Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Козя стена. Не си правете експерименти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Козя стена. Не си правете експерименти.

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
    Момчета, само за справка да видите мнението на туристите в региона. Определенно е интересно

http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=1824

Иначе, Пачароза, гледам, че имаш като моя убавец и ми се ще да те питам туй-онуй по техническата част, стига да нямаш нищо против
    Питай питай.Ако че само фасона е като на твоя 100% защото на моя сомо кошат е неговия.Всичко друго е много кинти.(жената ще ме изгони вече)
    МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Чичка Преглед на мнение
      Момчета, само за справка да видите мнението на туристите в региона. Определено е интересно
      Чичка, ти ако знаеш туристите как се радваха на Пачароза като излетя от скалата Имаше двама, които станаха преки свидетели на случката .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Чичка, ти ако знаеш туристите как се радваха на Пачароза като излетя от скалата Имаше двама, които станаха преки свидетели на случката .
        Как няма да се радват къде да видят ЕНДУРОПЛАНЕР.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
          ЕНДУРОПЛАНЕР.
          Хахахахаахахахахахаха - е това е определено дисциплината на десетилетието

Предлагам ви направо заглавие на новата тема:

Между Мотоалпинизма и Ендуропланеризма - Карлсон на две колела
          Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Бъзикайте се вие......
            Ако знаете какво е да мъкнеш 130кг по камъните--друга песен ще запеете.
            Като полети надолу, в първия момент ти олеква и чак после ти става жал за моторчето/ако не полетиш преди него-разбира се/
            Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
            0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
              Бъзикайте се вие......
              Ако знаете какво е да мъкнеш 130кг по камъните--друга песен ще запеете.
              Като полети надолу, в първия момент ти олеква и чак после ти става жал за моторчето/ако не полетиш преди него-разбира се/
              Аз знам за какво говориш, ама се чудех Пачароз защо не се трогна изобщо от повредите, а той имал части хиената .
              Момчета УЙкенда наближава. Довечера вадя телефоните и ви почвам. Да направим нещо за неделя .

Коментар

Еи аматиори голям проблем станало че на Пачароза мотора бил паднал кои знаи кво станало.Да вземе да покарате некаде че ми писна от ваз.Голяма работа била тази козя стена то и баба може да бута мотора по нея АМАТИОРИ
                За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
                  Еи аматиори голям проблем станало че на Пачароза мотора бил паднал кои знаи кво станало.Да вземе да покарате некаде че ми писна от ваз.Голяма работа била тази козя стена то и баба може да бута мотора по нея АМАТИОРИ
                  Казаха ли ви го а? Казаха ли ви го!?!?!
                  Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Тази седмица е ред да покараме ПАДАЧКИТЕ. Но хижата в Бузлуджа на която щяхме да ходим е затворила, и затова ходенето там отпада. Ще бъдем някаде в Априлци и ще се кара !!!!!!! незнам точно каде но имало добри заигравки, Барни от Търново ще ни води. Тръгваме от петък с Келеметора, които има интерес да звъни.
                    За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
                      Тази седмица е ред да покараме ПАДАЧКИТЕ. Но хижата в Бузлуджа на която щяхме да ходим е затворила, и затова ходенето там отпада. Ще бъдем някаде в Априлци и ще се кара !!!!!!! незнам точно каде но имало добри заигравки, Барни от Търново ще ни води. Тръгваме от петък с Келеметора, които има интерес да звъни.
                      Аз имам интерез но мотора ми е счупен ако предложиш нещо идвам
                      За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Аз имам интерез но мотора ми е счупен ако предложиш нещо идвам
                        Къде ще ходиш пък ти бре АматИОр със счупен ВОР. На теб ти трябва кон с каруца а и куче и си готов.

Коментар

Къде ще ходиш пък ти бре АматИОр със счупен ВОР. На теб ти трябва кон с каруца а и куче и си готов.
                          Я намери за неделя един мотор да доидем със Жоро на гости и да покараме че няма матриял за форума пълна скука АМАТИОР такъв

Коментар

Я намери за неделя един мотор да доидем със Жоро на гости и да покараме че няма матриял за форума пълна скука АМАТИОР такъв
                            Мотора го имаш.От 125 до 650 каквото си избереш.

Коментар

Мотора го имаш.От 125 до 650 каквото си избереш.
                              Еи ПАЧАРОЗ на тоз АМАТИОР РЕНДИ му даите дупчена лажица да катери из паница.Каде се слага с тея патерици кози стени да катери АМАТИОР такъв.

Коментар

Козя стена. Не си правете експерименти.

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                                Еи ПАЧАРОЗ на тоз АМАТИОР РЕНДИ му даите дупчена лажица да катери из паница.Каде се слага с тея патерици кози стени да катери АМАТИОР такъв.
                                На аматиора с вора му давам това за утре.Отсече това е моя матор за Козя стена.

Е сега си Е.....А майкате ми той няма гуми бре хубаво че видях снимката.Отивам да му кача.

П.П То на добрия плувец плавници не му трябват ама хайде от мен да мине.
                                Последно редактирано от nickbochev; 16-07-10, 23:08. Причина: Сливане

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X