Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Козя стена. Не си правете експерименти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Козя стена. Не си правете експерименти.

Продължавам нататък, ама първо да кажа : Браво Пачароз, освен с карането, си се справил и с качването на снимките .

Викам аз - чакай Пачароз да сваля моя мотор и ще дойда да помогна за изнасянето на твоя, ама той аматИОр и не чува. Даде газ моторът се изправи на задна гума, на тесен участък от пътеката, след това в изправено положение повторно подаде газ и моторът изхвръкна от пътеката, като ракета. Падането беше от 20-25 метра, но пак казвам падане , а не търкаляне.
    Щетите са многобройни - радиатори; капак на водната помпа; рамката на мотора е на осмица; ( тука като казах осмица, отварям една голяма скоба да ви обясня, защо празникът на жените е на 8-ми март, а не на 7-ми или на 9ти или на която и да е друга цифра. причината е там, че осмицата е с две дупки ) кормило скъсано на две; изпокъсани жила; и това е само на пръв поглед. Жалко за моторчето , ама иначе пък Пачароза нямаше да си вземе скоро КТМ-а

Почти гое. От онези скали изхвръкна моторора.

Пачароза се обади на приятели, да дойдат да помогнат. Момчетата се отзоваха веднага. Пачароз, да знаеш имаш приятели и то ИСТИНСКИ.
    Докато подкреплението дойде, имахме малко време да починем и да пообиколим наоколо.

Че не си взехме по едно конче да си откараме, ми сме тръгнали като луди с тези мотори.

Момчетата дойдоха и операция " Спасете Стоян Пачарозов" започна. Тука да кажа, че на мен не ми дадоха да докосна мотора на Пачароза. Казаха ми Ти само снимай ние ще си го изкараме. После да пуснеш снимките да го видят всички какъв е аматИор. Достоен за плевенската група

[/VBOX7]a35d309f[/VBOX7]

Вече в по лесната част на пътеката, ако може така да се изразя.

Цялата пътека се измина на дърпане, а на кофти местата изкарваха сузукито и връзвахме ктм-а. въпреки и здрав, нямаше начин да излезне на самоход.

Накрая и спасителната техника ни предаде, но момчетата бяха подготвени за всичко и бързо отреагираха.

Всичко завърши с един счупен мотор , но както каза адаша, важно е че няма човешки жертви.
    смятам, че повече няма да повторя минаването към козя стена.

Въпреки всичко , някой биха го нарекли мазохизъм, а аз бих казал идиотщина, ще пробвам качването до хижа Ехо от север .

Но всичко по реда си........

Коментар

Срам, не срам трябва да го направя. Извинявам се публично на участниците в експедиция Ком- Емине, за това че написах на няколко места, че не са минали по маркировката. Просто пътеката я бях минавал пеша , а вчера и с мотор и ми се струваше невъзможно. Да обаче при хилядният прочет на темата за Ком- Емине разпознах едно от възловите места.
      Като се загледах в мъглата, видях така наречената " Врата ".

Ето същото място от вчера.

Още веднъж се извинявам.

Коментар

Жоре готов ли си в неделя да продалжим започнатото.Аз съм готов слогам само кумина и газ.

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Със стрелка съм отбелязал " Червената локва" . Водата там е червена. Нямам и идея защо. Червената лента е продължението на пътеката към Козя стена. Не се лъжете не е никак лесно , въпреки че на снимката изглежда така.

Коментар

Хубав мото-алпинизъм сте си спретнали,ама и вас хич не ви слушат главите,тва ме успокоява до някъде .....
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Голям зор ви беше да станете известни!!!
              Че и оня откачения са гласи пак.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                Е как то не е сън да се размине продължаваме.Вече маникена е готов отивам за бързо да му направя една Кърнарска пътека за да влезе в ритъм.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                  Хубав мото-алпинизъм сте си спретнали.......
                  По добро определение не може да се даде .
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                    Е как то не е сън да се размине продължаваме.Вече маникена е готов отивам за бързо да му направя една Кърнарска пътека за да влезе в ритъм.
                    Че вземете ме и мен че, да станат глупаците трима!

Коментар

Ще стигнем до Козя стена с моторите, ако ще да ги разглобим и да ги сглобим пред хижата само за снимка. Радвам се, че открих съдружник в карането, в лицето на Пачароза. Малко са тези които ще се навият на подобна БЕЗУМИЦА. Кога ще отидем и как ще стигнем ???????????? Нека е изненада за паркаджиите .
                      В темата ще се чуе.

Коментар

Чакаи си реда стига си ми се катерил по гърба.
                        За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Защо глупаци просто си харесваме екстрема. Пък всеки си има виждане за мен гл...ци са тези който само си стоят на столчето и си пишат и ако ги вземя веднъж с мен на една разходка за полвин час ще се наакат.Щом имаш желание и най вече мерак заповядай.

Коментар

И между другото, Жоро каза, че рамката била на "осмица", а моторът за един час - готов. Явно съм открил най-големия майстор на рамите. И затова, съветвам всички луди глави - даваите газ, майстора е сред нас, АМАТИОРИ.
                            Последно редактирано от nickbochev; 06-07-10, 02:12. Причина: правопис
                            За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Що бе теб да не те е яд които го може го може които не може жавижда кът теб.

Коментар

Абе усетих аз че този уикенд има един особен мирис - на екшън, ама не знаех, че е толкоз измамен.
                                Чух, че имало мотори дето хвърчат някъде по Стара Планина ама си викам - няма да са наши хора - те нашите са Аматьори!

И вие на това йЕкшАн ли му викате???

Само 25 метра????

Аматьори!

Че аз на тази магистрала ще скачам над вас и ще ви прелитам като муха ролков дезодорант бе!

ПС:
                                Ай стига с майтапа
                                Пачароза, мерак ми е да се запознаем и дай боже - скоро да е!
                                Наблюдавам, че в годината веднъж излиза подобно каране - сигурен съм, че за тази година вие сте фаворитите.
                                Жоро - благодарим ти за доброто отразяване.

Мога на бас да се хвана, че проблема е дошъл от внезапен приток на адреналин, причинен от нерегламентирана бутилка, дошла от избата на Чичко Фър, носена от моя малък брат Шорца

И ай стига сте се лигавили ами вземете я качете тази пътека да не идвам да ви прескачам
                                EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X