Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от 4opara-gb Преглед на мнение
    Там съм бре....пък ако требва 2мцата ще идем като доброто старо време...да подадем за душатаяката...само Илиянката ще липсва
    Няма да липсва,и той ще е на линия,нали трябва да подсили оркестъра
    [FONT=System][/FONT]

Коментар

Кафенцето е задьлжително нали 9.14ч идвам и си порьчвам каквото ще да става
      [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
        Няма да липсва,и той ще е на линия,нали трябва да подсили оркестъра
        Утре червените и жълтите мотори ще ги крием зад бензиностанцията да не се изложим.
        Предлагам да се срешнем към 9.30 за да можем в 10 да стартираме.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Утре червените и жълтите мотори ще ги крием зад бензиностанцията да не се изложим.
          Предлагам да се срешнем към 9.30 за да можем в 10 да стартираме.
          Нека да е 9.00 че 9.30 да тръгнем за кадето сте решили....
          :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Абе к'ви са тез среднощни срещи бе в 10:00ч. си е общоизвестен час за ЛУКОЙЛ всеки го знае
            NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Първоначално публикуван от Смилен Преглед на мнение
              Абе к'ви са тез среднощни срещи бе в 10:00ч. си е общоизвестен час за ЛУКОЙЛ всеки го знае
              Нека да е 9.00 Абе к'ви са тез среднощни срещи бе в 10:00ч.Сладури неземни,утре като се съберем искам да се разберете по мъжки

Коментар

Днес,наглед,беше трдиционно каране.Наистина темпово и стегнато,поради неголемия брой участници.НО,до тук с обикновените неща.
                Добър водещ-добро шоу(Ненката ни загуби само 1-2 пъти по горите,това за мен си е постижение )
                Двете момчета с атв-та,се оказаха страхотна сервизна поддръжка.Почти в движение,заедно с Гошо-кантарджията,тунинговаха задното ми окачване до неузнаваемост.Поради липсата на тел,използваха високотехнологична лента със залепващи свойства.Естетвено тя остава в тайна,защото част от групата отказа да присъства в бокса.Така се оформи 2-ра партида от изоставащи,заради моя милост,но и без нашия водещ се справихме до Мотополигон-Горна Росица.На моменти карахме по напълно непознати за 1-те,а и за нас,пътища.Да ги е яд,може и да им ги покажем някой ден.
                На пистата достигнах до един много важен извод-минало ми е времето за мотокрос мноооооого отдавна.1 опит,а колко много разочарование и тъга
                На пистата,за щастие,имахме и добри представители-моя тунинг майстор Жоро-теглилката скачаше доста смело при изкачванията.Евала бре Жоре,хареса ми.
                Ненката също се представяше много добре,ашкоосун
                Другите не ги наблюдавах от близо,защото бях зает със себе си-бършех сълзи.Добре,че решихме да хапнем по нещо в заведението,щото там възвърнах самочуствието си лекинко.След това се тръгна към Узана,да да ама не.Заходи се към лай...та на с.Горна Росица.Там,иначе,страхотните атв-исти се ароматизираха така добре,че единодушно ги отпратихме най-отзадНезнайно защо,отказаха мивка на бензиностанцията в селцето.Подочух,че това бил стар индиански номер.Ако,вмирисан,се загубиш то вятара ще покаже посоката на издиравачите.
                След зареждане с гориво поехме към Узана.Ненадейно стигнахме и до снежец,ама малко.Това,последното,беше близо до Партизанска Песенчица.
                На Хлебна сдадох буя и реших да нагледам гостите на хижата.Опсссссс,що да видя.Шотландци,ама без полички.Местните гъбари бяха добре упити в 15,30ч и заявиха,че това са английските македонци.Тук много се смях.
                Кафе,вода и надолу до Габрово.
                П.П.Пак се изморих от ръкописа,трудна работа е товаНе знам утре дали ще имам силички да държа кормилцето на моторченцетоСнимки утре,щото изнемощях
                Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

При невьзможност на някой ЧЛЕН на клуба или който и да е моля да представи белешка за извеняване на отцьствието.Така че присьствието е ЗАДЬЛЖИТЕЛНОкойто непресьства да му мисликакво и как ще черпи
                  [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
                    Днес,наглед,беше трдиционно каране.Наистина темпово и стегнато,поради неголемия брой участници.НО,до тук с обикновените неща.
                    Добър водещ-добро шоу(Ненката ни загуби само 1-2 пъти по горите,това за мен си е постижение )
                    Двете момчета с атв-та,се оказаха страхотна сервизна поддръжка.Почти в движение,заедно с Гошо-кантарджията,тунинговаха задното ми окачване до неузнаваемост.Поради липсата на тел,използваха високотехнологична лента със залепващи свойства.Естетвено тя остава в тайна,защото част от групата отказа да присъства в бокса.Така се оформи 2-ра партида от изоставащи,заради моя милост,но и без нашия водещ се справихме до Мотополигон-Горна Росица.На моменти карахме по напълно непознати за 1-те,а и за нас,пътища.Да ги е яд,може и да им ги покажем някой ден.
                    На пистата достигнах до един много важен извод-минало ми е времето за мотокрос мноооооого отдавна.1 опит,а колко много разочарование и тъга
                    На пистата,за щастие,имахме и добри представители-моя тунинг майстор Жоро-теглилката скачаше доста смело при изкачванията.Евала бре Жоре,хареса ми.
                    Ненката също се представяше много добре,ашкоосун
                    Другите не ги наблюдавах от близо,защото бях зает със себе си-бършех сълзи.Добре,че решихме да хапнем по нещо в заведението,щото там възвърнах самочуствието си лекинко.След това се тръгна към Узана,да да ама не.Заходи се към лай...та на с.Горна Росица.Там,иначе,страхотните атв-исти се ароматизираха така добре,че единодушно ги отпратихме най-отзадНезнайно защо,отказаха мивка на бензиностанцията в селцето.Подочух,че това бил стар индиански номер.Ако,вмирисан,се загубиш то вятара ще покаже посоката на издиравачите.
                    След зареждане с гориво поехме към Узана.Ненадейно стигнахме и до снежец,ама малко.Това,последното,беше близо до Партизанска Песенчица.
                    На Хлебна сдадох буя и реших да нагледам гостите на хижата.Опсссссс,що да видя.Шотландци,ама без полички.Местните гъбари бяха добре упити в 15,30ч и заявиха,че това са английските македонци.Тук много се смях.
                    Кафе,вода и надолу до Габрово.
                    П.П.Пак се изморих от ръкописа,трудна работа е товаНе знам утре дали ще имам силички да държа кормилцето на моторченцетоСнимки утре,щото изнемощях
                    Няма НЕМОГА идваш пред последен.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Днес на "Shell"-а посрещах и изпращах.Та рекох да направя и някое фото.На първата снимка виждате новата звезда на народните танци-Габриел(Мано) как забива ръченица.Така,по своему, приветства останалите.
                      На 2-то фото е оркестъра на Габровските музиканти.
                      Пак мелодии,а К.Кашавелов се изумява на "расови машини".Какви ли са те,ще отговори той
                      На 4-то се виждат само задници,искам да кажа само задните части на няколко машини.
                      Следват "Бързи и яростни"-Шипката и Чопъра.Много са фотогенични.
                      Смилен е затворил очи пред класата на Хонда ЦРФ и не поглежда,щото ще смени КТМ-а
                      Колегата от Византия,нали сме интернационална група.
                      Бо Тънкия е доволен,дава знак че е с нова задна гума.
                      К.Кашавелов се чеше,а другите гледат в различна посока.
                      Капел-майстори се уговарят,явно е тайна за останалите.
                      Прикачени файлове

Коментар

Хайде да пусна и малко "мануали" за окачване на РМЗ-250.Като не карам днес,реших да ви светна лекинко,щото съм благороден.Огромно БЛАГОДАРЯ на момчетата от снимките,защото без тях нямаше да продължа.
                        П.П.Чакам снимки и впечатления от 2-те групи днес
                        Прикачени файлове

Коментар

PosNrRiderNat.Fed.BikeTimelapsDiff. FirstDiff. Prev.Bestlaptimein lapSpeed1222Cairoli, AntonioITA FMIYamaha40:07.622190:00.0000:00.0002:03.9141443.579Шампиона в Турция/YAMAHA Номер:222/

Коментар

Днес пак бяхме толкова много, че се разделихме на 2 групи

и АТВ-та имаше

Манекенска работа, браво другата седмица всички така

4опъра чистичък и така може

Гости от Гърция, да им покажем малко Габровски баирчета

Нали, знаете, че с Тачката е лесно

пак кафенца и обмисляне на стратегии за превземане на баирчетата

с Теодор решихме да караме поотдело, да пробва с Тачката и Ванката с АТВ-тата, че ние се забихме за гъби в гората

Тук се разделихме на още 2 групи

Дървосекачите тръгнахме сами

Това го качвахме

След това малко почивка

Добри качвания имаше

Викам си дано му хареса и да измие и моя после

Перфектно време беше днес Много добре изкарахме Другата седмица пак, може да отидем до Троян да викаме за Тачката
                            NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Не е вярно,че се разделихме на 2 групи-разделихме се на три.Аз бях от 3-тата,на некаращите,за съжаление.Радвам се за снимките от Трявна,а къде са репортажите от 2-та банда?никакви ги няма,да не би да са се върнали в Габрово или са отишли във Върбаново(Днес нали се кичим с върби).Ей,Джарта,Цветница е празник и в Южна България.Давай фото от църквите там!

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
                                Не е вярно,че се разделихме на 2 групи-разделихме се на три.Аз бях от 3-тата,на некаращите,за съжаление.Радвам се за снимките от Трявна,а къде са репортажите от 2-та банда?никакви ги няма,да не би да са се върнали в Габрово или са отишли във Върбаново(Днес нали се кичим с върби).Ей,Джарта,Цветница е празник и в Южна България.Давай фото от църквите там!
                                Офар дано женати е доволна от твоето "каране" днеска.Снимки......Който е правил.Всичко си има цена.
                                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X