Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Това е за майстори,аз не мога да се справя с това изпитание! Много сори но ще се лишите от моето присъствие.
    На добър път МАЙСТОРИ!!!!!!!!!!!!!!!
    Ти збра ли мотора поне че се извиняваш????И аз мисля че е рано за по масово мероприятие.Дано скоро се стопли че ми се пробва черния ЗВЯР
    :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

аз,ще дойда с колата да ви изпратя и да ви пожелая приятно и безаварийно каране
      [FONT=System][/FONT]

Коментар

НА ДОБЪР ЧАС....НАИСТИНА ЩЕ СТЕ КАТО ОПЪЛЧЕНЦИ.Ненка кажи каде е ключа на Джипа за да ви пребера.От някаде
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

• За неделя мога да се включа за едно добро укалване

Първоначално публикуван от 4opara-gb Преглед на мнение
          Ти збра ли мотора поне че се извиняваш????И аз мисля че е рано за по масово мероприятие.Дано скоро се стопли че ми се пробва черния ЗВЯР
          Чопаре кога ще видим черния звяр.Сигурно е станал с 10 коня по як
          Последно редактирано от cveti; 02-04-09, 11:48.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo 3
            10 коня са нищо да не са 10 киловата
            [B]Първо трябва да се научим да падаме, а после да караме .[/B]

Коментар

Тези 4 почивни дни си ги прекарахме перфектно на Узана при Калоян на "Импулс" Закарахме децата да карат ски

те бяха много щастливи,

а ние още по доволни,че сме сами

ама не слад малко се обадиха да ги прибираме

докато те си караха сноуборд, другите се чудеха каво да правят

Нисан не им трябва да прават моторни шейни, те собствениците на джипове си мислят,че вървят като такива

Ама само малко им е била лека задницата

Обадихме се на верижния трактор да натежи малко

Иначе децата си пойграха добре

Днес послучай 3 март решихме да отидем до Шипка с шейните Ето ги и участниците

По пътя вървяхме добре

Първото закъсване

Второто....

леко ремонтче

ама не си носихме инстументи за основен ремонт и се наложи да я отавим тук

Продължихме да караме

претоварихме се по двама на шейна и яко газ

не можахме да ги ударжим

ама "сговорна дружина планина повдига "

имаше малко и странични наклончета

имаше и малко почивки...

на някой им падаха каските ...

Някой знаеха местата на гъбите, ама сега не било сезона

имаше добри навявания на сняг

Тази табелка е около 2,50м.

Потъркаляхме се всички добре

Падна ми батерията на Фотото,ама има много други, който отразяваха събитията. Накрая след 4 часа и с по-около 20 литра бензин стигнахме до Шипка и хапнахме при Ненката по една топла чорба и хайде да ни дойде акъла на обратно, тъкмо бяхме утъпкали пътя и намокрили чорапите Прекарахме чудесно, за което искам да благодаря на цялата група за супер деня
              Последно редактирано от Smilen; 03-03-09, 22:18.
              NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

• брей голяма гас давате
                добре сте си изкарали почивните дни ,,браво,,

Първоначално публикуван от Смилен Преглед на мнение
                Т. Накрая след 4 часа и с по-около 20 литра бензин стигнахме до Шипка и хапнахме при Ненката по една топла чорба и хайде да ни дойде акъла на обратно, тъкмо бяхме утъпкали пътя и намокрили чорапите Прекарахме чудесно, за което искам да благодаря на цялата група за супер деня
                ако бяхте тръгнали с виетнамката на Джартата по малко бензин щяхте да изгорите
                Последно редактирано от cveti; 02-04-09, 11:48.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Един истински луд луд 3ти март!Доколкото се сещам има и по-големи рекорди за прехода Узана-Шипка./Питайте Тотев и Шипката/

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
                    Един истински луд луд 3ти март!Доколкото се сещам има и по-големи рекорди за прехода Узана-Шипка./Питайте Тотев и Шипката/
                    рекорд като време за прехода може,но рекорд за бензин едва ли
                    [FONT=System][/FONT]

Коментар

strahotni snimki sa stanali samo lo6oto e 4e nemojah i az da doida

Страхотни снимки са станали само лошото е че неможах и аз да дойда
                      Последно редактирано от cveti; 04-03-09, 18:20.

Коментар

• Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
                        рекорд като време за прехода може,но рекорд за бензин едва ли
                        А представяш ли си ако бяхме давали газ а не да ги носим

Първоначално публикуван от techito Преглед на мнение
                        strahotni snimki sa stanali samo lo6oto e 4e nemojah i az da doida

Страхотни снимки са станали само лошото е че неможах и аз да дойда
                        Ще го повторим специално заради теб за да осетиш и ти трапката
                        Последно редактирано от cveti; 02-04-09, 11:47.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo 3
                          Еми когато дойде нормално време за каране,тогава....че ми свиди да го изкарвам в тоя снягпък и цайтата трябва да ми сложи главата че оди на профилактика в Троян...съвтвам и теб да ти кажа.Ама споко,частите ги знам вече от каде се купуват.....Айде да се стопля че ми се развинтва гастаааааааааааааа
                          :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

малко асвалтьорски позички от телефона

С лизинга за Мерцедеса станаха 225лв. ама той си знае, ако няма левове може да събере повече манатарки .......

....и да ги предеде на човека по долу

лихви засега няма

Коментар

Неможе да се отрече габарската стойчица на Мечките!?

Коментар

Взехме мостра от фланелките, който иска да мине да я види през магазина На живо са още по добри , останалите обещаха да станат готови до края на другата седмица

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X