Не се претесняваите агънцетно свърши коит дошъл дошъш другите дет им викат предатели да са били там. :
Eх ако имаше кой да свирне и ние бихме прехвърлили балкана, да те уважим бат Шор, ама така е, викам на рунтавия- не яж толкова бе човек, че никъде няма да ни искат с тебе, ама той не та не.
Жив и здрав да си бат Шори и за напред скоковете да ги правиш, само ако Тъпото парче е долу с куфарчето за заплатата.
И така тази седмица имаше много каране от нови ЧЛЕНОВЕ на наща група събота и неделя матрял много но БАТ ви ШОР го изтри от апарата без да ще но в понеделник наи маките в групата засрамиха ЧИЧКИТЕ очакваме включване от ПАУЛА.
Това клипче е едно от тези които заснехме вчера повреме на преодоляване на един сериозен екстрем към Бузлуджа.За пръв път качвам видео,дано е успешен.Ако съм се справил ще има още.
Това клипче е едно от тези които заснехме вчера повреме на преодоляване на един сериозен екстрем към Бузлуджа.За пръв път качвам видео,дано е успешен.Ако съм се справил ще има още.
Давай Кико напредваш с бясна сила не само в карането ,а и във форума .Чакаме интересните клипове от вашето каране в неделя
Ето още едно клипче.Всички се справиха чудесно,но имаше един който показа истинска класа.Това е М.Белчев с неговя VOR 450,направо ме изкефи като го видях на клипа.Наистина показа,че не е от вчера в този бранш.Приятно гледане.
Коментар