Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенска група Д`ге-Общи приказки

Първоначално публикуван от eddiesoft Преглед на мнение
    Абе вие луди ли сте да вкарате келеметора и Ренди заедно в Централ бе хора А и няма ли някъде където няма стъпала, че може да пожелаем и ниакои потрошени да дойдем...
    Келеметора никой не го е вкарвал на сила в Централ. Той сам се вкара . Та нали именно той е шефът на заведението . А без Ренди не отивам никъде. Той е душата и сърцето на компанията. Относно стъпалата, като дойдеш ще те вдигнем с въжета през терасата .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Келеметора никой не го е вкарвал на сила в Централ. Той сам се вкара . Та нали именно той е шефът на заведението . А без Ренди не отивам никъде. Той е душата и сърцето на компанията. Относно стъпалата, като дойдеш ще те вдигнем с въжета през терасата .
      Е ми това е супер,защо ни е да ходим на друго място,шефа е наш човек ,а може и да почерпи! Даже може да позваме и отстъпки Нали ще бъдем редовни клиенти

Коментар

Май ще трябва да дойда с Мицуизбушито с лебедката , че да ме дигнете. Че май и на Ренди лебедката трябва да помага...

Коментар

Първоначално публикуван от eddiesoft Преглед на мнение
          Май ще трябва да дойда с Мицуизбушито с лебедката , че да ме дигнете. Че май и на Ренди лебедката трябва да помага...
          Е, че на тях няма да им се счупят маникюрите, да помогнат с ръце, бре.
          Ако имам време, ще дойда да ви видя и аз.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Е, че на тях няма да им се счупят маникюрите, да помогнат с ръце, бре.
            Ако имам време, ще дойда да ви видя и аз.
            А защо пък сбирката да не е на цялото плевенско оф роуд общество Ники я се заеми с джипарите и да заформим един съвместен банкет. И някой да напише с червени букви, кога точно ще е събитието.

Коментар

А защо пък сбирката да не е на цялото плевенско оф роуд общество Ники я се заеми с джипарите и да заформим един съвместен банкет. И някой да напише с червени букви, кога точно ще е събитието.
              Жоро, специална обща сбирка ще има, но по друг повод. Когато дойде моментът - ще "свирна" на всички.
              А пък, плевенската група с `жипките, се оказа със състав наполовина нерегистриран или нежелаещ да пише. Ама, нейсе, не може насила да ги накараш.
              Освен да пусна едно съобщение тук: "Участници от Плевенска област и приятели".

Коментар

Всичко може момчета, даже съм ви приготвил изненада.

Коментар

Първоначално публикуван от kelemetora Преглед на мнение
                  даже съм ви приготвил изненада.
                  Сервитьорката ще ни обслужва гола ако е друго значи изненадата няма да е хубава

Последно в понеделник 19:00 часа в Централ. За неявилите се ще има наказания. В последствие ще се решава дали денят е подходящ . Мястото е ясно, че е повече от подходящо.

Коментар

Последно в понеделник 19:00 часа в Централ. За неявилите се ще има наказания. В последствие ще се решава дали денят е подходящ . Мястото е ясно, че е повече от подходящо.
                    Щом сервдитиорката ще е гола и аз мисля да се вкюча как иначе

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                      Щом сервдитиорката ще е гола и аз мисля да се вкюча как иначе
                      Ми то ей къде е Плевен
                      Не че снощи едни голи не се катериха по масите, ама севернячките може да са по-различни
                      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                      0894328706

Коментар

Еми добре значи сме там
                        [URL="http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC] [/URL]

Коментар

[QUOTE=Жоро Витлиемоф;1044458]Сервитьорката ще ни обслужва гола ако е друго значи изненадата няма да е хубава

Абе Жоро,теб да не те е ударил нещо хормонаСамо за голо мислиш???
                          Аз и цялата Енинска гилдия начело с Бат Шор много на сериозно сме ви обидени!!!!Да даааа на вас Плевенчани,начело с Набора,Ренди ,и за сетен път се уверявам че нищо не става от вас!!!!Начело с оня с червеното яке!!!Толкова ли нямате по два лева да заредите на Данчо колата и да доидете,ади Ренди си го знаем че си е циция ,даи те и за него!!!!
                          Амчи тъи де зарад вас няма да ни родят лозята и после бурканти празниУффф гадови таквиз добре че другите неса кат вас!!! Ша ви го върнем да знаите,само гледаите сервитьорката да уидиса на Бат Шор!!!!
                          Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                          Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Здрасти,Благо.Най-накрая и ти се присъедини към форума..След малко ще се видим ,ако дойдеш на сбирката
                            Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

На уреченото място (снуукър-бар "Централ"), малко след 19 часа се явихме с Люси.
                              Групата беше вече почти събрана.

Имаше няколко познати лица (Жоро, Данчо, Ренди, Тошко), а с повечето от останалите, явно предстои да се запознаваме.

Музикалното оформление беше на ниво (рок), на телевизора беше пуснат файл с АТВ-филмче, така че, атмосферата беше подходяща за сбирка.

Участниците в сбирката обсъждаха различни въпроси помежду си.

Ренди реши да се пробва и на сгушилата се в ъгъла машина - боксова круша. Тук е запечатан с най-добрия си резултат.

След около час, по-голямата част от присъстващите, се разотидохме, като останалите продължиха сбирката.

За краткото време, в което се видяхме, мисля, че като за първа такава сбирка, беше що-годе добре. Живот и здраве, при подобряване на времето, едно-две мероприятия "на открито", вероятно ще сплотят колектива.
                              Последно редактирано от nickbochev; 15-02-10, 20:31. Причина: изпусната буквичка

Коментар

Браво на нас, събрахме се около 20 човека ,аз лично очаквах по-малко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X