Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Харманли Екстрийм Ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Харманли Екстрийм Ендуро

ЕЕЕЕ кавазакито ти е голямо трябва да го смениш, смених го,, добре че блокира,, сега пък да слизам от този ами какво да взема. Изобщо нямам и намерение да го сменям щото ми пасва като ,, пет пари в кисия,, това го остави ами я кажи кога ще правите някое каране с преспиване на някоя хижа към вашия край, иначе разбрах че септември ще идвате при нас да направим такова само не разбрах точната дата.

Коментар

Първоначално публикуван от danail.t.d Преглед на мнение
      ЕЕЕЕ кавазакито ти е голямо трябва да го смениш, смених го,, добре че блокира,, сега пък да слизам от този ами какво да взема. Изобщо нямам и намерение да го сменям щото ми пасва като ,, пет пари в кисия,, това го остави ами я кажи кога ще правите някое каране с преспиване на някоя хижа към вашия край, иначе разбрах че септември ще идвате при нас да направим такова само не разбрах точната дата.
      За при вас мисля че ще е но 25ти но не съм сигорен Иво и шмида знаят.А за при нас сега да кажеш тръгваме.Аз по дати не карам.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Тази седмица решихме да се разбием от адреналин по друг начин. ето малко снимки.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 047.jpg
Прегледи:1
Размер:386.0 КБ
ID:5205734Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 049.jpg
Размер:448.0 КБ
ID:5205733Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 076.jpg
Размер:464.4 КБ
ID:5205732Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 024.jpg
Размер:418.2 КБ
ID:5205731Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 048.jpg
Размер:415.6 КБ
ID:5205730Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 053.jpg
Размер:479.8 КБ
ID:5205729Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 046.jpg
Размер:346.8 КБ
ID:5205728Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 059.jpg
Размер:433.8 КБ
ID:5205727
        Последно редактирано от Димитър; 06-09-10, 20:58.

Коментар

Браво Дани кефа е голям а.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Просто няма аналог с който да го сравня , сега е ред на парашута.

Коментар

..тази седмица джуниарите ме хванаха на къс пас и нямаше как изведох ги да покарат..за ванко това бе и първото "ендуро" каране извън трасето ,получи се много интересно ..между другото малките направо ме изумиха напредват с минути ..дори набързо да им обясниш нещо веднага схващат че и отгоре

..първо малко придвижване и тук таме заигравки за загряване

..нарочно ги карам да спират на гадни места като за тях и после да измислят начини за измъкване

..след това отидохме на новото трасе

..е този завой специално имам чуство че малкия го взима по бързо от нас големите

..после им измислих едно специално упражнение за различни начини за взимане на завои което им стана много забавно..тук вече и гошко/газето/ му стана интересно и взе да се проявява

после пак повъртяха по трасето..

..после пак завои..

..имаше тук таме и такива моменти но..съвсем безобидни

..след това им избрах завой от трасето където да приложат наученото до сега на практика..

..започнаха да влизат в съревнование и това ги дърпа напред

..като зачервиха бузите..айде пак ендуро..

..е гати кефа.. пак ще идвам с вас..кефеше се малката джуста..

..от там полека лека се оказахме на старото трасе..повъртяхме разбира се и там..избрах им участък сравнително по слабо засегнат от ерозиите..на занемареното вече от 10 години трасе..

..тук скока е много малък..но пък се опитваха да правят някакви движения във въздуха..

..е ..покрай тях си подивях малко и аз..

..след това геройчетата вече взе да им се взима тока и да поожадняват и в ендуро тръст скокнахме до дядо тодоровата чешма..

..тук им показах пътечката с корените ..която доскоро доста и от чичовците им едва качваха..малките ..от първия път я качиха без никакъв проблем....дори ванко с 65 то с малките гуми не срещтна никакви трудности а гошко направо прелетя..

..тук вече съвсем ме шашардисаха и реших повече да не ги подценявам и жаля чак толкова..

..все пак ги изчаквах на по засуканите места и им обяснявах по лесните начини и места за преминаване

..продължиха да ме учудват с бързото си справяне с нещата

..тази пътека ..доскоро бе почти непосилна и за големите..

..е някъде и посбутваха..
              но и аз ги поозаптявах и ги карах да внимават..няма време и нужда от префорсиране и контузии..времето е пред тях нека напредват бавно но сигурно..

..вече нямаха спиране..затова пак им подбрах интересно място за трениране на завоите които им обясних по отрано..този път на меко и песъкливо..техниката вече е друга и малко се поузориха в началото

..накрая им избрак един интересен хилл клайминг катерене което като за тях си е сериозно защото има и препятствия по качванетоа не е само просто изкачване..тук вече бяха големите майтапи но ми свърши тока и няма много снимки..все пак накрая му хванаха цаката и след съвсем кратки инструкции започнаха да се справят много добре

..излязохме по рано след обяд а неусетно почти замръкнахме..
              в заключение въпреки че за пръв път провеждаме подобно нещо извън трасе..а за ванко това бе и първото ендуро каране..децата напредват много бързо и ако имат възможност да карат по редовно след не много време само ще им дишаме прахоляците..

Коментар

Уау, направо съм изумен от това което виждам.
                Едно голямо браво на Ванко и другото момче, тази каменистата пътека си е направо ЕКСПЕРТ трасе.
                Давайте в същия дух момчета и само след година вие ще учите чичо си Митко вече..

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                  Уау, направо съм изумен от това което виждам.
                  Едно голямо браво на Ванко и другото момче, тази каменистата пътека си е направо ЕКСПЕРТ трасе.
                  Давайте в същия дух момчета и само след година вие ще учите чичо си Митко вече..
                  По малко
                  KTM sx-f 350 2011
                  Honda Montesa Cota 250
                  KTM exc 450 Supermoto

Коментар

еее!? ехеее ..ако има един челъм и направо да ме закопаете.. .."чичо" ви митко не е чак толкова заспал колкото си мислите нито пък е чак толкова чичо само малко го мързи в повече но това е лечимо а и
                    ..има още доста "козове " в ръкава
                    нещо избързвате ми се струва ...докато да настигна чича ни ..Жоро Хаджиев още бая банички тр да изям

..макар че в някои отношения и сега се уча от малките.. от време на време изобретяват разни неща които и сами не разбират колко са гениални..
                    ..умовете им са необременени ..много ровят следят и из нета интересуват се и попиват много бързо
                    ..с таз пътека мислех че ще ги стресна само като я видят ..а малкия още преди нея ми вика.."хе че аз таз пътека с колелото я минавам на спускане без да подпирам и с крак никъде"
                    Последно редактирано от mitkov; 17-09-10, 08:58.

Коментар

сл малко ще пусна снимките от търговище..
                      Последно редактирано от mitkov; 24-09-10, 11:55.

Коментар

..с няколко седмици закъснение ..ето и снимките от републиканското по ендуро в Търговище

..както винаги ..подготовката бе оставена за в..последният момент..

..както винаги ..и в последния момент натоварихме

..хванахме някакъв уж много пряк път през едни села край Тополовград..но се оказа ужасно крив и бавен..

и..както винаги ..отново закъсняхме..
                        ..след около 5 часа път..стигнахме късно късно ..паркирахме пред хотела и легнахме в буса

..първият ден бе 120км състезателни с 12 специални теста -4 екстрийм и 4 ендуро и 4 крос разделени в 4 обиколки по 30 километра стартът бе в някакво село в планината в близост до Търговище

..първото преминаване бе опознавателно и я карахме по полека..времената за придвижване между тестовете обаче бяха доста сбити и за да се измъкнеш без наказание си искаше яко развъртане..

след това вече започнахме лека полека да вдигаме темпото

водещият този път много добре си вършеше работата

..трасето бе не много трудно ..но все пак дамският клас ..срещтна известни затруднения

..ендуро теста бе извън гората на доста коварна настилка..но като цяло бе лесен

времената за придвижване обаче наистина бяха яко изпилени ..от бързане един 2 пъти се изгубих за малко на придвижването закъснях за старта на единия от етапите и отнесох 1 минута наказание..

..в това време пуснали малките за 1 ви манш и нашия ..успял да финишира 1 ви

..а ние ..въртяхме ли въртяхме

..на финала бяхме като пияни..
                        ..голямо друсане и прахоляци..

..малкия се кефи на 125 то..няма търпение вече да му го зачислявам..

..направихме кратка разходка из града..срещтнахме цели 2 свадби..

..вечерта имаше организирана по 1 безплатна торта за всеки участник

..след това си спретнахме купон с танци в буса..

..общо взето това бе от първия ден..втория бе по интересен
                        следва продължение
                        Последно редактирано от mitkov; 24-09-10, 11:54.

Коментар

втори ден ендуро крос

..сутринта бе мрачно и дъждовно

..цяла вечер валя ..буса протече и се наложи вечерта да лепим тавана с подръчни средства

организаторите бяха подготвили много интересно трасе

шоуто започна още от тренировките

следва продължение
                          Последно редактирано от mitkov; 24-09-10, 11:52.

Коментар

..трасето бе разнообразно-имаше от всичко по малко

съвайварките вече се справят доста добре..трасето за жени бе същото като на хоби и само с един гаден елемент по различен от това на експерт

следва продължение

Коментар

..както винаги отново изостанах от старта и после започна борбата с тапите

имаше и доста приличен мотокрос трапец в трасето

накрая организираха и състезание с бъгита
                              Последно редактирано от mitkov; 24-09-10, 11:58.

Коментар

награждаването

малкия бе първи при децата

аз в Е1 класа

..а нашия отбор-MG RACING София в състав АДИ чулев мишо митов и моя милост станахме отборно първи

Последно редактирано от mitkov; 24-09-10, 12:04.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X