Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Общи приказки и простотии !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Общи приказки и простотии !

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
    Сега карам такава хонда в къщи пред телевизора.....
    Никога не губиш чувство за хумор
    Страхотна машина си събрал
    Per aspera ad astra.

Коментар

ето и победителят от теста за 2008
      FINAL 2008 450 RANKINGS:

Honda - 19 points
      Kawasaki – 14 points
      Yamaha – 10 points
      KTM – 9 points
      Suzuki – 8 points
      взето от тук http://www.racerxcanada.com/news/395...ng_bg%26sa%3DN
      на някой ако му се занимава може да го преведе в съответния раздел

Коментар

Е тия па щото Канадците са много силни кросисти та да им се влияем от мнението.....
        Ти нали си фен на КТМ, що изобщо публикуваш такива репортажи, които са като по поръчка на Чинела....

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
          Е тия па щото Канадците са много силни кросисти та да им се влияем от мнението.....
          Ти нали си фен на КТМ, що изобщо публикуваш такива репортажи, които са като по поръчка на Чинела....
          Ааааа не така ако на някой не му изнася резултата защо Чинела да му е виновен и на мен резултата ми прави душевна ч...я
          Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
          Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Определено присъединявам към анти-канадския комитет

Racer-X за мен са абсолютни смешници. Рекламни подлоги. То всички са, но тези (и близнаците им от Transworld Motocross) са абсолютни смешници.

В сравнителния тест на Motcross Action между другото Кавазакито беше първо. А за хондата пискаха че е супер мотор, но са и наакали предницата и че поради това не може да е победител в теста. Тия дни ще го преведа.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Определено присъединявам към анти-канадския комитет

Racer-X за мен са абсолютни смешници. Рекламни подлоги. То всички са, но тези (и близнаците им от Transworld Motocross) са абсолютни смешници.

В сравнителния тест на Motcross Action между другото Кавазакито беше първо. А за хондата пискаха че е супер мотор, но са и наакали предницата и че поради това не може да е победител в теста. Тия дни ще го преведа.
              Не бързай да превеждаш поне малко да се порадваме и хондаджийте на приятни разултати
              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Абе ''Чинела'' е направил някакъв номер,я ще е подкупил някого,я ще е пощипнал някоя мадама,че да се получат такива резултати.Той е нагласил работата,няма начин.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Сега карам такава хонда в къщи пред телевизора.....

A бе Чинел, как може да си такъв значи, да караш със спукани гуми. Ще треснеш някъде на камък и ще изкривиш хромираните барабани на перлнята. И после с какво ще си переш дрехите.
                  KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение

И в България е така, питай Гълъбин... а и съм го карал между другото.
                    А предницата на Хонда, да вярно е, откакто си смених пружините на мойта стана друг мотор.
                    И да добавя, никой в БГ или поне аз не знам, не е имал възможност да строи 4-5 марки от една и съща година и да ги тества па макар и срещу подкуп изразен в рекламни договори.
                    Всичко което можем да приемеме за фалшива монета, по същата причина бихме могли да приемем за чиста.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...435#post641435
                      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                      [/FONT]________________________________________
                      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                        нещо е станала грешка ,не съм фен на ктм ,просто карам такъв ,но съм фен на Хонда затова и моторът ми е в раздела за продажба

Коментар

• До: ГАЛЕРИЯ ЗА АТРАКТИВНИ СНИМКИ С НАШИТЕ МОТОРИ!

Тази ми попадна случайно докато се ровех из нета.Снимката не е точно по темата но е атрактивна и затова реших да я дподеля с вас колеги.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от VESO4AR; 21-02-09, 11:18.

Коментар

• До: ГАЛЕРИЯ ЗА АТРАКТИВНИ СНИМКИ С НАШИТЕ МОТОРИ!

Хахахааааха ,к'во е якооо ... Лелее ей те тва е ,така трябва да се превозват животните !

Коментар

И тука като става въпрос за Хонда, нали знете, чуя ли хонда Чинела ми се явява с червен ореол Та да споделя аз нещо.
                              Днеска се фукам няляво и на дясно с постижението си а то е много манияшки направената ми Мозила
                              В нея има много червено, по простата причина, че зеления цвят е прекалено готин и е още експериментален тъй че Чинела може да и се зарадва.
                              А разделянето на две за разглеждане на няколко страници едновременно се крие и е супер готино, гледаш и форума и още нещо например, без да ти се налага да пишеш и щракаш като откачен а прогнозата в долния десен ъгъл е смея да кажа доста точна.
                              Прикачени файлове
                              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Биг Брадър вижда всичко...
                                Да дойдеш на гости да ми направиш и мойта така...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X