Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Козя стена. Не си правете експерименти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Козя стена. Не си правете експерименти.

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
    Чест и почитания към вашата група но имам едно предложение.Желаете ли да намравим едно съвместно изкачване по нашия маршрут за да видим за кво вобще говорим. А колкото до ХОНДА това ми е любимия мотор само че cbr-1000 а за ендуро поне за сега неизкам и да чуя
    Съгласен. Ако видим зор ще се качим колективно по "нашия"-все пак по него излизат емзети/а Николай каза и симсонки/
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

Коментар

След много съмнения,тази вечер разбрах че от дълго време съм лъгана.Всеки уйкенд Витлиемов излиза от нас с думите ,,ОТИВАМ ДА КАРАМ''.Долна лъжа.Истината била, че отива да бута.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Значи на Гецата мотора ,ако не го кара Джартов, го кара Пачарозов, така ли?
        Вече и кандидат за "старши аматйор"!!!
        Ако Гецата си беше карал само неговият мотор, сега в темата щеше да има снимка от покрива на Козя стена

Ейййййййй, как ме нагласихааааааа. Малееееееее срам

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
          Ако Гецата си беше карал само неговият мотор, сега в темата щеше да има снимка от покрива на Козя стена

Ейййййййй, как ме нагласихааааааа. Малееееееее срам
          Стига лаял ами отивай да лягаш че ще пиша на женати че не буташ само мотори.Днес онази мечка дето я бута докато аз ти изкарвах мотора цялбуркан мед ти донеси.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Пачароз щях да падна от мотора от смях заради твоя майтап,по таз пътека където излезнахме поне МЗ е излизал,а не като по тая дето си излезнал,от там казаха че Симсон с педали се е качвал,та ние заложихме на МЗ то щото викаме кво да минаваме по магистрали.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
              Пачароз щях да падна от мотора от смях заради твоя майтап,по таз пътека където излезнахме поне МЗ е излизал,а не като по тая дето си излезнал,от там казаха че Симсон с педали се е качвал,та ние заложихме на МЗ то щото викаме кво да минаваме по магистрали.
              Момчета, да не превръщаме темата в място за скандал. Факт е че всички сте се качили, а аз и Ренди не сме . Той е виновен. Всъщност Пачароза е виновен, че даде XR -a. Предлагам, да подсигурим медицински екипи с въртолети или айроплани, а може и самохвръци и да щурмуваме всички заедно, ма от там дето до сега и турист не смее да погледне, камо ли да се качи. От север.
              Сега ще ми кажете, че е отвес и е невъзможно. Да, така е ама като ще се надскачаме да има поне какво да снимаме. Пачароз събирай меда и като стане повече отваряй магазин.

Коментар

Симсон да на самар.Но твоя пукойник там и ще остане.И коне не могат да го носат бреее. Пък ако искаш по лесен маршут Певчанската -Дерменка поне там като умри лесо слизааа.

Коментар

Жоро няма скандали,и днес на всички ни беше трудно,но казахме,излизаме всички заедно без значение какво ще ни струва.

Коментар

Жоро няма скандали,и днес на всички ни беше трудно,но казахме,излизаме всички заедно без значение какво ще ни струва.

Хааааа вие заедно ние един по един. Ако можех да нося два мотора на гръб бих ги занел.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                      Хааааа вие заедно ние един по един. Ако можех да нося два мотора на гръб бих ги занел.
                      Късно се сещам, ама сега ми дойде на ума. Ние трябваше да ти връчим хондата на теб, пък да те видим до къде щеше да излезнеш тоава
                      От днес нататък, осъществявам клуб " АматИОр ". Тука ще се влиза по заслуги. Досущ като рицарите Тамплиери. В клуба ще се влиза, само след тест драйв на живо, защото ако е по материал от форума, не става. Има теми в които дърветата заемат странна хоризонтална форма , a хоризонтът става вертикален. АматИОр. Това звучи гордо AатИОри от цялата страна, обединявайте се. И запомнете най важното пише се с И и О а не с ЬО.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                        Късно се сещам, ама сега ми дойде на ума. Ние трябваше да ти връчим хондата на теб, пък да те видим до къде щеше да излезнеш тоава
                        От днес нататък, осъществявам клуб " АматИОр ". Тука ще се влиза по заслуги. Досущ като рицарите Тамплиери. В клуба ще се влиза, само след тест драйв на живо, защото ако е по материал от форума, не става. Има теми в които дърветата заемат странна хоризонтална форма , a хоризонтът става вертикален. АматИОр. Това звучи гордо AатИОри от цялата страна, обединявайте се. И запомнете най важното пише се с И и О а не с ЬО.
                        И покойник се пише "пУкойник" ...и още и още... темата за правописа, нещо не се радва на голямо внимание...
                        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                          И покойник се пише "пУкойник" ...и още и още... темата за правописа, нещо не се радва на голямо внимание...
                          Щом мислите че правописа е по важен от репортажите давейте вие пък ние можем само да си караме.И без туй сме 5-6 човека където ви правим сеир.Само кежете и спираме.
                          Последно редактирано от Pacharoza; 19-07-10, 13:16.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                            Днес онази мечка дето я бута, докато аз ти изкарвах мотора, цялбуркан мед ти донесе!
                            Да да,обаче му го даде след като си плати издръжката за меченцето.То май по черно от Гецата.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Да да,обаче му го даде след като си плати издръжката за меченцето.То май по черно от Гецата.

Че е черно черно ама пък е и рошаво сигорно на майката се е метнало.

Коментар

Поздрави на цялата група от мои приятели.Радвам се,че сте преминали този труден преход.
                                Как ме запалихте и аз да огледам района.Но вярвам,че почти е невъзможно.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X