Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Гледайте кво става.Отивам си аз в къщи и жената ми свалила каплата
    Той Шипката за това се оплаква, че няма работа в гумарницата.Каква била работата тя на Джартата жената правела гуми

Коментар

[quote=p.djartov;598675]Гледайте кво става.Отивам си аз в къщи и жената ми свалила каплата и ми сложила нещо новичко.
      касметлия !!!!!!!!!!!! не самоче не му правят проблеми като реши да си кара мотора ами и му го подържат

Коментар

Понеже за утре съм обещал на Иван и Лебеда да излизаме с джипките за Неделя , днес решихме с Теодор да се разходим малко, че не бяхме карали моторчетата от миналата година , пък времето беше перфектно и да не испуснем слънцето се метнахме веднага по моторите ама голям рев, че няма кал и много се хлъзга по леда

Намерихме почти веднага малко кал ,голям кеф е като не си карал от 20 дена и се качиш на мотора, все едно ти е за 1-ви път

абе що ли не минахме по леда, ами по моста ..........

.......и докато се чудехме вижте какво стана

абе добре, че не минахме по леда

отидохме да потърсим малко Южни склонове, че тоя сняг и лед ни дойде в по-вече

После докато някой мият , други си изровиха старите колела и продължиха с паданията

Айде приятно каране утре на всички моторджии
        За Неделя 18.01.2009 г. на ОМВ ще се чакаме с джипките в 10:00ч. нека се чувстват поканени всички желаещи да си поокалят малко и да си тестват машините
        NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Пф,излагация ,тези джипки и жена ми може да ги кара.Пенсионерска работа.Ако не е АТВ-та ще са джипки.Повикайте и Вера с вас, да ви помага ако закъсате някъде.

Коментар

Пф,излагация ,тези джипки и жена ми може да ги кара.Пенсионерска работа.Ако не е АТВ-та ще са джипки.Повикайте и Вера с вас, да ви помага ако закъсате някъде.
            Ами утре ще я чакаме (жена ти) на ОМВ с Митцка Пък разбира се, че и прецедатела на Клуба е поканен
            NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Ей момци,само се препирате.Бъдеде по сериозни и организирани.
              Който с каквото иска да се разхождо.
              Явно и очевидно в Габрово няма никаква организация.
              Не зная защо пощите в една и съща тема с малки изключения.
              Много хъс,а малко действия

Коментар

За днешната разходка снимки тук-където им е мястото.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...729#post599729

Коментар

Какво се случи с Бо дебелия,разбра ли какъв е проблема на моторчето.

Коментар

Първоначално публикуван от stefkata Преглед на мнение
                    Не знам,нямам му скаипа.Ти го питай

Коментар

Първоначално публикуван от stefkata Преглед на мнение
                      Немога да запаля с манивелата.Несъм го отварял защото вях бесен за това което пропуснах през деня.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от bo debeliya Преглед на мнение
                        Немога да запаля с манивелата.Несъм го отварял защото вях бесен за това което пропуснах през деня.
                        Дано да е нещо незначително.Успех

Коментар

Първоначално публикуван от bo debeliya Преглед на мнение
                          БОБИ карай го споко....и аз пропуснах днес както и целия екип на ЯМАХА....но годината е пред нас....дано само ИЛИЯНКАТА не ни е изложил....че като гледам само той ни е бил представител
                          :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от 4opara-gb Преглед на мнение
                            БОБИ карай го споко....и аз пропуснах днес както и целия екип на ЯМАХА....но годината е пред нас....дано само ИЛИЯНКАТА не ни е изложил....че като гледам само той ни е бил представител
                            О хо, йоники да искаш!

Коментар

За днешната разходка СНИМКИ ТУК КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...729#post599729
                              Джарта решете и ако искате, може да обединим двете габровски теми и да се преместите в раздел ендуро.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                                Джарта решете и ако искате, може да обединим двете габровски теми и да се преместите в раздел ендуро.
                                Деиствай ама тази я остави,тя не пречи да си стой в клубни мероприятия.Тук гледат и пишат хората с джипки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X