасенце никакъв не се обаждаш ааааааааааааааааа

Коментар

А вие специална покана ли чакахте? То заралии организираха всичко, а купона беше свободен за всички!
      КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

• До: Трифон Зарезан покрай Енина

аиде в събота на обекта сборен пункт бар кестена при васко в 9.30 мегдана е голям един ще брамчи друг ще строи трети скара ще прави аидееееееееее образи

Коментар

Чудя се Жорка откъде ти идват таквиз да ги редиш? Направо си уникален!
          То ми е вроден талант .Ама чичко Фър яко е метнал габровлии.Поканил ги е в събота на купон на новата беседка .Ама май е забравил да каже че не е готова.

П.П. слях двете енински теми.Кажете ми дали искате да прибавя и казанлъшката тук.Така или иначе едно и също се пее и в двете теми.Пие исках да напиша.

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
            аиде в събота на обекта сборен пункт бар кестена при васко в 9.30 мегдана е голям един ще брамчи друг ще строи трети скара ще прави аидееееееееее образи
            Мръвката от мен!!!К'у ще и камани да падат от небето
            Eвгени Филчев
            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
              Мръвката от мен!!!К'у ще и камани да падат от небето
              Ами хляба от кой ще е ,като мръвката ще е от теб

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                Абе тъй,тъй,съм почнал.....айде и хляба
                Eвгени Филчев
                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

ААА вии пък срама нямате ,цяла година го ядохте мек сега ви го предлагат месест пак кусури абе яжте и не мърморете от мен шарапът аидеее до събота
                  Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                  Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

П.П. слях двете енински теми.Кажете ми дали искате да прибавя и казанлъшката тук.Така или иначе едно и също се пее и в двете теми.Пие исках да напиша.
                    Категорично ДА! Ама и Тошко трябва да си каже, все пак той е автора на казанлъшката тема!

Коментар

Категорично ДА! Ама и Тошко трябва да си каже, все пак той е автора на казанлъшката тема!
                      е - като съм автор да нямам нотариален акт за нея я....
                      темата е на всички нас

съгласен съм - казвал съм го не веднъж

само това със заглавието трябва да се измисли щото трябва да е говоримо на новите юзъри
                      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                        само това със заглавието трябва да се измисли щото трябва да е говоримо на новите юзъри
                        Заглавието е ясно: Енина-община Казанлък, между Плевен и Стара Загора!

Коментар

Заглавието е ясно: Енина-община Казанлък, между Плевен и Стара Загора!
                          Ето това е най справедливото решение за име на темата.Браво.Адмирации.+100000000

Коментар

Чичко Фъровата къща.

Вътрешният басеин в къщата бреееееееее Снимки от боулинг залата нямам.Там ми падна батерията на фотоапарата.От игрището за голф също.Това е.Голям човек,голямо сърце-голяма къща.
                            Браточки аз тука виждам един дето много прилича на мене(tapotoparche), а се кълна, че в къщата на Фъра не съм стъпвал и даже незнам къде се намира! Та отсега нататък ако ви се случи да ме видите някъде на маса, под маса, ос..н или с някоя чужда девойка, да знаете че сигурно не съм аз а двойника ми от снимката!!!

Коментар

Браточки аз тука виждам един дето много прилича на мене(tapotoparche), а се кълна, че в къщата на Фъра не съм стъпвал и даже незнам къде се намира!!!!
                              А като не си спомняш,къде живее,спомняш ли си колко изпи в неделя и как те замъкнахме до басеина .Добре де време е за истината.Този басеин е в хотела на чичко Фър или в хотела на негов познат или в хотела на някой,който изобщо не познава .Ха познайте отговора .Ще дам жокер.
                              Отговора е:Басейна събира 70 куб.м. вода

Коментар

А като не си спомняш,къде живее,спомняш ли си колко изпи в неделя и как те замъкнахме до басеина .Добре де време е за истината.Този басеин е в хотела на чичко Фър или в хотела на негов познат или в хотела на някой,който изобщо не познава .Ха познайте отговора .Ще дам жокер.
                                Отговора е:Басейна събира 70 куб.м. вода
                                Абе еи драки маи ще трябва да поръчвам още статоетки ,амчи вии задминахте ДжаратаНе ровете толкова кога та кога е било парчето в басеина у нас утре ще питате и к
                                ое парче е снимало? Ато беше парче и половина
                                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X