Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
    Абе кажи му го направо!Джартони,стига си пил ракйка ами дай повечко гас.Защото пред компа наистина е много лесно след 2 чашки сме най-добрите а реалноста /от личен опит/ наистина непрощава!
    на първата ракия му идва каране а на втората става неудържим та гледай какво става на втория кръг
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ИЛИЯН ТОТЕВ Преглед на мнение
      на първата ракия му идва каране а на втората става неудържим та гледай какво става на втория кръг
      Убиждаш,но си е за твоя сметка!!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Убиждаш,но си е за твоя сметка!!!
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Малко снимки от София, пускам ги тук защото само познати Габровски мутри съм снимал

е този позира с хубава Китайка бил си я сложил отзат

Преди старта

Лекичко позъкаснях от опознавателната обиколка с 8 мин.

за награда подържах малко чадъра

Съдийте отзат

Предстартова треска...

Следстартова треска

Ненката крои планове за ден втори

Коки се зарадва,че го включиха в списъците

Аз се снимах с победителите от ден първи на път с лимозината за пицарията

Тигрите готови за атака

а нашите к'во ли гледат.......

ааа мебели имало

пък на мен трупи ми дай

Колев го привлича дерето, ама не го пускат

заговорниците се поздравяват

Готови за старт

не бяха малко

Джартата им взе старта..... на опознавателната обиколка

Калоян го следваше

Ненката гледаше от къде да ги мине

Стартираха и малките ...

тук сме силни

Теодор тръгна първи..

Добре,че не карам в една сетия с него

Сара на скока

Тачката и вика по бавно, ама тя газ...

Добре,че сме с малките да ни отсрмват

Гордо позиране за спомен от София 2009г. знаете само добрите спомени остават

Теодор подари медала на учителката си, защото го пуснала по-рано от училище в Петък заради състезанието

ама му остана поне снимка с него . Много добре си искарахме цялата група от Клуба, поне си покарахме добре по непознати трасета и още повече газ давахме, като седнем вечер на масата
          Последно редактирано от Smilen; 27-04-09, 23:06.
          NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Тук чичо Петьо гледа и се учи от по-младите...казах му аз ма не ми вярва.

Коментар

БРАВО НА КЛУБ "РИСК" ГАБРОВО! СУПЕР СТЕ СЕ ПРЕДСТАВИЛИ!

Коментар

До колкото разбрах в Неделя ще има мотокрос на ИГАНОВО/03.04.2009г./Ще се ходи ли?????На мен ми се ходи!!!!
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от bo debeliya Преглед на мнение
                  До колкото разбрах в Неделя ще има мотокрос на ИГАНОВО/03.04.2009г./Ще се ходи ли?????На мен ми се ходи!!!!
                  не си разбрал правилномотокрос на Иганово ,ще има ама в събота на 02.05.2009г.и лично аз ще ходя
                  [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Това е точната истина.Представянето ни беше точно каквото си заслужавахме.Браво на децата,браво на Смилен,браво на Краси и Денка, браво и на нас''Немойковците" в клас''Хоби".Както каза Ненката всички сме живи и здрави,което е най-важното.Всички си взехме необходимите поуки и ще се стараем да си поправим грешките.
                    Желая на всички участници УСПЕХ за следващите състезания.
                    Здравейте и от мен макар и с малко закьснение ама нали сьм (Бащата Майка) трябваше да подредя багажа и АТВтата Ненката и Джарто бяха доста изчерпателни не знам какво да добавя радвам се,че всички сме живи и здрави и машините нямат кой знае какви повреди крьгьт беше доста конкорентен имаше нови и стари различно подготвени участници.Нашите представители бяха на ниво и мисля,че това си пролича от двата дена естественно и ние имаме доста пропоски ,който се надявам в най скоро да отстраним и да продьлжим все така добре на предЕто и малко снимки и от мен (малко)по разбераеми пречини доста километри навих по организация тикане бутане товарене и тем подобни но нали знаете Тежка е Царската Корона като се хванеш на хорото или го играеш или си стой у вас.
                    Прикачени файлове
                    [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Предстартова треска
                      Прикачени файлове

Коментар

Едни стартират а други ......чакат
                        Прикачени файлове

Коментар

Смилен много си мисли .....Ей ако АТВто ми беше тука
                          Прикачени файлове

Коментар

Нямаше да ми се налагат подобни неща
                            Прикачени файлове

Коментар

И накрая но не и на последно място дьлгоочакваното но заслужено награждаване
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                                Момчета, през седмицата има ли навити за каране ? Вторник или сряда примерно ? Мисля да покарам по вашите пътеки през 9-те чучура до Енина , там да пообиколим малко прословутите енински пътеки и назад. Джартата не го искам да кара с мен, че много опуска завоите ( ама то така, цял ден като дърпа някъква течност от раницата с неизяснен произход ). Ако има желаещи да се впускаме в битката .
                                Ей абе вие сте големи чешити бе , аз ви карам да караме, не да черпите . Като гледам как ме отебахте, чак си помислих че не ми е излязъл поста . Както и да е, явно единственият който кара и през седмицата е Джартов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X