Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Общи приказки и простотии !
Свий
X
-
До: Общи приказки и простотии !
Ааа колега това изкърти паркета!Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
Направо!
Коментар
-
Еее, развали изненадатаПървоначално публикуван от spl77 Преглед на мнениеНаправо си помислих,че Мопс-а ще ме оближе по муцуната.......

Per aspera ad astra.
Коментар
-
Пила за заточване на вериги на моторни резачки.Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнениеНякой може ли да ми разясни какво е това нещо и за какво се използва..?
Коментар
-
Еее зорко око ами уточняваи де не само пила ами и шеблон за определяне и ъгъла на заточване!!! То веригата да нее куча пишка да се тичи накадя дае амчи тъи деееПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеПила за заточване на вериги на моторни резачки.

Най-добре е да имаш богати приятели!!!
Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!
Коментар
-
Чичко ФЪР, защо да уточнявам на човек който дори не може да познае пилата пък камо ли другите подробности...не мислиш ли.Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнениеЕее зорко око ама уточнявай де, не е само пила ами и шаблон за определяне ъгъла на заточване!!!
То веригата да не е куча пишка та да се точи накъде и да е амч'и тъи деее

Това е форум за мотори а не за моторни резачки и е съвсем разбираемо..това, че с тебе сме горяни не би трябвало да следва и за другите...

Колегата попита и аз отговорих, ако трябваше да съм подробен щях да помоля Джартов да ни изнесе една лекция...
Коментар
-
Може и Здравко...Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеЧичко ФЪР, защо да уточнявам на човек който дори не може да познае пилата пък камо ли другите подробности...не мислиш ли.
Това е форум за мотори а не за моторни резачки и е съвсем разбираемо..това, че с тебе сме горяни не би трябвало да следва и за другите...

Колегата попита и аз отговорих, ако трябваше да съм посробен щях да помоля Джартов да ни изнесе една лекция...
Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар