Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от ivailo petrov Преглед на мнение
    колеги,за севлиево предлагам в 11:00 на лукойла
    Нещо против да се присъединя към вас утре за севлиево?/?
    KTM-READY TO RACE !!!

Коментар

вскички са добре дошли колкото по вече сме толкова по весело
      [SIZE=4][COLOR=Red]H[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red]onda CRF 450R'05[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Часът и мястото остават ли ? "11:00 - на лукойла?
        KTM-READY TO RACE !!!

Коментар

ами да
          [SIZE=4][COLOR=Red]H[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red]onda CRF 450R'05[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от wr_the_best Преглед на мнение
            Нещо против да се присъединя към вас утре за севлиево?/?
            И аз ще съм за първи път с групата,но само кажете къде да ви изчакам ,че съм от Русевци и да не минавам през града до Лукойла.

Коментар

Незнам ама ние покарахме яката.....не стигнахме до Търново,но от Килефарево отидохме до Трявна,Плачковци за кебапчета....и сичката гас към Габрово........дано " А " групата са си покарали добре...
              Прикачени файлове
              :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Ето малко снимки от днес :
                Прикачени файлове
                KTM-READY TO RACE !!!

Коментар

П.Джартов имаше малък проблем , но и имаше всичко нужно за смяната на гумата и след 10 мин пак хварчеше по чакълестия път
                  Прикачени файлове
                  KTM-READY TO RACE !!!

Коментар

Aз съм доволен от разходката момчетата бяха перфектни,Денка се пребори мъжки както винаги.
                    Не мога да разбера как се случва все като тя присъства да се мине през най големия член!!
                    Нали уж работата проста, трак имаше и елементарен обаче не е точно така.
                    Една долчинка ни спъна каруцата.Ама спъна и на хората от Нова загора.Дано да са се измъкнали,че май малко се поозориха!!!
                    Последно редактирано от Петьо Джартов; 13-09-09, 21:37.

Коментар

и ние хубаво си покарахме ама няма снимки

Коментар

Здравейте,съфорумници и съграждани!Прегледах какво сте правили през последния месец,докато си" почивах" в Ортопедията в Пловдив.Покарали сте добре,а пък аз бройках сестрите в отделението.Кой каквото му се отдава.
                        Гледам,се каните да ходите на море.Бравос и безаварийно на тръгващите.
                        Няма да пускам снимки от престоя си,защото не са за този форум.
                        Айде до скоро,трябва да отстъпвам компа.Живи и здрави!
                        Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Офарче,добре си дошъл в нащо китно градче.И скоросно възтановяване.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от 4opara-gb Преглед на мнение
                            Незнам ама ние покарахме яката.....не стигнахме до Търново,но от Килефарево отидохме до Трявна,Плачковци за кебапчета....и сичката гас към Габрово........дано " А " групата са си покарали добре...
                            Като гледам снимките добре сте се наиграли БРАВО

Коментар

Първоначално публикуван от bo debeliya Преглед на мнение
                              Офарче,добре си дошъл в нащо китно градче.И скоросно възтановяване.
                              И от мен,бързо оздравяване и много скоро да яхнеш новия кон

Коментар

Габровци, някои от вас карат ли през седмицата? Аз два пъти си карах сам, като тръгвам от лукойла, но в компания ще е по-весело. Ще се радвам да се присъединя ако карате преди неделя. Аз съм с ДРЗ 400.
                                Поздрави!
                                No bike - no fun!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X