Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка покрай Енина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходка покрай Енина

втори е Дидо

трети Тошката от Търново

след тях Живко и Главният

Главният беше посрещнат с кавга от Елина ,че са я изоставили.....само си представете

а други ги посрещат ето така

Коментар

седха да хапнат и пристигна още един участник в прехода-шефа на фирма НОВА-Ф

[url=http://www.offroad-kazanlak.com/d_images/gallery/2010-05-24/PUPMDMGEO/GHTMOHFLK70.JPG][/

тука се мисли къде и кой екстрийм да продължат да катерят

едни се сушяха

други ядаха

а трети бръмчяха

Главният се изплаши отследващият екстрийм

Дидо не прочел за класирване за най-кален състезател и яхна бъгито

кой каза ,че ще карате без Елина

ето подръжката на мотори докато се облича

и газззззз

вечерта се направи разбор на денят и то къде естествено на караваната в Енина

Коментар

А Убава работа чи някои дай казал че софра ще праите на Бузлуджа??? Да видиш на кой огънят му гори???И да видиш с един ляп как са дружина рани!!
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
          А Убава работа чи някои дай казал че софра ще праите на Бузлуджа??? Да видиш на кой огънят му гори???И да видиш с един ляп как са дружина рани!!
          Ти отде знаиш бре мискинино че орта един ляп носят .Ама салата си спретнахме колкут щеш пък ти потпираи онуи нещу.

Коментар

• От: До: Разходка покрай Енина

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
            Да си признава защо се отърва ,че по-бързо да го оправим не ,че не се ориентирахме вече какъв е проблема ама не е колегиално ЧИЧО ФЪР.
            Колко пъти и на какъв период от време или каране мотора гасне и докато не охлади не пали?
            Виж кво бе моито аз като съм написал че се е отървал от мотора съм нямал мисъл че е счупен щото предния ден навъртяхме 100км с него апък и колко човека го пробваха що не казаха тогава че е счюпен ами го запалиха и си тръгнаха на едно колело че му е изгорял някакъв кондензатор след това ква вина има тои на всеки може да се случи

Коментар

Опаааа да не се бъркаш нещо Шоре
              я кажи по миналата събота като карахте в големия вятър колко пъти се мъчи Фъра да го кръщава да не гаснее
              що му бута тогава карбуратора ???
              Който не кара той не пада :mrgreen:
              http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
                Опаааа да не се бъркаш нещо Шоре
                я кажи по миналата събота като карахте в големия вятър колко пъти се мъчи Фъра да го кръщава да не гаснее
                що му бута тогава карбуратора ???
                Ша ма извиняваш ама тогава аз се върнах щото спуках гума още до златювица и тогава на всички са гаснели моторите и то на високото във вятъра панимаиш.

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                  Браво бепак сте се чанчили с ИЦО по тез каманаци и нии си покарахме доволо цялден с едни търновлии

Амчи тез двама знаиш ли ги. Ренди вика снимай ми рогата…

А после тръгна да го коли щото Жоро му се смей че са много малки/рогата/ .
                  Убаво чи успя само ракава да му отреже
                  Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                  0894328706

Коментар

Има ли мераклии,за каране за утре без Инвалиди ако може

Коментар

Мястото на срещата на караваната

Коментар

И така днес в родна Енина се разбра ,че има втора рокерска група така наречена "Тешшшшката" артилерия-обадиха ми се и ме помолиха да пусна материала от деня,но за сега ще е първо клипа ,а утре снимките

участниците са -Чичко Фър,Биг мена-Шорцата,малкото Тарле,Жельо Папаната и адвоката Бранчев

Коментар

Еиии приварима бреиии!!! Ама то немой да караш да снимаш и на софра са участваш и дантъ приварят!! Та решихме днес да уважим поканата на Дядо Вазов за разбор и раздумки на отминалия вече първи кръг. Изпращаики елита на Енина от беседката Шор вика аз отивам с тешшшшката артилерия ,да знаиш ша има невероятни изпълнения! ААА щом шаи тъй и аз тръгвам пък до Шипка дано се довлечем към края.Убоу ама уж Праматара живеи в мъкидонската мъълъ пък де на видя и айдеее почнасе с гумии,центрофкии ,и до беседкара не можахме да отидем и Бат Шор вече бе бая оцапан.С голям зор стигнахме до златюфца:

Но до Родопа чешма се наложи да се вадят още инструменти и се зафана:

Зап части имаше достатъчно,гаранционна карта на акумолатора , система за преливане на кръв!!!

Иначе когато е всичко наред ,наи върлия фен на Левски не си поплюва ,яко газ дава чак мирише на изгуряла гума!!

По едно време Шор фърли ключовете и рече Ай ша ви е.ъ таратаиките до тук ми доиде!!

Одари им един език и издума :Аиде фъре да върим да си ядем агнето!

И аз нали съм послушен ии газ към Шипка. Тук е момента да пофаля Бат Шор за преминаването на гадните участъци с оня чит Супер Тенере с възможно най-слатки галошетки!!!Как е завършило пътешествието ? Очакваме снимки и разкази на участниците!!!! Самооо ЛеФскииии!!!! Или маи друго беше???
                          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от G.Grozev Преглед на мнение
                            Има ли мераклии,за каране за утре без Инвалиди ако може
                            Мераклии много за каране поне те не лъжат кът теб пък инвалиди малко еля аз ама не се притесняваи иде време да та изпробвам на някои екстрем и бестуи вече си РАЗРАБОТЕН

Коментар

Първоначално публикуван от G.Grozev Преглед на мнение
                              Мястото на срещата на караваната
                              То мястото е ясно ама ти ела един път там да та видат ОРТА бре гроздев ндеи сал да лаиш ами изпълняваи.

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                                То мястото е ясно ама ти ела един път там да та видат ОРТА бре гроздев ндеи сал да лаиш ами изпълняваи.
                                Ще дойде ама с карачкаааааааа.
                                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X