Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    То след твоето каране няма да го иска никой!!!!!!!!
    Айде пък сега,приказки от наш човек
    Между впрочем ,кога ще има фланелки?

Коментар

Я гледайте сега Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12032009013.jpg
Прегледи:1
Размер:79.1 КБ
ID:5094488.Някой ще познае ли новите придобивки?Следва Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12032009014.jpg
Размер:71.6 КБ
ID:5094489 най-добрия мивкаджия,когото познавам."На никого не давам да го пипа,камо ли да го мие"Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12032009015.jpg
Размер:71.9 КБ
ID:5094490.Мераааак,братче,това е.
      П.П.Кликни на снимките за пълна наслада
      Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Гавра такава

Коментар

Шипка,какво ще кажеш за цвета на атв-то.Ама много хубав,бре!Калоян има вкусВижте,даже смехурчето е в жълто.Голям естет е Кашавела,знам си аз.

Коментар

Олеле Коко какъв е тоя ТРОЛЕЙ бре???У ако те видя на него ще те замерям с камъни.Пенсионерска работа.
            Все едно да видиш Валентино Роси да кара чопър.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Олеле Коко какъв е тоя ТРОЛЕЙ бре???У ако те видя на него ще те замерям с камъни.Пенсионерска работа.
              Все едно да видиш Валентино Роси да кара чопър.
              Казва се ТРОЛЕЙБУС!!!!И то ЖЪЛТ

Коментар

Днес разкривам "Малки тайни" от битието на К.Кашавелов.Явно лустросването на атв-то не беше достатъчно и,закономерно,следващата крачка е "тунинг-мания".
                BRP-няма нужда от гуми,седалка,ауспух и много други чаркове.Те са напълно безмислни,наистина!Дървените трупчета,под предницата, са от рядък вид,виреещ единствено и само в местността Узана.И по-точно,близо до един хотел,за чието име сега не мога да се сетяАко, все пак, колегата реши да събере липсващите парчета от пъзела,аз своевременно ще ви известя.До скоро!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13032009017.jpg
Размер:72.9 КБ
ID:5094543

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13032009018.jpg
Размер:68.3 КБ
ID:5094544Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13032009019.jpg
Размер:74.2 КБ
ID:5094545Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13032009020.jpg
Размер:66.0 КБ
ID:5094546

Коментар

Първоначално публикуван от Силвестър Бутански Преглед на мнение
                  Петьо ... кога ще покараш пак кавазакито бе ?
                  П.С : в гората няма ли някое диво аганце ... да си направим едно банкетче... поогледай се ... може и сарне .... има време до гергьовден
                  че тогава вземай мерцедеса и да вървим на лов в събота вечер защото чух че тогава всичкия дивеч излизал

Коментар

Никой не е измислил събота ще се карали? Май ще трябва да си бедствам някаде сам. Ако ще карате неделя пишете поне един път да дойда да покарам с вас, че ми е интересно дали сам голяма трагедия, взе да напича сланце и асвалте се стопля .

Коментар

Първоначално публикуван от joro_kantara Преглед на мнение
                      Никой не е измислил събота ще се карали? Май ще трябва да си бедствам някаде сам. Ако ще карате неделя пишете поне един път да дойда да покарам с вас, че ми е интересно дали сам голяма трагедия, взе да напича сланце и асвалте се стопля .
                      Чети бе Жоре,всяка седмица се пише поне от петък.За неделя не знам, аз лично може да имам ангажимент ,но сигурно другите ще карат.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_kantara Преглед на мнение
                        Ами аз съм навит,ама трябва да идем някаде по по-равното,че с тоя сняг кофти.....
                        :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Някой да му се излиза еи сега за малко? То вече стана снощи ама...?

Коментар

Днеска добре се бяха покрили мишоците.....браво на вас...едни на Узана на мухабет,други си карат на 2 групички.....кво става незнам...а Джартата уш нямаше да кара,а бяха добра групичка...ако пречим някой кажете поне.Уж няма да се кара а се кара зад гърба на другите...вече по телефоните отбрани групички ли се сформират А?????????????????
                            :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Тази седмица пропуснахме карането на мотори, но не съжелявам, само ме е яд, че си бях забравил фотоапарата , а имаше много за снимане ,в Събота имаше яко парти в чест на Калоян Кашавелов, много отдавна не бях прекарвал толкова весело , някой сляха двата дена , а ние Течо-Тачо, Калоян-Смилен,Илиян Благоев,с три шейни направихме перфектно закриване на Зимният сезон, отново с преход до ШИПКА , този път направо се изненадах колко бързо отидохме и се върнахме направо се замислихме с Калоян като видяхме какъв тендем сме с шейната, дали да не се пуснем на състезанията: мотори с кош много добър навигатор е На места изчаквахме R1-та, че нали се водим Времето и компанията беше супер Другата седмица сме с моторите на Ликойл
                              NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Днес сутринта ми се обади Габриел ,и да кажа чесно до последно не сме мислили да караме,но понеже времето беше добро и излязохме.В 10 бяхме на на ЛУК-ОИЛ двамата с Габриел.Седнахме да пием кафе и чакахме Веско от Велковци,и по едно време дойде Иваило Цанев и Никола.Бяха с колите но казаха че ще дойдат, и ги изчакахме до 11 часа.Аз до последно не бях решил дали да излизам или не.Всичко стана ненадейно и който имаше желание дойде.Много съжалявам за всички хартисали но недейте да се нахвърляте върху мен,и все да казвате че Джартата е виновен.Аз никога не съм се сърдил на някого че не ми е казал,като имам интерес звъня по телефоните и търся хората.Не чакам да ме поканят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X