Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се разберем и да покараме ОТ и ОКОЛО София?-общи приказки

бях писал преди да видя на Чинела поста в другата тема.Много неприятна ситуация ,дано по-бързо се оправи
    Последно редактирано от kol1o0; 01-02-09, 23:11. Причина: Промяна

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
      Искрене какво става как е времето при вас може ли да се караДа товарим моторите и да идваме че тука времето не позволява а как ни се кара направо ни се плаче
      Миналата седмица се караше макар че имаше много кал , но тази беше много гадно.пробвах само малко и се отказах. Не съм песал че ще карам тази седмица защото много забележки , карате а снимки няма ,а аз излизам да покарам не излизам на фото туризъм.В деиствителност като се развали времето , все се разбираме и винаги нещата се провалят , така че ще следя темата и ако се организира каране ще дойда.
      Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Здравейте колеги, нов съм във форума и за сега повечко чета за да съм запознат с правилата и стила на писане тук. Дано не съм в грешка, но от прочетеното до тук разбрах, че това е тема за снимки и коментари за каране около София. Вчера с един приятел превзехме утайниците на Кремиковци и след това се отправихме към пистата за мото крос край ботунец. Ето и няколко снимки, но за съжаление без да искам съм настроил телефона да снима в черно-бяло.

Модератор - Моля качете пак снимките но НАМАЛЕНИ.
        Последно редактирано от Chinela; 02-02-09, 19:22.
        The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Първоначално публикуван от X-citer Преглед на мнение
          Здравейте колеги, нов съм във форума и за сега повечко чета за да съм запознат с правилата и стила на писане тук. Дано не съм в грешка, но от прочетеното до тук разбрах, че това е тема за снимки и коментари за каране около София. Вчера с един приятел превзехме утайниците на Кремиковци и след това се отправихме към пистата за мото крос край ботунец. Ето и няколко снимки, но за съжаление без да искам съм настроил телефона да снима в черно-бяло.
          Чел си, ама не си прочел всичко.

Тази тема е за уговорки, разговори и организиране на карания около и от София, а снимките от тези карания трябва да са в тази тема:
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=46278

П.С. Пробвай да намаляваш малко снимките, като ги пускаш, защото и на 17' монитор не се събират. На резолюция 800х600 се качват повечето снимки.

Поздрави
          Per aspera ad astra.

Коментар

Ами аз съм готов с мотора и чакам зелена светлина за каране Да видим към края на таз седмица кой ще е на лице и да излизаме. Ники и на теб ти е време да припалиш сузана. Аз съм готов само времето да позволява.
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Аз си чакам гарнитурите, трябва да дойдат края на тази седмица и ако дойдат петък-събота събирам и аз машината и съм ready-to-roll

Ама го дават бая студено и мокро, ще трябва да се обличаме сериозно.
              Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Tanuco Преглед на мнение
                ...
                Благодаря за съветите и се извинявам за грешката.

В момента съм още така да се каже "начинаещ" и при ендурото защото преди съм карал пистови мотори, но се надявам след като покарам и придобия някакъв опит да мога да покарам с вас

Поздрави
                The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Tова е събота дето го дават.
                  08:00 часа -2°C
                  Облачно Усеща се като: -6°C Сила на вятъра: лек бриз, 3.2 м/с
                  Посока на вятъра: юг 14:00 часа 7°C
                  Облачно Усеща се като: 5°C Сила на вятъра: слаб, 4.8 м/с
                  Посока на вятъра: югозападА това е неделя
                  08:00 часа 2°C
                  Променлива облачност Усеща се като: -1°C Сила на вятъра: слаб, 3.6 м/с
                  Посока на вятъра: югозапад 14:00 часа 7°C
                  Предимно слънчево Усеща се като: 4°C Сила на вятъра: умерен, 6.4 м/с
                  Посока на вятъра: югозападИ двата дни най ще да са подходящи аз съм ясен, бат Тони също там с гарнитурите, бат Искрен той винаги готов, освен ако няма някаква неотложна работа, и сега ни бяга Ники но мисля, че времето се стопли и е време да пали сузана, бат Ники (nik0272) и той е бетон за единя ден поне. Всички които са желаещи за тази седмица нали знаете казвате няма никакви проблеми. Начинаещи неначинаещи 2т 4т абе всичко приемаме само се обадете.
                  Иницятивата я поемам за организацията маршрутче за Витоша винаги имам на бат Ники(nik0272) разчитаме за люлин. Бат Искрене казвай там къде ще събираш групата и това е.
                  Ще следя прогнозите и ще информирам ако има някакви фрапиращи промени в времето.
                  И това е, крайно време е да се съберем всички и да направим сериозно каране

Коментар

Както си писал малък , аз съм винаги готов,на -12 градуса карах та някъкви -1 , +3-4 ли ще ме стреснат. Разбирайте се къде и кога ,аз ще следя темата и съм на линия. Ако искате едно предложение в неделя 10:00 на Лукойла на горна баня , че в неделя го дават по-хубаво време.Малък а теб ще те вземеме примерно в 10:30-10:45 на входа на санаториума на Владая.

Коментар

Аз съм за........ Искрене ще ти звънна към края на седмицата да се доразбереме.

Коментар

И аз съм на линия за неделя .
                        GAS GAS
                        EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
                          Аз съм за........ Искрене ще ти звънна към края на седмицата да се доразбереме.
                          И аз съм за............. АТВ-то още не ми е готово така че ще ви подосаждам няма как.
                          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                            И аз съм за............. АТВ-то още не ми е готово така че ще ви подосаждам няма как.
                            Абе като свикнеш на мотора ще раждяса АТВ-то ама ней се.

Коментар

Местоположение: роден съм в Ямбол, живея в Люлин и работя в Русе.
                              Това да не е триъгълника на смърта

Коментар

Охо събрахме се добра група, обаче за жалост новата гума няма да може да ми пристигне за неделното каране и ще съм с стария очукан таралеж А ако има нетърпеливи за неделната гранде сбирка да заповядат събота на пистата на бучино. Твърдо съм решен да се науча да скачам на тая писта и това е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X