Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харманли Екстрийм Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Харманли Екстрийм Ендуро

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 035.jpg
Прегледи:1
Размер:132.8 КБ
ID:5188607Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 025.jpg
Размер:89.5 КБ
ID:5188606Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 022.jpg
Размер:146.9 КБ
ID:5188605Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 062.jpg
Размер:140.2 КБ
ID:5188604Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 038.jpg
Размер:123.6 КБ
ID:5188603Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 059.jpg
Размер:109.6 КБ
ID:5188602Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 079.jpg
Размер:131.2 КБ
ID:5188601Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 057.jpg
Размер:111.8 КБ
ID:5188600Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 010.jpg
Размер:96.0 КБ
ID:5188599Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 068.jpg
Размер:85.7 КБ
ID:5188598Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 029.jpg
Размер:123.4 КБ
ID:5188597Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 066.jpg
Размер:135.6 КБ
ID:5188596Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 016.jpg
Размер:101.4 КБ
ID:5188595Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 077.jpg
Размер:174.1 КБ
ID:5188594Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 043.jpg
Размер:184.2 КБ
ID:5188593Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 003.jpg
Размер:106.5 КБ
ID:5188592Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 042.jpg
Размер:188.7 КБ
ID:5188591Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 076.jpg
Размер:162.4 КБ
ID:5188590Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 052.jpg
Размер:134.3 КБ
ID:5188589Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 067.jpg
Размер:128.2 КБ
ID:5188588Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 012.jpg
Размер:135.5 КБ
ID:5188587Ето пак малко снимки от таз седмичното двудневно каране.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 064.jpg
Размер:83.1 КБ
ID:5188586

Коментар

Тази неделя тръгнахме да покараме леко ендуро, но някъде в средата нещата се промениха и ... стана екстрийм ендуро. Накрая всичко завърши добре и за късмет си носех фотоапаратчето и ето малко снимки:

Жега макар и на сянка. След големия КТМ и аз взех да хвърлям водата.

Тук нямаше никаква пътека, но сега има

Надоло добре, но няма накъде. Гората е много гъста и пътя сега е обратно нагоре.

Прекарахме час и нещо в загрявки нагоре-надоло.

Тука чаках жертва на гьола. След бърз осветен участък следва тъмно и завой. Никой не се пльосна в калта поне за снимка

"Е тука надоло" каза Дидо.

В началото горе-доло бива.

Надоло започнаха едни прагове и спускане с въже.

Пробвах да заобиколя отгоре.

Накрая видяхме небето.
      Последно редактирано от Димитър; 07-07-10, 21:03.
      2010 CRF 250 R

Коментар

Последния маршрут трябваше да се доразработи и вчера въоръжени със земеделски и горски сечива го "оправихме". Разчистихме приятна пътечка която ще пробваме в неделя. За съжаление направих само една снимка с телефона. Минава се в дясно. Каменния праг е само за PRO-та
        2010 CRF 250 R

Коментар

..ако този праг е за про..тогава този в ляво камък ли е праг ли е ..за кого ще е ..
          ..ако ме вземете в неделя ..обещавам да се пробвам директно на големия от ляво ..
          Последно редактирано от mitkov; 10-07-10, 10:02.

Коментар

Докторе,про.... е за по-простичките ние с теб ще минаваме от ляво-там е за по сложничките хи-хи-хи

Коментар

Абе незнам кое прагче за кого е ама сме намерили едно дефиле към кръстова гора там ако искате да идем да видим тамошните прагчета пък като замръкнем има и хотелче с джакузи ,а пък и името му е много романтично ,,ЗВЕЗДОБРОЙ,, и храната е мн. евтина почти без пари,, кой каквото си е взел,, така че приемам записвания за другата неделя ВЪЖЕТАТА са задължитени па кой за каквото иска да ги ползва ха ха ха.............
              Последно редактирано от Димитър; 13-07-10, 20:37.

Коментар

.ето и снимките от 3 ти кръг от републиканският шампионат в гр Добринище...страхотно състезание 1 ви ден 200!!!километра 50км обикалка х 4 преминавания!! с ПО 2 теста /ендуро и крос/ на обиколка ..

..отново за да ни е спането безплатно ..отидохме с модифицирания бус..

..първият ден се караше в пирин планина..горе по върховете на която още снегът не се е стопил

..ванко участва при децата ..но само вторият ден ..в който се класира 2 ри /първият ми помагаше на мен в пит стоповете/

..ще започна със снимки от вторият ден..защото там имаше много фотографи и има изобилие от снимки
                ..2 ри ден бе ендурокрос на 1800м трасе ..част от него мотокрос част с препятствия и ендуро част през няколко дерета едно стръмно и дълго качване
                и каране през заблатен участък

..стартът този път бе като в щатите..със загасен двигател..

..веднага след старта стана голям търкал на първите камъни и се образува тапа която раздели участниците на такива зад нея и тези отпред..мен ме хвана също но успях да се измъкна

едно от първите препятствия след старта

..крос частта включваше няколко не големи но приятни скока

..това не е точно скок а военен бункер заровен в земята над който се минаваше

..тези гуми бяха включени също

..участваха и 9 броя гръцки състезатели 2 ма от които караха много яко

..тази кола също бе задължителна за преминаване

..калният участък ..си бе едно дере с вода течаща и тръстики..но след тренировките на атв тата..тръстиките бързо изчезнаха..хихи

ето и ощеи няколко снимки от пътуването и първия ден

..моторът този път го вмъкнахме в буса и вързахме с колани

..пътя до добринище и на обратно бе дълъг но много живописен

,

пазарчето на юндола

в петък стигнахме точно за брифинга в 10 часа вечерта

комшиите..

..вторият ден рано сутринта

..този път всичко протече отлично и резултата накрая бе много приятен 1 во място в Е1 и сред водещите състезатели в оверала при това с най малкият и слаб мотоциклет

Последно редактирано от mitkov; 21-07-10, 23:35.

Коментар

тази седмица екстрийма бе не с мотор а се колело хих..пробвах се да ида с колелото до морето..успях но ми се взе "акъла"..над 17 часа на седлото и над 180 изминати километра..че се и улучи почти най горещият ден..но много интересно приключение стана..скоро очаквайте снимки..набирам и съмишленици пак да го направим..само че този път с малко повече подготовка!!
                  ще се изкефите много ..

а за другата седмица го мислим с мотори ..пак може да се включи още някой ако иска..за сега сме аз и бай димитър

Коментар

Име:IMG_6003.jpg
Размер:120.5 КБ
ID:5197797Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 005.jpg
Размер:281.1 КБ
ID:5197796Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 007.jpg
Размер:194.7 КБ
ID:5197795Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 011.jpg
Размер:206.2 КБ
ID:5197794Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 001.jpg
Размер:233.1 КБ
ID:5197793Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 015.jpg
Размер:82.7 КБ
ID:5197792Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 013.jpg
Размер:92.8 КБ
ID:5197791Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 006.jpg
Размер:248.4 КБ
ID:5197790Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 012.jpg
Размер:104.9 КБ
ID:5197789Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 008.jpg
Размер:181.3 КБ
ID:5197788Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 025.jpg
Размер:210.1 КБ
ID:5197787Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 004.jpg
Размер:270.4 КБ
ID:5197786Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 016.jpg
Размер:112.0 КБ
ID:5197785
                    Малко снимки от таз съботно-неделното каране около Маджарово с един приятел . Има хубави места за каране но жегата просто те разбива но за сметка на това пък намерихме една незнайно как загубила се,, САМОДИВА,, та за момент забравихме за умората и си я взехме с нас.....
                    Последно редактирано от Димитър; 10-08-10, 23:06. Причина: По искане на автора

Коментар

ето снимките от вело похода до морето..

петък 7 часа сутринта..идеята бе да тръгна в 4..но..се успах..което после ми коства много усилия и жега..

последни приготовления..смазах обилно веригата уж да върви по леко колелото

..първа снимка ..мостът над река марица

харманли вече е в далечината на зад

..малката звезда..която сега е винарна

..някъде към 25 тия километър ..видях магазинче в едно село и влезнах да заредя..че до там са все баири и тока взе да понамалява..

тук позаредих и водните резервоари ..бе започнало да напича и в комбинация със стръмните изкачвания .. почти 2 литра вода вече бяха свършили ..а още бях в самото начало..

гледката над същото село..

..тук над мен закръжаха ..2 -сокола ли ястреби ли..не знам..а може би лешояди ..предчюствали плячка..хахах

..малко по натам..панталоните ми вече започнаха да падат и ги привързах към колана на раничката

..тук съв вече на разклона който бе и най високата точка от пътуването

562 м по гпс спрямо 60 те на Харманли си е 500м качване..странджа и сакар са ниски планини..но пък с много високи температури лятото и на места ..полупостинни пейзажи

..

..в това село преди години бях закъсал с една лада..и я поправих с подръчни средства -парче пожарникарски маркуч и тел..затова поспрях за момент и го снимах

..баирите започнаха да стават все по трудни а температурата по висока .. зора..по голям а още бях до никъде

..по малкото срещтнати надолнища..нещата ми се струваха по оптимистични..хих

..в най големия пек точно в 12 часа достигнах..Тополовград..а го бях планувал да съм там много по рано..на входа на града видях ресторантче с дебела сянка и спрях да мацна 2-3 таратора

следва продължение

..
                      Последно редактирано от mitkov; 08-08-10, 16:30.

Коментар

заради късното тръгване..нямах време за почивка ..за това "палнах" колелето и продължих в посока -елхово

..окъснявах и нямаше време да спирам но все пак спрях да цъкна гледка..над Тополовград...
                        от там до елхово бяха все леки надолнища и равно така че сравнително бързо и леко стигнах града на най строгите катаджии..ххха

тук спрях за момент да отдъхна и обнадежден че започвам да влизам в графика продължих в посока болярово

..вече съм на границата на областта...

..тук обаче..обстановката от полу..вече си стана направо почти напълно пустинна..беше около 3 следобед ..Най голямата жега ..асвалтът бе загрят до към 80 градуса а въздуха над него..не знам колко ..но усещането е все едно ти духа калорифер насреща..дори и малките баирчета по пътя взеха да ми се струват като планини..а пътя не свършваше и не свършваше

..вече напълно изтощен ..стигнах едно село със стръмно изкачване през него и в средата на нищото видях хоремаче отдясно..стори ми се като оазис в пустинята...

.."оазиса" дори нямаше и климатик..все пак обаче имаше..вентилатор..
                        ..нямаха и дребни да ми развалят банкнота от 10 лева ..затова спазарих 1 изстудена фанта за шише шампоан и някакви стотинки ..

следва продължение

Коментар

..след кратка почивка в болярово и още 20 тина зорни километра..най после излизам от така тежкия боляровски участък

..от тук вече е по приятно..навлизам в гората ..появиха се и буреностни облаци и захладня

..хмм някакви села с интересни имена ? още в началото на окръга

..пътя вече взе да спори ..но взе да прехвърля и дъжд

бързам да стигна някакъв заслон..

скрих се на ханчето преди средец да изчакам дъжда

..междувременно се посъвзех ..дъжда спря но пък взе да се мръква

на 7 км от там ми казаха че има хижа и реших да пренощувам там

..по пътя пак заваля..но вече не ми пукаше..бях поотпочинал и освежен в хладната гора ..след горещия боляровски ад

..стигнах хижа божура..и се оказа че всъщтност е доста приличен хотел..а аз като чух хижа ..очаквах някаква мизерия хаха

Име:37987_136672263037391_100000838534802_161243_807501_n.jpg
Прегледи:2
Размер:72.1 КБ
ID:5200467

..няколко снимки и ..сън..щурма на крайбрежието го оставих за следващият ден сутринта

следва продължение

Коментар

последната серия снимки от похода

..на 2 рия ден сутринта палнах колелото от хижа божура и се спуснах с около 50 км в час и нагоре ..по надолнището към средец..до бургас оставаха едва някакви си 30 и няколко километра

..вече съм до езерата..2 рия ден вече бях във форма а и в бургаско не е чак такава жега..бързо бързо стигнах до езерата преди бургас..движението обаче бе ужасно натоварено и тирове и коли минаваха на няма и педя край мен с безумни скорости..а пътя освен че е тясен на много места няма и банкет..много опасна част от пътешествието..

вече съм преди бургас

..в лудницата и задръстванията в бургас с колело май по бързо се придвижих от колкото тези с колите..на излизане от бургас в дясно имаше някакви готини птици в езерето опитах се да ги снимам но май нищо не стана..след бургас се засякохме с някаква колежка велосипедистка..но бе с някакво много готино шосейно колело..поддържаше скорост над 23 километра в час ..а като я гледах тук таме въртеше педалите..аз в същото време въртях на пълна газ и пак едва се държах до нея..явно за такъв род пътешествия хубавото колело е нещо абсолютно задължително ! моето през цялото време правеше проблеми и много ме забави..накрая..почти бях решил да го зарежа на морето и да се върна на стоп но..това е друга тема..

..вече съм на входа на крайморие..там жегата отново започна да става осезаема и реших да ида да се топна

вече съм в крайморие

на главния плаж на крайморие ..нямаше празно място..

..най накрая..хвърлих колелото.. и почти бях решил и там да го зарежа то е вече 7 годишно /2003 та го взех/ сега е предполагам на над 2-3000 километра ..до към 1000 и нещо му работеше километража но това бе в самото начало няколко месеца след като го взех /тогава много пътешествах с него/...все пак обаче премислих и ще му дам втори шанс..тия дни ще го пращам да му сменят превключватели спирачки лагери и прочее..ако и след това върви като руски танк т 34..го мятам в кюмурлука /дълбок язовир край град харманли / и с него се приключва

в далечината бургаското пристанище

..акустирах на къмпинг крайморие ..и последваха..задължителните ..-4-5 таратора и едно омлетче
                            много вкусно готвят там а бе и супер евтино ..там намерих и скали с малък усамотен плаж до който се стигаше доста екстремно но не ми се буташе на главния плаж където буквално вреше и кипеше..тук и реших да приключа пътешествието и да поемам на обратно..е преди това напълних една торба рапани и миди край скалите бе просто пълно с такива
                            Последно редактирано от mitkov; 26-08-10, 10:54.

Коментар

Име:Picture.jpg
Размер:168.3 КБ
ID:5204900Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 055.jpg
Размер:199.4 КБ
ID:5204899Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 069.jpg
Размер:157.9 КБ
ID:5204898Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 009.jpg
Размер:163.6 КБ
ID:5204897Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 081.jpg
Размер:119.6 КБ
ID:5204896Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 026.jpg
Размер:238.8 КБ
ID:5204895Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 084.jpg
Размер:163.2 КБ
ID:5204894Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 008.jpg
Размер:188.1 КБ
ID:5204893Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 042.jpg
Размер:170.1 КБ
ID:5204892Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 017.jpg
Размер:186.8 КБ
ID:5204891Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 051.jpg
Размер:161.1 КБ
ID:5204890Жегите взеха да одтстъпват и решихме днес с приятели от Хасково и Първомай да покараме до Кръстова гораНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 010.jpg
Размер:152.2 КБ
ID:5204889

Коментар

Дани да слизаш от този мотор.И си научи вече на големи снимки.
                                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X