Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Козя стена. Не си правете експерименти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Козя стена. Не си правете експерименти.

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
    И покойник се пише "пУкойник" ...
    Не. Аз се сещам за една друга дума която започва с Пу.... , ама преди това имаше нещо за майката , пък после беше пу..... .
    Гледайте сега. В заглавието на форума пише така : Оф роуд. Никаде не пише " Български език и литература на оф роуда в бАлгариА " Има си модератори на раздела и когато някой пише нечетливо и с правопис модератора има за целта да отреагира. Още повече ако пишещият допринася за съществуването на и без това пропадащият Ендуро раздел. Аз не мога да разбера какво точно искате. Това са хора на по 40 и кусур години. Хора които от 40 години насам са попълвали само бланки за теглене на заеми. Какво ? Сега тепърва да седнат да учат за правопис ли ? Не е ли малко късно. И аз също спадам в това число. Само годините ми са малко под 40. Да пуснем тема :" Искате ли да има ендуро раздел ? " Ами ако искате това сме хората които правим грешки . Хората които се опитваме да ви направим съпричастни към така нареченото ни каране на ендуро. Е, има такива дето не допускат грешки, ма пък на тях дърветата им криви . Има и друга опция. Като ви дразни написаното от нас, пропуснете темата ни. Мен не ме притеснява, че целият свят ще прочете и ще види какви сме негодници в писането. С нас ще завлечем и модераторите ще си кажат чужденците брех в тоя форум никой нищо не модерира
    Ние сме аматИОри. Както в карането така и в писането . Като не ви харесва помолете модераторският състав да ни банне.
    Пачароз, ако напуснеш форума или спреш да пишеш и пускаш снимки, заради това че някой ти е направил забележка, ще те обявя за професионалист и повече няма да ти се обадя.

Цпирам, че ми свърши мастилото на клавиатурата. И така ученици обявявам голямо междучасие. Следващият час е по български правопис, но него ще го губите. Вместо това, ще имате рисуване ( или изобразително изкуство ) Тема " Пейзаж на открито "

Коментар

Като спомена 40...и кусур години, нещо ме удари право в егн-то.
      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
        Като спомена 40...и кусур години, нещо ме удари право в егн-то.
        Не е важно на колко си, а на колко се чувстваш. Ето ние се чувстваме на 10 и го показваме с правописа си D:

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
          Хааааа вие заедно ние един по един. Ако можех да нося два мотора на гръб бих ги занел.
          Тъй де и ние заедно, носихме моторите един по един,където имаше нужда,просто имахме късмет,че беше малко по-суха пътеката отколкото е била предния ден ,но в никакъв случай не ни беше лесно.Безмислено е като сме аматИОри да спорим за глупости.Затова следващия път заедно-в атака или в батака
          Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Ето ги и последните клипове които имам.
            Пръв е Пачарозов

Ето го и Ренди. Много газ даде тука.

Шефа признава и победи и поражения. както може да дава газ, така може и да пада.

Също така може и да бута

Е този клип не искам да го коментирам изобщо. Коментирайте си го сами

Последно редактирано от nickbochev; 19-07-10, 23:39. Причина: оформяне на клип

Коментар

Ейй сакън да не спрете,да пускате репортажи вашата група.И особенно клиповете,ехх клиповете -не съм се смял така от сърце наскоро,евала хора.Първото нещо (и горе долу единствено) като влезна във форума е да цъкна на групите в ендуро раздела,защото остана от последните места където има изобщо някакъв живот във форума в истинския му смисъл.И няма значение дали някой пишел правилно или не-тук мисля не е Академията на науките и професори няма,има чешити,без който това място ще се превърне просто в един сух вестник по политикономия (накъдето е залитнал засега според мен).Не стига че хората правещи интересните репортажи останаха да се броят на пръстите на едната ръка,ами да изгоним с дребнавости и тях.Продължавайте все така мужики само много здраве да имате ей.

Коментар

Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнение
                Ейй сакън да не спрете,да пускате репортажи вашата група.И особенно клиповете,ехх клиповете -не съм се смял така от сърце наскоро,евала хора.Първото нещо (и горе долу единствено) като влезна във форума е да цъкна на групите в ендуро раздела,защото остана от последните места където има изобщо някакъв живот във форума в истинския му смисъл.И няма значение дали някой пишел правилно или не-тук мисля не е Академията на науките и професори няма,има чешити,без който това място ще се превърне просто в един сух вестник по политикономия (накъдето е залитнал засега според мен).Не стига че хората правещи интересните репортажи останаха да се броят на пръстите на едната ръка,ами да изгоним с дребнавости и тях.Продължавайте все така мужики само много здраве да имате ей.
                Ето за такива хора като теб живеем , приятелю. Вие ни насърчавате да сме още по големи аматьори, от колкото сме.Благодаря за милите думи. Следващото ми падане го посвещавам изцяло на теб .

Ще помоля другарите и бивсши колеги от ОЧЗ ( Организация на Чудовишата и Злодеите ) , да ми внесат мъничко яснота, защо не ми се сбъдна желанието ?
                За широката публика и верните ни фенове, да поясня: Имах желание , разделът Група Плевен Дг ( Дг ?????? , а уж било забранено псуването във форума , но какво да се прави, това модератор го е измислил и става ) да се сдобие с така желаното и напълно заслужено заглавие -" Клуб Аматьорите Плевен и приятели". Естествено става на въпрос за не формален клуб, но никъде в правилата на форума няма заложено какъв трябва да е клуба в раздел Клубове и групи. Също така е възможно да е и клуб на пенсионера .
                Та такава ми беше молбата и се надявах да бъде удовлетворена, тъй като аз съм създателят на тази група и 99,99% на 100 от темите тук са мое дело.
                Та да се върна на въпроса: Защо бе другари не ме информирахте поне.

Нека делото ми да се води на " Открити врата "

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                  ...
                  Ще помоля другарите и бивсши колеги от ОЧЗ ( Организация на Чудовишата и Злодеите ) , да ми внесат мъничко яснота, защо не ми се сбъдна желанието ?
                  За широката публика и верните ни фенове, да поясня: Имах желание , разделът Група Плевен Дг ( Дг ?????? , а уж било забранено псуването във форума , но какво да се прави, това модератор го е измислил и става ) да се сдобие с така желаното и напълно заслужено заглавие -" Клуб Аматьорите Плевен и приятели". Естествено става на въпрос за не формален клуб, но никъде в правилата на форума няма заложено какъв трябва да е клуба в раздел Клубове и групи. Също така е възможно да е и клуб на пенсионера .
                  Та такава ми беше молбата и се надявах да бъде удовлетворена, тъй като аз съм създателят на тази група и 99,99% на 100 от темите тук са мое дело.
                  Та да се върна на въпроса: Защо бе другари не ме информирахте поне.

Нека делото ми да се води на " Открити врата "
                  Жоро, мислиш ли, че тези, които имат необходимите права да извършат това действие, следят форума денонощно? От опит знаеш, че не може всичко да "се пипа" от всеки модератор. Уведомил си малко преди полунощ за това искане, днес през деня ще бъде прочетено и взето предвид. Недей да се сърдиш за наличие на несъществуващи проблеми.
                  След приключване на процедурата, тази излишна за темата част от мнението, ще бъде заличена.
                  Пожелавам на всички ви, да продължавате да карате без контузии и в по-голям състав.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                    Жоро, мислиш ли, че тези, които имат необходимите права да извършат това действие, следят форума денонощно? От опит знаеш, че не може всичко да "се пипа" от всеки модератор. Уведомил си малко преди полунощ за това искане, днес през деня ще бъде прочетено и взето предвид. Недей да се сърдиш за наличие на несъществуващи проблеми.
                    След приключване на процедурата, тази излишна за темата част от мнението, ще бъде заличена.
                    Пожелавам на всички ви, да продължавате да карате без контузии и в по-голям състав.
                    Ники, аз не се сърдя.

Коментар

Ето за такива хора като теб живеем , приятелю.
                      Айде нека бъдем двама
                      Напълно подкрепям другаря Ленин в по-горния му пост
                      Моля, не спирайте да ни правите съпричастни с вашите мото-алпинизми
                      Вашата тема е една от най-посещаваните от мен в последните няколко седмици, и една от май малкото толкова активни
                      Евала за всичко!

Ако трябва да бъда искрен, и на мене ми е по-приятно като няма правописни грешки и се пише правилно, НО, има едно НО, както е казал народа - няма пълно щастие - хем правилно писане, хем интересни ендуро репортажи - а аз предпочитам второто да е в повечко Разбира се, не трябва да се прекалява с правописните грешки , и е против правилата, ама да оставим правилата тук
                      Така че продължавайте в същия дух - е, ако се подобри писането ще е по-добре, но и да не се - пак сме много доволни
                      Ето, аз смятам, че пиша почти без грешка (извинете за скромността ми ), но пък нямам мотор и не карам (не че не ми се иска много, обаче ...), което не ме прави по-интересен, нали?
                      Последно редактирано от HD; 20-07-10, 11:03.
                      Hristo Draganov
                      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

...да щурмуваме всички заедно, ма от там дето до сега и турист не смее да погледне, камо ли да се качи. От север.
                        Сега ще ми кажете, че е отвес и е невъзможно. Да, така е ама като ще се надскачаме да има поне какво да снимаме...
                        Жоро, не се будалкайте, ами захващайте да качвате "Стенето" от юг Няма само северняшки снимки да гледаме
                        Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                          Айде нека бъдем двама
                          Напълно подкрепям другаря Ленин в по-горния му пост
                          ?
                          E така няма да се разберм. Добре де, тогава падането ще е посветено на двама ви. Не ми се иска да повтарям и заради теб Все пак боли

Чичка, това последното беше южняшко. Така съм устроен, че нямам навика да карам два пъти по един и същи терен. След седмица, две мога да повторя, ама да въртя на едно и също място не мога.
                          Да ли да не направим кратка почивка и след това да врътнем едни Родопи ???????
                          Нека и другите аматИОри се изкажат по въпроса.

Коментар

E така няма да се разберм. Добре де, тогава падането ще е посветено на двама ви. Не ми се иска да повтарям и заради теб Все пак боли
                            Аааа, Жоро, ш ме обидиш
                            Ще трябва да падаш два пъти, няма как Като айде, от мен да мине, може да не е в един ден
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                              от мен да мине, може да не е в един ден
                              Така съм съгласен.
                              Искам да поясня, че не сме само ние тези които карат. Доста хора карат. Балканът е пълен, но малко са тези които снимат. Още по малко са тези които реализират снимките във форума.
                              След дълги размисли, с останалите аматИОри, стигнахме до заключението че има два вида снимки - със и без постановка. Без постановка, са моите снимки и на другите аматИОри също. На тези снимки всичко се случва спонтанно и неволно. На снимките със сценарий не е така. Там всико е постановка. Ти стой тука, аз ще ида там, ти падни на ляво, аз ще снимам от дясно и други от сорта.
                              Не ми е много приятно, да спирам, да вадя фотоапарат, да снимам и докато го пребера всички са изчезнали. Тогава пада голямото търсене. Става въпрос, когато карам в непознати територии и когато не знам къде отивам. Но разбирам, че всичко това си е заслужавало , когато прочета постове като на Ленин и останалите ( няма да изброявам защото ще пропусна някой ). С или без грешки, аз ще продължавам да ви правя съпричастни.

Коментар

С или без грешки, аз ще продължавам да ви правя съпричастни.
                                Тю, язък...... Тъкмо се беше наканил да спреш и сега какво - пак конкуренция. Как може две мнения да те откажат от такова сериозно намерение
                                Та макар и едното да е от Великия Вожд

Ама само да оздравее Иван Минков и като извади онзи дългия....фотоапарат, да видиш ти какво ще ми се фукаш с твоя обинтован ветеран.

Виж за Родопите и аз съм навит ама трябва да го решим по отрано, защото вие обикновените аматИОри сте лесни -казвате и тръгвате, а ние голеееемите аматИОри трябва да го обсъдим на специален аматИОрски съвет.
                                Ако искате да сме заедно де, ако не - КОНкуренция до ДУПка
                                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X