Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Crazy Job - Обикновено Ендуро

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

    Ето, че дойде време да раздвижим малко темата. Четири, че и пет дни по празниците не спряхме да караме по различни места и в различни формации.

    Петък:


    Мартин и Ванката правиха каране по тренировъчното ендуро трасе.


    Внаката вече също е с КТМ 250 ЕХС и това му беше последното каране с CRF-a. Да му е честит новият мотор !
    През същия ден направихме и тренировка на Х-трака. Имам клипове от тази тренировка, но дано не ме домързи да ги кача накрая.

    В събота тренирахме с Жоро Пашов на трасето, но не съм доволен от дисциплината определено ! Само някои бяха точно навреме, а други закъсняха и съответно занимания с тях нямаше. Както се казва: "За глухите камбаната не бие два пъти !"

    В неделя решихме с Мартин да отидем на гости на митковците в Харманли. Ударихме окло 40 км по права линия през полето из кал, угари и кории. Всичко беше подгизнало от вода, а на места имаше още и сняг, но доста бързо стигнахме.


    Гледката наоколо беше предимно такава. В интерес на истината не регистрирахме нито едно падане, което беше направо очудващо !


    Нали съм романтична натура , чат-пат слизах да правя снимки на минзухари, а Марти покорно държеше и моят мотор, тъй като пачият крак потъваше в подгизналата земя.


    Оказа се, че при монтажа на предната гума, "специалистите" са забравили да завият всички болтове и едва не изгубихме по едно време цялото предно колело. Направихме се спешен ремонт с налични инструменти, тъй като се оказа отново, че не носим дори едни клещи с нас.


    Тук се наложи да импровизираме по изкъртен мост с големи дупки, ама Харманли беше пред нас и отцепихме по него.


    Ето ни вече на трасето и Марти обикаля по него, а през това време аз "изтичах" до града за още месо за барбекюто, защото все пак сме на гости на Митков и там всичко е разпределено както се следва: "На мен една пържола, на жената друга (по-малка) и на щерката - половина."


    "Я да видя дали правилно съм ги сметнал ?!"


    Съпругата на Митака обаче е ларж и пече ли пече !


    Димитър през това време се скъса да пробва мотори. Оказа се, че най-много му хареса моят КТМ. Митков и той прави проби, но за него КТМ-ът на Марти се оказа по-удобен. Предпочитания разни.


    "Страхотна машина !" - изказа се Димитър ухилен след теста.


    Хапнахме ние по 253 гр. пържоли на човек и Митков ни заведе по неговите трасета в околията. Интересни места беше включил той в този ендуро тест ! Смея да твърдя, че половината експерти няма да могат да изкарат лесно това спънато и на места доста засукано трасе !


    Виждате на места колко е стръмно и на всичко отгоре се налага да преминаваш каменни прагове. Много ефектно измислено ! Браво на Митака ! На места БАЯ зор видяхме и ние, а няма време да си починеш изобщо.


    Марти се хили, но не му беше никак лесно !
    Искаме да благодарим на Митака за чудесната тренировка, която ни направи ! Наистина беше трудно, но пък се накефихме много !

    Понеделник.
    Голяма група от заралии, хасковлии, търновлии и севлиевци карахме по южните склонове на Средна гора. Интересно каране беше, но не си носих сапунерката да снимам. Стана една кофти случка. Иво от Хасково и Николай от Севлиево се сблъзкаха и вторият замина за болницата със счупен крак. Последва операция и навярно дълга пауза за Николай, ама ... какво да се прави ?!

    Вторник.
    Решихме аз и Марти да покараме с гостите от Севлиево по Средна гора, докато Бат Дак и още няколко човека бяха на мнение да атакуват връх Шипка и да поиграят малко хоро на празника горе.


    Ние започнахме с ремонти, а уж на цвайките нямало какво да се поврежда ...


    На КТМ-а на Краси се бяха развалили всички резби на болтовте от помпата на съеденителя. Е, и тунинга беше помогнал за това де !


    Времето беше влажно, на сутринта дори валя малко.


    Затова избрахме по-каменист район за каране. Минаваше се дере след дере.


    Имаше си от всичко по трасето.


    Не очаквах, че в този район има толкова разнообразен релеф ! Често бях минавал преди това транзит от там, но все ми се виждаше малко постно за ендуро. Оказа се, че не е така !


    Точно преминеш едно дере и следва друго ... Няма място за отдих !


    Тази пътечка отдавна я гледах от асфалтовия път, но ми се струваше много стръмна за катерене. И при пробата се оказа стръмна, но не чак толкова.


    Кофти е, че има много камъни, които, ако не катериш на сравнително висока скорост, те подхвърлят насам-натам.


    "Още малко и ... вече съм горе !"


    Тази снимка трябваше да я скрия и да заявя някой ден, че съм карал на BAJA 1000 в Мексико, но обещах на местния фен клуб, че скоро ще ги дадат по телевизията , а обещанието си е обещание и не може да се нарушава току-така !


    Над тази кариера щеше да приключи разходката ни, защото гостите вече трябваше да си ходят.


    ... и точно тогава, на най-невинното място при един банален завой, Марти се подхлъзна върху едър пясък пръснат на асфалта и си строши лакетя ! Честно да си призная, очаквах нещо такова да се случи на всяко друго място, защото малкият много смело атакуваше сложни места, ама така баламски да стане ...
    И пак ... болница, операция, лепене, шиене на връзки и ... дълга пауза. Два дена - два инцидента ! Много кофти !


    Е, ние се изкушихме и след като транспортирахме джуниъра да потренираме по насипите на родения Ерзберг, който намерихме наблизо, но настроението беше някакси подтиснато.


    Ето го нашият човек вече с шинирана ръка, чака операция и пак нагъва. Този честно няма наяждане !


    "Тате, изтръпват ми пръстите и няма да мога да си изям двете пържоли, които съм си поръчал !"
    ... а ние с мама и тати поляхме ръката за здраве и да му е за последно !
    "Много ме боли, искам да си ходя!" - отсече нашият "герой" и след 30 мин. го засякох с шината и приятелката горд на "Вегас". Как да не го убиеш такъв човек ?!!!
    Е, все пак нали сме с него тандем, пожелавам му бързо възстановяване ! Утре ще ида да го нашокам в болницата и да му занеса порно списаня, че иска !
    Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 05-03-09, 18:49.
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

    http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

    Коментар


    • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

      Лошо. Много лошо.
      Курбан направи бе Жоре!
      Mitsubishi L200 DobbleCab

      KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

      Коментар


      • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро


        благодариме на Марти и Жоро за гостуването и хубавите думи..наистина добре покарахме..жалко че накрая нямахме време и не можахме да завършим маршрута ..Марти има голям прогрес и само липсата на достатъчно опит и може би малко ..експлозивният му стил го спъват от време на време..жалко за контузията му ..макар че с Жоро като си говорехме..и двамата бяхме на мнение ча е доста вероятно да се случи такова нещо..малкият просто се хвърля с главата напред и по най тежките терени..па каквото това
        Жоро пък направо ме изуми с упоритостта си и издръжливостта..наистина терена малко е като за триал мотоциклети а той бе с 450 и на няколко места не му достигаха по няколко сантиметря буквално за да излезе и се търкаляше надолу като 18 годишно момче..но нито за момент не се отказа ..по едно време се събраха на един от екстремите може би..50 сетина души преминаващи хора..като им казах на колко години е..направо им се скриха шайбите ..браво ..мотора му също се представи много добре..стандартно си е с вентилатори и никъде не можа да "изпуши" въпреки издевателствата..докато на марти въпреки че е само 250..но пък няма вентилатори и по едно време май позагря..но и той ме изненада приятно като го покарах..не предполагах че такъв по стар от първите ктм 250 4 такта ще върви толкова яко особенно от ниските и към средни може би дърпа дори повече и от новите модели

        Коментар


        • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

          Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
          Лошо. Много лошо.
          Курбан направи бе Жоре!
          Мики, май трябва да ги спрем тия курбани, за да потръгне, че както ги подкарахме един след друг ...

          Жоро пък направо ме изуми с упоритостта си и издръжливостта..наистина терена малко е като за триал мотоциклети а той бе с 450 и на няколко места не му достигаха по няколко сантиметря буквално за да излезе и се търкаляше надолу като 18 годишно момче..но нито за момент не се отказа ..по едно време се събраха на един от екстремите може би..50 сетина души преминаващи хора..като им казах на колко години е..направо им се скриха шайбите ..браво

          Митков
          , тази похвала не знам как да я разбирам, особено това, за годините ...
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

          http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

          Коментар


          • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

            Митков, тази похвала не знам как да я разбирам, особено това, за годините ...
            .. верно бе сега като го прочетох..май пак не съм се изказал по най правилния начин.. объркал съм се пак нещо...без годините..другото е вярно
            поздрави и бързо оздравяване на марти..а ти пак ела някой ден с някой от другите джуниари..ще ти приготвя другия път..вече чак даже и цяла пържола ... но и да имаме повече време да може повечко да обиколим..по нататък от местата където карахме вече става по приятно пак е засукано но не е чак толкова спънато като в началото и има местенца които са си вече ендуро и съм сигурен че ще ти харесат..на ръба да са трудни но се преодоляват лесно и е забавно..тези които минавахме сега бяха малко по мазохистични

            .. между другото ..сега като похвали маршрута и още хора взеха да ми звънят да идвали да ги разходя по него.. ..ще ми изровите хубавите пътечки ....другия път направо ще засекретим карането
            Последно редактирано от mitkov; 06-03-09, 13:14.

            Коментар


            • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

              Благодаря ви на всички за пожеланията! Аз ще помисля как ще "мисля" от тук нататък!
              Кой каза , че не тренирам? ВИДЕО!
              [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
              [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
              [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
              [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
              "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
              [/SIZE]

              Коментар


              • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

                Първоначално публикуван от Мартин Иванов Преглед на мнение
                Благодаря ви на всички за пожеланията! Аз ще помисля как ще "мисля" от тук нататък!
                Кой каза , че не тренирам? ВИДЕО!
                Тренирай и по-бързо оздравявай , че с кой ще се състезавам ?
                KTM sx-f 350 2011
                Honda Montesa Cota 250
                KTM exc 450 Supermoto

                Коментар


                • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

                  Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Е, все пак нали сме с него тандем, пожелавам му бързо възстановяване !

                  Само ти ли?
                  И аз ти пожелавам бързо възстановяване!
                  [SIZE=1][B][SIZE=2][URL="http://sixdayscrazyjob.com/"][IMG]http://ftp.domainbg.com/JORO_HD/Six-days-logo.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]КТМ 450EXC-R '09[/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]-------------------------[/SIZE][/B]
                  [B][SIZE=1]Ендуро клуб "Луда работа" - Стара Загора[/SIZE][/B]
                  "Колкото по-трудно , толкова по-лесно"
                  [/SIZE]

                  Коментар


                  • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

                    Първоначално публикуван от Мартин Иванов Преглед на мнение
                    Само ти ли?
                    И аз ти пожелавам бързо възстановяване!
                    Тоя ще го убия вече !
                    ... ама има право за съжаление. Днес и аз направих една простотия, извадих си рамото, а уж имам много опит ...
                    Сега 2 месеца - почивка. Ще се побъркам !
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

                    http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

                    Коментар


                    • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

                      Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                      Тоя ще го убия вече !
                      ... ама има право за съжаление. Днес и аз направих една простотия, извадих си рамото, а уж имам много опит ...
                      Сега 2 месеца - почивка. Ще се побъркам !
                      Жоре "едноръки", ...
                      Чакам вече 2 часа да пуснеш първо твоите снимки, че нали си домакин, ама явно ще ми се доспи преди да го направиш. Така, че ще хвърля няколкото кадъра, които направих, основно "посветени" на твоята персона!

                      По принцип Жоро и Гълъбин ми извадиха джигера и чак на 50-я км зацепих да поснимам малко...
                      Това са кариерите над с. Братя Кунчеви...


                      Поредица от успешни опити...




                      Еххх...тая 250-тичка, зор без "пауър"...Ако не те беше домързяло да си вземеш мотора...сигурно и следващите кадри с рамото нямаше да ги има....










                      Тук влизаме в селото...




                      Заедно с "братята и сестрите Кунчеви"...


                      От този кадър може да си теглят Жоро и Гъби...за осмомартенски подаръци...


                      А това са кадрите от случката...
                      В първия момент пъмислих, че му е счупена китката...


                      Ей тука се въргаляха надоле Жоро и КТМ...


                      Първите 5 минути помислих, че Жоро ... не е от Стара Загора, ами е (х)американец на прикритие...
                      От него се чуваше само "факър, факър, факър...мада-факър, мада-факър,...мада-КРЕЙЗИ-факър,...мада-КРЕЙЗИ-ДЖОБ-факър.." и т.н. ...поне 10 минути...(По-късно в джас-клуба Ади го пита защо псува на чужд език...Жоро вика, че му било неудобно пред малолетни и ...затова!
                      По едно време се сети да вика "неволята"...


                      Моето вълшебно КТМ-въженце и този път свърши работа...






                      От време на време, като видеше сапунерката и....само за снимката се ухилваше...После...пак "мада-факър"...


                      Абе...Гъби вика, че болката от извадено рамо и разтегнати връзки е ужасна...


                      Пустата му цигара...добре, че я имаше и преди "случката", че да си отдъхвам от време на време...


                      Нищо, че се гледат на кръв...разбират се само с поглед...


                      Връщат се за мотора на Жоро...


                      Болиии....


                      И мотора на Марти вече е прибран...




                      Иде вече домакина на "лудницата"...


                      На голям кеф си беше момчето...


                      Готово...




                      "Ш'го запалим тоз КТМ...да знайте!" - репликата на двамата "едноръки" на масата.



                      Толкоз бяха моите.
                      Жоро, ако може - да качи другите...Ама предпочитам да не ги качва, че май ме е снимал като "турист"!
                      Последно редактирано от miki64; 07-03-09, 21:42.
                      Mitsubishi L200 DobbleCab

                      KTM XC 450 RW 2009
                      KTM 350 SX 2011

                      Коментар


                      • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

                        Шибана работа !
                        Гадно ми е така да дремя на едно място, направо се побърквам ,ама и аз като съм тъп ! Трябваше да го хвърля тоя шибан КТМ след като се изкантари по камъните, ама нали не е мой, пазя го. Хубаво го опазих !
                        Иначе стана хубаво каране в събота. Мики (сиксти фор), Ади и Гъби добре си караха, продолявахме хълм след хълм по южните склонове на Средна гора, че на север след падналия дъжд отново бе кално, ама пусти късмет ...
                        Ще се опитам да напиша нещо за това каране, въпреки, че с лявата ръка ми е много трудно, но за 2-3 часа, все ще успея.


                        Преди обяд се събрахме на трасето с намерение да потренираме, но цяла вечер валя и всичко беше подгизнало от вода. Тогава единственото възможно беше да се кара отново по южните и каменисти склонове на Средна гора, където вода не се задържа никога.


                        Поехме на изток само аз, Гълъбин, Мики и Ади. Всеки от останалите си избра да се забавлява с нещо друго, като например The Fen, който пробваше колко са дълбоки дупките наоколо.


                        По този маршрут няма кой знае какви екстреми, но напечни баирчета следват едно след друго и няма много време за почивка, а километрите вървят бавно.


                        Ето как са разположени напречно в посока изток-запад атрактивни възвишения, между които текат малки поточета. Можеш да минеш тук отвсякъде, като си избереш маршрут с желаната трудност.


                        Тук започва първото по-истинско и по-сложно катерене ...


                        ... а тук вече свършва.


                        Не е много стръмно, но вечните камъни в този район ти създават главоболия при качването, като те подхвърлят наляво-надясно.


                        Новата Бета Фактори на Гълъбин се представи чудесно ! Окачването и поемаше камъните един след друг и тракшъна беше почти ненарушен.


                        Следващата пътека над Оряховица.


                        И тук склонът е толкова стръмен, че моторът върви при катерене предино на задна гума.


                        Мики е като сервизен мотор , носи инструменти и за Бета и за КТМ.


                        Почивка до "лобното място" на Марти. Ади и Мики се справиха много добре с начупения релеф до тук, само дето май не бяха свикнали да карат по-дълго време без почивка ...


                        Момент преди моето "лобно място". Групата ни се поразкъса малко, аз преминах следващото дере, но след като се качих и видях, че няма никой след мен, върнах се да ме видят останалите. Мики и Гъби бяха спрели да чакат Ади, последния дойде, тръгнахме по същия път и ... аз подцених втория път качването на склона ... полет след мотора с главата напред и след ставането ръката ми вече висеше и се клатеше като махало на часовник. Досетих се какво е станало, само се молех да нямам и счупване, че ударът беше много силен !


                        Нямате представа какво облекчение е след като ти наместят рамото след като е било поне час избадено ! Вече съм ОК след намесата на ортопеда. Дано няма следващ път, но ако се случи, вече знам как става !


                        Няколко интересни рентгенови снимки напоследък !
                        Най-отгоре е тази от лакетната става на Марти. Виждате как костите се разминават доста, а би трябвало да се събират по средата.
                        Другите долу са от моята контузия. На лявата се вижда падналата кост в рамото, а на дясната - вече ремонтираната става.


                        И разбира се, снимка за спомен на сакатия тандем Жоро/Марти.
                        Сега би следвала пауза от по два месеца и за двамата, но ...
                        ... скоро ще измеслим нещо и пак ще караме. На става тя така, че и двамата вече се побъркваме от бездействие !


                        Мама Павлинка пожела специална снимка на наполушния тандем на фона на линейката на Бърза помощ. Всякакви желания изпълняваме, ама до време и защото сме виновни.


                        Всяка неприятност е свързане после с банкет в Тенис джаз-ендуро клуба. Събрахме се с гостите от София да отпразнуваме случая, както подобава !
                        Заварихме там алтернативния клуб от интелигенти "Пи-ендуро" да се забавлява на съседна маса и те веднага ми напомиха за техния девиз, който глси: "По-добре е да паднеш пиян от стола, отколкото от мотора!"
                        ... ама слуша ли ги някой, я ?!
                        -------------
                        Между другото тази сутрин на кафето се поздравихме с Жасмин по следния начин:
                        - Здравей, куц !
                        - Здрасти, сакат !
                        Вчера пък Жас е скъсал връзки на коляното, при това с най-сигурния уж Астериск !
                        Като му е писано на човек, явно спасение няма ...
                        Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 09-03-09, 16:53.
                        Ендурото и сексът не са шега работа !
                        -------------
                        Животът се измерва с броят на издишванията !

                        http://sixdayscrazyjob.com
                        http://crazy-job.com

                        Коментар


                        • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

                          много ни се насъбра от началото на годината с тези контузии.
                          бързо оправяне на всички ....
                          Success is like being pregnant! - Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fu..ed ....

                          Коментар


                          • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

                            Е Жорка и ти ли ?
                            Поне си с усмивка,това ме кефи Ще го приемем ,като временно положение надявам се по бързо да се възтановим всички.Наблягай на мацките,ако и тях отразиш в репортажите грешка нямаш

                            Коментар


                            • До: Crazy Job - Обикновено Ендуро

                              Сега някой да не си помисли че в Ст.Загора не се кара.
                              Първа спирка.Мъглиж.







                              Бат Дак съживява умрелия КТМ на Маникена.Скапан съединител и т. н.


                              Ванка доволен.Почти го научих да бъде точен на явките.




                              Кокера не бърка никъде! Просто си държи така ръката.


                              Щяхме да ходим до Трявна.Ама друг път.Горе имаше метър и половина сняг.




                              Решихме да слезем до Мъглиж и към Енина.


                              Тук половин час гледахме сеир. Някои де.


                              Янчо надоло.Чукура полегнал.


                              Сифона.Луд умора няма.


                              Кокера.Ниско прелитащ самолет.








                              Втори КТМ даде фира.Чупливи са. Кво да ги прайш.



                              Малкото Желязо се кефи и още не знае че след 10мин. ще го вадят него и мотора му от дерето.





                              И накрая естествено в кръчмата.Снимките можеше да са повече и по хубави ама оператора често забравяше че апарата е в него.
                              ........................
                              Иван Маринов
                              CRF 250 X
                              Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

                              Коментар


                              • Отбор на Crazy Job в РШЕ 2009



                                Дойде време да представя и тимът на Ендуро клуб "Луда работа" за състезателен сезон 2009. Тимът през тази година ще се бори за всички първи места във всички категории и класове на шампионата !
                                Представям ви всички състезатели:

                                КАТЕГОРИЯ "ЖЕНИ":


                                Ива Станоева - мотоциклет "Honda" CRF 250X, No.555


                                Рени Христова - АТВ "Kawasaki" KFX 700, No.569


                                Племена Пенева - АТВ "Can Am" 500, No.557

                                ----------------------
                                МОТОЦИКЛЕТИ КЛАС Е1


                                Атанас Георгиев - Yamaha WR 250 F


                                МОТОЦИКЛЕТИ КЛАС Е2



                                Георги Тодоров (Кокера) - KTM 450 EXC, No.1


                                Димитър Чукуров - Yamaha WR 450 F, No.13


                                МОТОЦИКЛЕТИ КЛАС Е3


                                Жасмин Николов - КТМ 525 ЕХС, No.45


                                Стоян Стоянов - КТМ ЕХС 530 R, No.65

                                Янчо Терзиев - КТМ ЕХС 530 R, No.26


                                Данчо Йорданов - КТМ ЕХС 530 R, No.3


                                КЛАС АТВ "ЕКСПЕРТ"


                                Вилхелм Кънчев - Kawasaki KFX 700, No.104


                                Радостин Георгиев - КТМ 525, No.103


                                Георги Чемширов - Kawasaki KFX 700, No.117


                                МОТОЦИКЛЕТИ "ХОБИ"


                                Иван Иванов - КТМ 525 ЕХС, No.211


                                Свилен Чукуров - КТМ 450 ЕХС, No.226


                                Иван Маринов Иванов - Honda CRF 250X, No.281


                                Mитко Чавдаров - Yamaha WR 450F, No.200


                                Мирослав Маринов - КТМ 525 ЕХС, No.282


                                Ивелин Тенев - КТМ 525 ЕХС, No.299


                                Златозар Атанасов - KTM 525 EXC, No.269


                                КЛАС АТВ "ХОБИ"


                                Николай Колев - Kawasaki 700, No.355


                                Румен Буюклиев - Kawasaki 700, No.371


                                Димитър Ангелов - Yamaha Raptor 450, No.363


                                Костадин Христов - Kawasaki 700, No.389


                                КАТЕГОРИЯ "ДЖУНИЪР 2"


                                Мартин Иванов - КТМ 250 ЕХС, No.403


                                Иван Илиев - КТМ 250 ЕХС, No.445


                                Стоян Свиленов - АТВ "Yamaha" Raptor 450, No.444


                                Галин Митев - КТМ 525 SX, No.447


                                Костадин Митев - КТМ 520 ЕХС, No.446


                                МЕНИДЖЪР НА ОТБОРА





                                СЪСТЕЗАТЕЛЕН ЕКИП 2009



                                Мото на отбора: " I RIDE TOO FAST" (Карам много яко)
                                Последно редактирано от Жоро Хаджиев; 26-03-09, 11:58.
                                Ендурото и сексът не са шега работа !
                                -------------
                                Животът се измерва с броят на издишванията !

                                http://sixdayscrazyjob.com
                                http://crazy-job.com

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X