Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка покрай Енина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходка покрай Енина

Момчев,бъди здрав и курав.Много късмет.

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
      Не се претесняваите агънцетно свърши коит дошъл дошъш другите дет им викат предатели да са били там. :
      Eх ако имаше кой да свирне и ние бихме прехвърлили балкана, да те уважим бат Шор, ама така е, викам на рунтавия- не яж толкова бе човек, че никъде няма да ни искат с тебе, ама той не та не.
      Жив и здрав да си бат Шори и за напред скоковете да ги правиш, само ако Тъпото парче е долу с куфарчето за заплатата.

Коментар

И така тази седмица имаше много каране от нови ЧЛЕНОВЕ на наща група събота и неделя матрял много но БАТ ви ШОР го изтри от апарата без да ще но в понеделник наи маките в групата засрамиха ЧИЧКИТЕ очакваме включване от ПАУЛА.

Коментар

Ей, да не излезе някой новоизлюпен папарак, репортаж от тази вечер да прави!

'ша си го връщам да зн'айте
          Eвгени Филчев
          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от G.Grozev Преглед на мнение
            Убаво ми е само ,като Ви гледам.Браво.

хайде гледай,че скоро не съм пущала материал,а е време за удоволствия

Коментар

макар и със закъснение успях да пусна нещичко,дано да нямам проблеми с нета има и още материал..... засрамете се вие големите....

Коментар

Браво на тез МЛАДОЦИ яко напредват след още малко километри ша им дишаме прашулката.

Коментар

То от малко циганче става калайджия еиии.БРАВО.
                  МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Това клипче е едно от тези които заснехме вчера повреме на преодоляване на един сериозен екстрем към Бузлуджа.За пръв път качвам видео,дано е успешен.Ако съм се справил ще има още.

Коментар

Първоначално публикуван от KIKITO81 Преглед на мнение

Това клипче е едно от тези които заснехме вчера повреме на преодоляване на един сериозен екстрем към Бузлуджа.За пръв път качвам видео,дано е успешен.Ако съм се справил ще има още.
                      Давай Кико напредваш с бясна сила не само в карането ,а и във форума .Чакаме интересните клипове от вашето каране в неделя

Коментар

Ето още едно клипче.Всички се справиха чудесно,но имаше един който показа истинска класа.Това е М.Белчев с неговя VOR 450,направо ме изкефи като го видях на клипа.Наистина показа,че не е от вчера в този бранш.Приятно гледане.

Коментар

То,че беше интересно беше,ама да имаше някой да ме заснеме как се боря със скакалците в буината трева.

Коментар

Недеите бърза толкуз ша ги видите ващи герои имаите търпение човека ся пробва разни вариянти.

Коментар

Коментар

ето баща и син как се бутат еди друг.специално за ЖАБОКА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X