Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Козя стена. Не си правете експерименти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Козя стена. Не си правете експерименти.

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    Според посочените данни, периодът на цъфтеж е юни-август. Сега е вече втората половина на юли...
    Ники, мааани тези закони, нали знаеш, че като не можем да пишем във форума каквото иСкаме и каквото мислим, то ни остана да си правим извън него каквото си искаме и тъй като там аз сЪм ШЕФ на групата одобрявам всичко. Пък в тази скапана държава всичко И е на ред, та сте се хванали за един еделваЙС. Законите са създадени да се нарушават.
    Последно редактирано от giorgio; 18-07-10, 21:54.
    За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

[QUOTE=Жоро Витлиемоф;1224798]

П“П. Пачароз, аз бях единственият лицензиран " аматИОр" в събота. Вие с шефа бяхте пишман аматИОри, по простата причи на, че само аз бях с лепенка ( която забравих да ти покажа )[/QUOTE

Аз пък се очудих, че се обидиха.Ти защо не ми докараш някои профи, ами само аматиори ми водиш.
      Последно редактирано от viki terzieva; 18-07-10, 21:04.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Еййййййййй, един Пачароз се качил на хижата и стана голям проблем.
        А какво е като се качат четирима екстримисти /така казаха посетителите на Козя стена,които се препичаха на терасата - "ЕКСТРЕМИСТИТЕ идват"

Тази снимка я увеличавам заради табелата-специално за неверниците

Горд съм че изкарах първата Енинска тениска на заветното място

Подробен репортаж очаквайте когато ми премине еурофорията от прекрасния и успешен мотоизлет днес, на който освен, че превърнахме експериментите в реалност, си намерихме и нов приятел, който наистина се оказа невероятен и всеодаен водач по местата където растят
        еделвайЗите/споко-не сме късали/
        Последно редактирано от Жоро Йорданов; 18-07-10, 22:11.
        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
        0894328706

Коментар

Ама от там всеки се качва.Тръпката е от там където е почети нивъзможно.Дървета камани скали пропасти змии и в един момент си викаш какво правя аз тука да се е...а в простака.

Коментар

Преди да започна със снимките, да ви кажа, че цветето не е еделвайс, а еделвайз ( както е написал Шефа ) . ЕделвайЗа е копие на еделвайса и е разрешен за бране. Пачароз, аз като ти виках, да не го крадеш от раницата на туриста, ти не та не. Добре че не си написал, че сандвичите с които ни нагости, бяха с пастърма от меча лапа. Мечката която собственоръчно си убил в ръкопашен бой.

Е сега дойде време да ви покажа снимките от моя ретро фотоапарат. Ще бъда максимално кратък и не изчерпателен, защото ме мързи.

Старт 5:30 от Плевен. Още беше тъмно.
            Вече сме на Белкемето.

Простотията, както няма работен ден, така няма и работно време. Може да е рано, ама Шефа простее.

Слизаме в Кърнаре и заварваме Пачароза е така.

Докато той сменя гумите на Шефа, аз показвам на Ренди новият си мотор.

Първа спирка и се започна голямото ритане.

Пачарозовите лозя.

Тука Пачароза показва, че няма проблеми. Как да няма беееееееее, минахме по такива хубави пътеки и въпреки, че го предупредих че денят ще мине под мотото " Аз фотографът " той не благоволи да спре и за една снимка .
            Трябва да стигнем билата в дъното, а от там още доста била имаме да превземем, ама все още сме КУРнас ( в превод бабаити ) .

Може да е рано, ама на Шефа вече му се плачеше. Тази хонда ни взе здравето и на тримата. Най много на мен.

Не плачи Шефе, не плачи - вика Пачароза и му подава нещо в ръката.

Тъкмо си мислех, че му подарява цвете ( еделвайс ) и видях, че не е . Били са ягоди.
            - Яж Шефе, че ако знаеш какво те чака, ще се изядеш от вътре.

ДА, ама ягодите се оказаха тежка храна и шефа все гледаше да прилегне.

Уникално гладката пътека.

Без нито едно препятствие.

Времето си лети, а хижата си оставаше все така далеко. Тя ли се движеше все по към хоризонта, ние ли не мърдахме не знам.

От тук нататък, снимки нямам. Става на въпрос за възловите места и дерето в което мина денят ни . В това същото дере в което остана и здравето ми. Снимки няма ама има клипове, но тях по късно.
            Ето го и връщането.
            Брей че е голямо и дебело как да го премина ? ТАка се чудеше Шефа. Ми как, както го преминахме и на отиване.

Ето за какво говоря.

Браво аматИОри такива . Така каза шефа и е доволен.

ПАк той. Кой друг да снимам, ако не шефа. Шефе ти си ...... гъ не , не не си. Ти си скапаняк.

Последна снимка с отвратително качество. Фото апарата беше получил сътресение докато ритах за двехилядният път скапаната хондичка.
            Много е хубаво, че снимките ги пускам един ден по късно, иначе ако беше пряко, щеше темата да бъде със следният текст:
            Майката в майката на майката майката и други от сорта за майката . Тук таме и лелята или бабата, но в общи линии с едно и също повторение независимо да ли е майката или бабата.

Клиповете ще са по късно, първо трябва да спра да се смея, че гледах клиповете от на Ренди картата и има един в който не стига, че съм тръгнал към козя стена, ми пия вода от реката като същинска коза.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
              Ама от там всеки се качва.Тръпката е от там където е почети нивъзможно
              Познато ли ти е това място. Едва ли всеки може да се качи от тук................

На извънземното не му обръщай внимание=не ни е дърпало на буксир
              0894328706

Коментар

Специален поздрав за Стоян Пачарозов.

Току що ми се обадиха от издателство " Отечество ", за да ми докладват, че към култовото стихотворение ( песен ) е добавено продължение:

От де се взе тоз Стоян и еделвайсът беше обран.
                Балканът бе опозорен. Тоз човек заслужава да е люто ранен.
                Престъпваш закони, аматьор такъв.
                Сега всичко ще е оплискано с твоята кръв.

Авторът е неизвестен, но бас ловя че е аматИОр.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                  Познато ли ти е това място. Едва ли всеки може да се качи от тук................

На извънземното не му обръщай внимание=не ни е дърпало на буксир
                  Вашия водач излизаше от там с ЕМЗЕЕЕЕЕ.Повече няма какво да кажа ЕМЗто е достатачно.

Коментар

Ми тя и Симсонка е излизала - значи фактора е райдъра - не мотора
                    0894328706

Коментар

След като току що бях овикан по телефона от шефа, че не съм пуснал клиповете, трябва да си взема поука.

Шефе, само една сериозна забележка към теб и Пачароза. Не ме снимайте отгоре, че съм плешив и слънцето се отразява в темето ми , след което връща светлината към обектива и снимките и клиповете излизат с лошо качество.

Е тука си бях глътнал езика от умора. 2 часа и 30 минути ритах и бутах шибаната скапана хонда. като се сетя, ме обливат топли вълни.

Шефа пръв на върха.

остават още два, ама бавно стават нещата.

Коментар

Днес две Хонди паркираха на Козя стена като до там гаснеха само от стопбутона
                        0894328706

Коментар

Последни два клипа и отивам да лягам.

Е това смешно баирче ми взе здравето, но вече нямах сила да кажа кой съм, но имах сили за едно: да споменавам майката на всичко което ме заобикаляше. удошевено и не удошевено. е, на съдружниците ми по неволя не съм споменавал майките.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
                            Днес две Хонди паркираха на Козя стена като до там гаснеха само от стопбутона
                            Чест и почитания към вашата група но имам едно предложение.Желаете ли да намравим едно съвместно изкачване по нашия маршрут за да видим за кво вобще говорим. А колкото до ХОНДА това ми е любимия мотор само че cbr-1000 а за ендуро поне за сега неизкам и да чуя
                            За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Значи на Гецата мотора ,ако не го кара Джартов, го кара Пачарозов, така ли?
                              Вече и кандидат за "старши аматйор"!!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                Значи на Гецата мотора ,ако не го кара Джартов, го кара Пачарозов, така ли?
                                Вече и кандидат за "старши аматйор"!!!
                                Е май така излиза.Ама недей го обижда ще те накажат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X