До: Харманли Екстрийм Ендуро
Митков грешка съм под 2000 година е ,2000 година е с обратна предница каквато имах аз
Митков грешка съм под 2000 година е ,2000 година е с обратна предница каквато имах аз
а че е шампион е станало ясно в края на годината предполагам 

както и едни ръчки за съединителя и спирачката ..а може би и още някои дребни работи
..че нашия дилър на бета ..май май за триалки ..много много няма неща
..при всички положения обаче е супер забавно

..между другото радващо-клуба продължава да се увеличава..
..па бил той и 95 та модел 

..да -познахте-бидонът не е с бензин а..с ..една друга червена течност
..така че и ..тази тренировка привършва предсрочно за бай димитър 

..не че толкова ще и трябва..но все пак за да си спестя евентуална покупка на автоматични "реклузи" и пр съединители като порастне

Как е да се кара 125куб.см. крос?Аз за жалост не съм карал, но подозирам, че съм направил голяма грешка.Само дето нямаме подходяща мотокрос писта по-близко от Девненската, че за тази в Игнатиево се говори, че била трудна, а и наистина малко трудни ми идват някой скоци (почти всички, но аз и не съм тренирал качествено на нея).

..в БУКВАЛНИЯ Смисъл
и си е оставил ръцете 

..позамотах го малко ..но накрая всичко стана като ново..не и без помощтта на руски космически технологии
..и материали от военната индустрия 

- бат Емо с 4 те то
то и на горски извор не сме ходели от месеци 

..жеко тъкмо го представихме с предишната ямаха и той взел друга..този път 4 тактова 250..страхотен мотор и много запазен....покарах го по едно време малко и аз..голям кеф
състояние-наистина като нов
..голям късметлия тоз жеко

и мотора стана дзвер 

..или ..може би 1 общо тримата 

..но..мен съвсем ме удари мързела и ...визирах на към града

по хладно 

..и добре че го направихме защото като притягах мотора на малкия..установих че всички болтове държащи диска на задната спирачка са..разхлабени 

..

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар