Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенска група Д`ге-Общи приказки-темата за разговорки

Първоначално публикуван от simeon-70 Преглед на мнение
    Ако решите нещо за Тетевен се обадете,ние тръгваме от там няколко човека.Не сме решили накъде ще ходим,но най вероятната посока е Чифлик.0897898130-Симеон
    А вие с мотори ли сте или с атв. И настина имали маршрут от Тетевен до Чифлика по пътеки

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
      Абе ние по Средна гора не сме подкарали още, вие Балкана от север ще борите. Я вижте за какво става въпрос тук.
      това дет го видех ми поскова ентусиазма, намокриха ми се чорапите

Коментар

Първоначално публикуван от filip mx Преглед на мнение
        това дет го видех ми поскова ентусиазма, намокриха ми се чорапите
        Да не би да размислихте за маршрута.Да не би да отивате на ски и аз да не съм разбрал правилно
        Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
          Да не би да размислихте за маршрута.Да не би да отивате на ски и аз да не съм разбрал правилно
          Ееее не така бе човек. Филип води. ще се справят. В крайна сметка с много мъки и бутане ще направят прохода Шипково - Рибарица ( по сафалт ) и всичко ще е 6+. Така е , като се съди за времето през прозореца на някоя троянска механа на няколко чашки . Вичко е сухо, а най сухото е мезето което реже Фил. След едно добро мезе , през Амбарица може да се мине, а от там по въздух до Ботев

Коментар

А вие с мотори ли сте или с атв. И настина имали маршрут от Тетевен до Чифлика по пътеки
            Ние сме със мотори, от Лесидрен има доста хора със атв.Има три варианта от Тетевен за Чифлик,по пътеки естествено.

Коментар

Приканвам всички офроуд ендуро, АТВ и джипове да определим дата за откриване на сезон 2010 год .Надявам се,че присъствието ни ще бъде по многобройно от закриването на сезон 2009 год.
              Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Първоначално публикуван от Dancho-crf250x Преглед на мнение
                Приканвам всички офроуд ендуро, АТВ и джипове да определим дата за откриване на сезон 2010 год .Надявам се,че присъствието ни ще бъде по многобройно от закриването на сезон 2009 год.
                Абе Данчо ние не сме го закривали кажи, че искаш да ядем и да пием
                Последно редактирано от Chinela; 24-03-10, 19:32.
                За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Бат Ник ти като снима днес пусни някоя снимчица от новото маршрутче

Коментар

Бат Ник ти като снима днес пусни някоя снимчица от новото маршрутче
                    Филипчо, браво че се организирахте и отидохте до балкана да покарате, но занапред при такова каране пускайте само снимки, че като гледа някои клиповете ще ви
                    Последно редактирано от Chinela; 22-03-10, 19:13.
                    За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

толкова си можем, а ако смяташ че можеш повече - тази неделя ще ни покажеш. .
                      Последно редактирано от filip mx; 22-03-10, 22:47.

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
                        занапред при такова каране пускайте само снимки, че като гледа някои клиповете ще ви
                        Браво. Невероятни клипове. Забавлявах се от сърце. Невероятно съдържателни, а и коментаторът не се е щадил. особенно тези 5-6 секундните са перфектни x10000000

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                          Браво. Невероятни клипове. Забавлявах се от сърце. Невероятно съдържателни, а и коментаторът не се е щадил. особенно тези 5-6 секундните са перфектни x10000000
                          Абе неможе всички дасме добри кат теб в коментара

Коментар

Ще покараме ли в събота ? Та да ни се посмеят ГОЛЕМИТЕ ..........

Коментар

Ще идвам и аз.Само,че с колело.Ще ми трябват здрави крака,нищо работа
                              Последно редактирано от krik4e; 24-03-10, 20:51.
                              Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                                Ще идвам и аз.Само,че с колело.Ще ми трябват здрави крака,нищо работа
                                Ако моторът ти утре не е на газстанцията на дружба, забрави че си ме познавал . Неможе ремонт който се извършва за максимум половин час, да се проточва месеци наред. Кога ще караш догодина ли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X