Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенска група Д`ге-Общи приказки-темата за разговорки

Днес като карахте къде са снимките

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
      Днес като карахте къде са снимките
      Ами то немаше толкова снимки колкото клипове.Беше доста интересно.И познай кой ще пуска клиповете.
      Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
        Ами то немаше толкова снимки колкото клипове.Беше доста интересно.И познай кой ще пуска клиповете.
        Надявам се да са много смешни ако ли не ние ще намерим за какво да ви се смееем
        [URL="http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC] [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от blago_fox Преглед на мнение
          Надявам се да са много смешни ако ли не ние ще намерим за какво да ви се смееем
          Ами да ти кажа имаше много смях,особено после като се гледахме на клиповете

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
            Смейте се вие, ама голфа влиза днес в сервиза за съединител. Той е допълнителна екстра и цената скача. 3 КТМ-а за голф.
            Абе вие както сте я подкарали след поредното сватосване по дърти брамтии ,може и да го вкарате в сервиза и за Голф
            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
              Абе вие както сте я подкарали след поредното сватосване по дърти брамтии ,може и да го вкарате в сервиза и за Голф
              Незнам Ники, ама като видях какво се продава и на какви цени, се замислих че цената която бях обявил за моя ктм е невероятно ниска. Щом Ренди каза, че моят мотор е много по напред от изложените за продажба, прави сметка. Новата цена на моя мотор, ако изобщо тръгна да го продавам отново, ще е 15 000 лв. даже да ли да не е евро.
              Той голфа, че е грозен грозен е ( като стопанина си ) ама и моторите нищо не струват беееееее..

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                Незнам Ники, ама като видях какво се продава и на какви цени, се замислих че цената която бях обявил за моя ктм е невероятно ниска. Щом Ренди каза, че моят мотор е много по напред от изложените за продажба, прави сметка. Новата цена на моя мотор, ако изобщо тръгна да го продавам отново, ще е 15 000 лв. даже да ли да не е евро.
                Той голфа, че е грозен грозен е ( като стопанина си ) ама и моторите нищо не струват беееееее..
                хеи пръдлю неми обиждаи голфа че знаеш ли как може пак да си поръчаш цилиндар и бутало аматиор
                За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                  Ами да ти кажа имаше много смях,особено после като се гледахме на клиповете
                  Защото сте печени и не падате!!!
                  [URL="http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC] [/URL]

Коментар

Едно тъпо въпросче. Кой къде и с кой ще кара в неделя ,че нещо ми е мътно от толкова много коалиций.

Коментар

Първоначално публикуван от filip mx Преглед на мнение
                      Едно тъпо въпросче. Кой къде и с кой ще кара в неделя ,че нещо ми е мътно от толкова много коалиций.
                      Първо-честито за повишението(утвърден участник).А отностно карането наистина е малко мътно кой,кога къде.Мене неме бърка.
                      Последно редактирано от krik4e; 15-04-10, 20:51.

Коментар

Аз ша почивам тозо път пичове

Коментар

Къде предлагате да се кара!

Коментар

Първоначално публикуван от filip mx Преглед на мнение
                            Аз като ви виках, че понеделник е кофти ден за сбирки вие не ми вярвате. Кво стана сега ? В понеделник пътувахме за Габрово, вчера Филип каза, че отивате на Троян, а днес не знаете къде ще ходите . Лошото е, че и да се съгласите за Габрово, аз вече поех ангажимент към друга група. Къде и кога ще карам, ще се разбере от снимките .
                            Чичко Фър има една хубава приказка . Трябва да ви заведа при него да ви я каже и да я запомните : " Късно е либе за китка ".

За тази седмица пълен провал . Другата е тържественото откриване на беседката в Енина, на което сме поканени всички. Маршрутът е Габрово- Енина, ама по козите пътеки. Ще чета форума ( защото понеделнишките сбирки са за всичко друго освен за разбиране за каране ) и ако има желаещи да тръгваме. Аз така или иначе отивам.

Коментар

Троян, Габрово, аз чух за Лесидрен........ мале, мале

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
                                Троян, Габрово, аз чух за Лесидрен........ мале, мале
                                Aз това ти разправям . Сбирката трябва да е в неделя в 7:00 и в 8:00 да тръгваме. Да няма време да се отмятаме и да ни идват други идеи

В крайна сметка аз прехвърлям балкана и отивам да карам в Средна гора с кърнарчани. Маршрутът е към 140 километра. Ще падне веселба.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X