От: Козя стена. Не си правете експерименти.
Продължавам нататък, ама първо да кажа : Браво Пачароз, освен с карането, си се справил и с качването на снимките
.
Викам аз - чакай Пачароз да сваля моя мотор и ще дойда да помогна за изнасянето на твоя, ама той аматИОр и не чува. Даде газ моторът се изправи на задна гума, на тесен участък от пътеката, след това в изправено положение повторно подаде газ и моторът изхвръкна от пътеката, като ракета. Падането беше от 20-25 метра, но пак казвам падане , а не търкаляне.
Щетите са многобройни - радиатори; капак на водната помпа; рамката на мотора е на осмица; ( тука като казах осмица, отварям една голяма скоба да ви обясня, защо празникът на жените е на 8-ми март, а не на 7-ми или на 9ти или на която и да е друга цифра. причината е там, че осмицата е с две дупки
) кормило скъсано на две; изпокъсани жила; и това е само на пръв поглед. Жалко за моторчето
, ама иначе пък Пачароза нямаше да си вземе скоро КТМ-а 

Почти гое. От онези скали изхвръкна моторора.

Пачароза се обади на приятели, да дойдат да помогнат. Момчетата се отзоваха веднага. Пачароз, да знаеш имаш приятели и то ИСТИНСКИ.
Докато подкреплението дойде, имахме малко време да починем и да пообиколим наоколо.

Че не си взехме по едно конче да си откараме, ми сме тръгнали като луди с тези мотори.

Момчетата дойдоха и операция " Спасете Стоян Пачарозов" започна. Тука да кажа, че на мен не ми дадоха да докосна мотора на Пачароза. Казаха ми Ти само снимай ние ще си го изкараме. После да пуснеш снимките да го видят всички какъв е аматИор. Достоен за плевенската група

[/VBOX7]a35d309f[/VBOX7]
Вече в по лесната част на пътеката, ако може така да се изразя.

Цялата пътека се измина на дърпане, а на кофти местата изкарваха сузукито и връзвахме ктм-а. въпреки и здрав, нямаше начин да излезне на самоход.

Накрая и спасителната техника ни предаде, но момчетата бяха подготвени за всичко и бързо отреагираха.

Всичко завърши с един счупен мотор
, но както каза адаша, важно е че няма човешки жертви.
смятам, че повече няма да повторя минаването към козя стена.
Въпреки всичко , някой биха го нарекли мазохизъм, а аз бих казал идиотщина, ще пробвам качването до хижа Ехо от север
.
Но всичко по реда си........
Продължавам нататък, ама първо да кажа : Браво Пачароз, освен с карането, си се справил и с качването на снимките
.Викам аз - чакай Пачароз да сваля моя мотор и ще дойда да помогна за изнасянето на твоя, ама той аматИОр и не чува. Даде газ моторът се изправи на задна гума, на тесен участък от пътеката, след това в изправено положение повторно подаде газ и моторът изхвръкна от пътеката, като ракета. Падането беше от 20-25 метра, но пак казвам падане , а не търкаляне.
Щетите са многобройни - радиатори; капак на водната помпа; рамката на мотора е на осмица; ( тука като казах осмица, отварям една голяма скоба да ви обясня, защо празникът на жените е на 8-ми март, а не на 7-ми или на 9ти или на която и да е друга цифра. причината е там, че осмицата е с две дупки
, ама иначе пък Пачароза нямаше да си вземе скоро КТМ-а 
Почти гое. От онези скали изхвръкна моторора.
Пачароза се обади на приятели, да дойдат да помогнат. Момчетата се отзоваха веднага. Пачароз, да знаеш имаш приятели и то ИСТИНСКИ.
Докато подкреплението дойде, имахме малко време да починем и да пообиколим наоколо.
Че не си взехме по едно конче да си откараме, ми сме тръгнали като луди с тези мотори.
Момчетата дойдоха и операция " Спасете Стоян Пачарозов" започна. Тука да кажа, че на мен не ми дадоха да докосна мотора на Пачароза. Казаха ми Ти само снимай ние ще си го изкараме. После да пуснеш снимките да го видят всички какъв е аматИор. Достоен за плевенската група

[/VBOX7]a35d309f[/VBOX7]
Вече в по лесната част на пътеката, ако може така да се изразя.
Цялата пътека се измина на дърпане, а на кофти местата изкарваха сузукито и връзвахме ктм-а. въпреки и здрав, нямаше начин да излезне на самоход.
Накрая и спасителната техника ни предаде, но момчетата бяха подготвени за всичко и бързо отреагираха.
Всичко завърши с един счупен мотор
, но както каза адаша, важно е че няма човешки жертви.смятам, че повече няма да повторя минаването към козя стена.
Въпреки всичко , някой биха го нарекли мазохизъм, а аз бих казал идиотщина, ще пробвам качването до хижа Ехо от север
. Но всичко по реда си........

0888984256
.....
Коментар