Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходките на Бойко и Светльо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Желаещи за каране?

В стара планина е много готино за каране но само по ниските части . Миналата неделя с GITS от форума направихме страхотно каране , опитахме като за начало една добре позната на повечето хора от форума пътека , тя води нагоре към мургаш .Oт начало беше супер понагоре стана заснежена но готина за каране и там насред пътеката имаше паднало дърво на което наи поспе пробвахме резачката и се уверихме че работи добре понагоре започна да вали сняг и снещната покривка се увеличаваше докато не стана наистина невъзмажно за каране междувременно спукахме гума и с прискърбие установих че съм забравил лепенките в къщи монтирахме единствената резервна гума която носех и взехме решение да слезем и да караме из по ниските части кадето обикаляхле през останалата част от деня кадето не съм снимал понеже и не сме спирали ето и няколко снимки .
    Прикачени файлове

Коментар

Момци, постоянно следя проднозата за времето и се оказа, че от вторник започва да се оправя времето и събота и неделя се очака температури от +10 до +15 градуса! Тези температури не са за изпускане трябва да се събереме при всички случай! Още от миналата седмица ви навивам да ви водиме по едни пътеки и се не идвате този път резчитам да спретнем нещо по хард... тук в Нови Искър сме загорели за каране само чакаме малко да се покаже слънцето и сме горе! Аз например вчера (Събота) преди да завали реших да си разчешам крастата за мъничко и хвръкнах в гората, ето няколко снимчици от телефона:

Тръгваме заедно с моето ДР-че

Снимка от първото спиране, сняг имаше само на места, калта беше... замръзнала, направо като Хасвалт беше по черните пътища

Тук имаше едно местенце, от което се вижда цяла София, много приятно за питник

Обаче неможете да отречете, че ДР-а си има супер стойка

Ей го пак

И една снимчица заедно преди да тръгнеме

... после продължих по една ексрийм пътечка по която неможах да снимам и после обратно към вкъщи. Слънчев, но студен ден! Начесах се, за тази седмица ми е достатъчно следващата повече.

П.П. Павле от къде тръгнахте, чудех се с кой да карам... можеше и с вас да дойда но нищо, другия път ви каня теб и GITS при нас, ще се доразберем.
      KTM Fen

Коментар

Днес покарахме доволно със Светльо.Тръгнахме в 11 и поехме над Локорско.Минахме 80 км.
        Ето първите снимки от баира преди "От птичи поглед"

тук реших да цепя баира напряко,който се намира зад моторите

намерихме едно прагче да потренираме скачане.

ето ме и мене

тук хванахме една пътека със Светльо

Светльо се катери по пътеката,понеже се беше връщал да ме търси,защото се изтърсих и си счупих и другия гард.Снимка няма,защото течеше бензин и трябваше да дигам мотора и едвам тръгнах.

Стадото с коне,които видяхме и преди две седмици със Здравко.Бяха си на същото място,явно си е тяхна територия

колко е хубаво да си лежи човек на тревата другата седмица ще си правя пикник

след почивката на тревата и бъбрене се прибрахме.
        [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
        [/URL]

Коментар

Ближа рани и се радвам, че сте изкарали добре. Удоволствие е да гледаш тези снимки. Скоро пак ще караме заедно
          sigpic

Коментар

Супер!!! Времето беше чудесно и си изкарахме,много хубаво
            Кавазаки КЛХ 300 04г
            Кавазаки КХ 65 04г
            Опел Астра 94г
            Мерцедес 124 91г

Коментар

Браво добре сте прекараликато гледам и при вас снегът се е постолил

Коментар

След като посетихме събора на Ябланица,решихме да покараме. Аз Светльо и Иво.

Поехме на север и се озовахме в тази гора

В търсене на пътя по Джи-пи-ес,тази обстановка от шума и паднали дървета навсякъде ме измориха и им казах,че спирам да си почина,зад мотора имаше поточе.

Като цяло държахме доста бързо темпо,не знам за къде бързаше Светльо.По пътя засякохме двама пича с АТВ правещи трасе от "най-клуб".След препускане със скорост около 60 км/ч по билата покрай Козница (пак само си я гледах ) при първата чешма пак ги накарах да почиваме .

Следващата почивка беше над паметника.Вече ме болят китките от стискане на кормилото в стремежа да гоня Светльо и съм си полегнал

Ето го фотографа, който се сещаше да снима само след като го карахме

Тук на върха реши да пробва как се поднася мотор с газ, само че го изпусна, трябва си тренировки

Около 120 км. по черно

Чакам и неговите снимки да качи
                Последно редактирано от Жоро Донечки; 02-02-09, 14:03. Причина: подредба на снимки
                [/URL]

Коментар

ето ги неговите снимки

събирането

стар познайник на групата

Светльо се прави на примерен,не пие пира (защото вече я изпи)

тук намерихме сигнал за телефоните

въпросната горичка

от тука нямаше тръгване

ето ги и пичовете от "най-клуб"

почивката на чешмата.Който си носи ядене - яде

ееееех живот

колега...

великолепната тройка

след като Светльо реши да пробва разни трикове и ние не останахме по назад. Въпросът е колко сме хванали от тях

мен апарата не ме лови

я да пробваме пак

не става. Аз съм сърдит и си тръгвам

не съм паднал,показвам на Светльо как се поднася мотор на един крак

също и как се върти гума на място с една ръка

апарата неще да ме хване на задна гума и това си е,може би е виновно управляващото устройство зад него

я малко да пооореме

ще провеждаме уроци по снимане на Светльо,пак нищо не е хванал

Светльо, дължиш бири за снимките
                  [/URL]

Коментар

Браво пичове перфектно сте си изкарали .Видях ви на Ябланица когато Светл1о леко се запъна на изкачването

Коментар

Бойко, тва къде се намираПо-спецялно ми е интересно ограденото
                      Прикачени файлове
                      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
                      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
                      Суперскан България www.decbg.com
                      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Когато карахме с джипа (Вранглера) нали спирахме и се снимахме на един паметник.Това което си оградил е част от пътя към Войняговци който пък тръгва от паметника.
                        Кавазаки КЛХ 300 04г
                        Кавазаки КХ 65 04г
                        Опел Астра 94г
                        Мерцедес 124 91г

Коментар

и по точно обяснение
                          Зимата когато карахме и спряхме на баира за почивка, после дойдоха "бубуц ендуро" (дано не греша) със Даниел и ти снима един "оранжев КТМ" След това се разделихме: Mantus и Светльо поеха да се прибират,а аз,ти и Здравко се върнахме.Щяхме да ходим до птичи поглед
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от BoykoVS; 19-05-08, 00:12. Причина: снимка
                          [/URL]

Коментар

На теб ще ти правим официално посрещане
                            Днес покарахме 5 часа - 110 км
                            Решихме да пробваме нов маршрут през Войняговци, а ето тази кариера ми хвана окото,но е охраняема

Светльо по пътеката към овчарника

Тук е по новата пътека,която слиза малко преди с. Ябланица. Дълга е 1 км., а денивелацията е голяма. Преди това видяхме двама колеги и един млад колега с 125 куб.см. и ги пуснахме по нея,но на малкия му беше трудно слизането

ето го и малкия фърфоляк

Хапнахме в Търсава и се поехме обратно

Както си седяхме и почивахме, чухме бръмчене...бръмчене...иии се появи един двътактов звяр

Минах през автомивката и се прибрах
                            [/URL]

Коментар

Няколко снимки с телефона от днешната лека разходка
                              Иво го прекарахме на слизане през пътеката преди Ябланица и после обратно нагоре

[/URL]

Коментар

Аз и Светльо KLX Решихме да открием сезона. Целта беше една могила през поляните на кв.Левски

но още има много сняг и опитите ни останаха безуспешни

Ето и няколко клипчета с телефон

клип 1

клип 2

клип 3

клип 4

клип 5
                                [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X