Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенска група Д`ге-Общи приказки-темата за разговорки

Пак ще прецакате организацията,вече започнахте да се заяждате докато накрая стане късно.
    Последно редактирано от pepimotos; 20-04-10, 22:32.
    Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
    0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от filip mx Преглед на мнение
      И тамън да пресечем и кого мислите видяхме... Жоро Витлиемов натоварил своя "мотор" заминаваше за Гърция на пистата в Серес.
      Щял да се готви за световното по супермото в Плевен.

Геца тук накаде пътуваш не си се похвалил пак караш сам!
      Нарочно оставих номера на ремаркето мръсен и пак ме хванахте. Ей, голямо чудо сте . Къде карам ? Той Чинела е написал - на СЕРЕс ходих.

Ренди, че той конят на снимката ми е оранжав бе, далтонист такъв

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
        Пак ще прецакате организацията,вече започнахте да се заяждате докато накрая стане късно.
        небоисе Пепи всичко е под контрол така правим тука иначе нее весело сардити няма тези дет се сърдят неса за този колектив и ако има такива моля никога вече да некарат заштото това е било така от мнооооого години така е и пак така ште бъде аде сас здраве и тарси цилиндър

П.П. Искам най накрая да си призная, че Данчо е по добър от мене и както е подкарал скоро ще стигне мойте километри и ще ме задмине. Респект Дака аз съм ти фен. Аз съм пълен аматИОр и прошляк. Аз съм срам за групата на шефа. ТАзи неделя, ще купя пържоли и бира и ще почерпя за да изкупя греховете си.
        Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 20-04-10, 23:15.
        За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение

П.П. Искам най накрая да си призная, че Данчо е по добър от мене и както е подкарал скоро ще стигне мойте километри и ще ме задмине. Респект Дака аз съм ти фен.
          ЕЕеееееее браво бе. Най накрая да си признаеш. Вече не те ща за шеф

Коментар

Първоначално публикуван от pepimotos Преглед на мнение
            Томахавките са заровени и в племето цари МиР. Като цяло война водят Шефа и Дядо мраз (Даката) ,но и там ще има мир .

Коментар

Първоначално публикуван от filip mx Преглед на мнение
              Томахавките са заровени и в племето цари МиР. Като цяло война водят Шефа и Дядо мраз (Даката) ,но и там ще има мир .
              Аз като ви разправям, че ние не сме за публични изяви вие не ми вярвате. Ако непознат чуе как си говорим по между си, ще си помисли че само не сме се сбили. Какво ли си мислят във форумът незнам.

Коментар

П.П. Искам най накрая да си призная, че Данчо е по добър от мене и както е подкарал скоро ще стигне мойте километри и ще ме задмине. Респект Дака аз съм ти фен. Аз съм пълен аматИОр и прошляк. Аз съм срам за групата на шефа. ТАзи неделя, ще купя пържоли и бира и ще почерпя за да изкупя греховете си.

Това не е истина чак немога да повярвам, това са гадни долни мръсни инсинуацй. Невярвам на нито една дума, особено за черпенето. Тук пак се заформя интрига, явно Ренди иска да примами Даката със сладки думи да дойде в неделя с мотора по Енинските пътеки и там да се надскачат. Няма лошо нека се види кой кой е, не само да спорят в кръчмата кой е по добър. То на масата е лесно пиеш вино бира или ракия даваш зверска газ, залягаш по уши и вървиш на бургия.
                За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
                  То на масата е лесно пиеш вино бира или ракия даваш зверска газ, залягаш по уши и вървиш на бургия.
                  Това ще си го сложа в профила!

Коментар

Това не е истина чак немога да повярвам, .
                    Taka е Джани. По коледа стават чудеса . Ама понеже си голям и може би вече не вярваш в дядо Коледа, ще ти дам жокер. В края на постът на Ренди пише: Последно редактиран от....... Някой е добавил нещичко .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                      Taka е Джани. По коледа стават чудеса . Ама понеже си голям и може би вече не вярваш в дядо Коледа, ще ти дам жокер. В края на постът на Ренди пише: Последно редактиран от....... Някой е добавил нещичко .
                      Мери Кристмас, ХОЛ ХОЛ ХОЛ. Да не вярвам в чудеса а само на себе си, но със сичурност знам, че Ренди/ БАТЕ ШЕФЕ/ не е видял редакцията на поста си. То е очебийно, няма правопистни грешки в половината текст. Но пък вярвам , че кто го прочете ще стане СТРАШНО.

пп. Кой каза ,че интригантите били на изчезване ха ха ха ????????
                      За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Мери Кристмас, ХОЛ ХОЛ ХОЛ. Да не вярвам в чудеса а само на себе си, но със сичурност знам, че Ренди/ БАТЕ ШЕФЕ/ не е видял редакцията на поста си. То е очебийно, няма правопистни грешки в половината текст. Но пък вярвам , че кто го прочете ще стане СТРАШНО.

Сега говорих с чичко Фър по телефона. Вика : Ей какво пак се карате и делите ще дойда да ви тегля по един шамар . Как да му обясня, че не се караме .
                        Я да пусна един клип, да напомня как си кореспондираме помежду си. ДАно клипа спомогне и хората да разберат, че не се караме ами така си говорим.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                          Сега говорих с чичко Фър по телефона. Вика : Ей какво пак се карате и делите ще дойда да ви тегля по един шамар . Как да му обясня, че не се караме .
                          Я да пусна един клип, да напомня как си кореспондираме помежду си. ДАно клипа спомогне и хората да разберат, че не се караме ами така си говорим.
                          Аз потвърждавам , всички сме откровени простаци то си идва от района

Коментар

да бе ништо вярно няма в това Жоро го е подправил ако Данчо го беше прочел моето мнение штеше да бълва оган ама хаиде и така става само дето няма да черпаАбе всъщност гответе се за неделя. Ще черпя яко. Отпушила ми се е душичката и джоба. ЩЕ ЧЕРПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
                            Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 22-04-10, 13:20.
                            За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

да бе ништо вярно няма в това Жоро го е подправил ако Данчо го беше прочел моето мнение штеше да бълва оган ама хаиде и така става само дето няма да черпа
                              Тука май...шефа не е баш ШЕФА

П.П. Искам най накрая да си призная, че Данчо е по добър от мене и както е подкарал скоро ще стигне мойте километри и ще ме задмине. Респект Дака аз съм ти фен. Аз съм пълен аматИОр и прошляк. Аз съм срам за групата на шефа.
                              Я да не забравяте кой има да стигате по......................................................................................не каране
                              [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Сладури!!! Добре е Мамула,да има с кого да се сравнявате!! Аматиори такива
                                Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                                Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X