Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходките на Бойко и Светльо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Желаещи за каране?

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
    Аз ще ора големия сняг и ще се катера нагоре към слънцето,който иска да си кара по леда

"Предопредил съм го, че когато карам с някой трябва да запали, че ще му счупа манивелата от ритане "

ти затова ли преди две седмици му оправяше манивелата
    Ако знаех всичките пътечки... щеше да е забавно да се мориме в големия сняг по тях, но... знам само 2-3, а те всъщност са много и по някои трудно се излиза в сухо, пък камоли сега

За манивелата си прав... имало е случай в които съм ритал повече от 50 пъти (срам ме беше да го кажа)
    KTM Fen

Коментар

Вече е на лице втора част на "Желаещите за каране",е не всички имаха еднакво желание
      Новото попълнение - Вася

Дани се прави на кавалер,като прекарва КТМ-а на Вася (само ако знаеше колко пеша го чакаше да се връща)

Думите на Вася бяха "Някои се возят,други ходят пеша"

Пътя свърши и поехме през гората Дани знаел някаква пътека,ама така и не я намери

Вася чака Даниел да и качи КТМ-а

"КТМ-а си е друга работа"

Самотния Рейнджър

Даниел показва пътя към пътеката,ама такава нямаше

Проблемно място за някои хора

Пътя на връщане

Еййй голям зор да го покара този КТМ

Тук ми се струва,че някой се подхилква под каската

Докато други си правят кефа

Чакам да качат и другите снимки
      Последно редактирано от BoykoVS; 20-01-08, 17:03.
      [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
      [/URL]

Коментар

[/URL]

Коментар

-Еи хайвани ше утепате момичето бе
          Като сте си я взели,ще и тикате мотора.таралеж в гащите а

Коментар

лелее
            как съм изпуснал...
            защо не видях темата по рано....
            не стига, че сме съседи ами еднакви мотори караме (KLX)

хаиде обаждаите се следващия път!! моля

Коментар

Браво страхотно сте си искарали при мен снега е още голям и ще трябва да зачакам малко.

Коментар

Браво бе младежи!
                Честита нова прическа на Бойко.
                Ако Кики се не беше изхайванил да си прави теглича на фронтерката(то си има оправдание - купи си ремарке за мАторите) и беше сменил маслата в КТМ-ите...щеше да ви вземем в "Дефилето..."
                Ади-малкия тука до мене "кръв пикае" и реве, че му се кара, та две не вижда !
                Кики:"Кално било, заледено, не знам кво си..." А не вземе да види, че Вида си има и колежка! Браво на Вася, по-ербап е от повечето тук пред мониторите...

Бе какво да кажа - издържахте изпита за "Дефилето..."
                Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                  Браво бе младежи!
                  Честита нова прическа на Бойко.
                  Ако Кики се не беше изхайванил да си прави теглича на фронтерката(то си има оправдание - купи си ремарке за мАторите) и беше сменил маслата в КТМ-ите...щеше да ви вземем в "Дефилето..."
                  Ади-малкия тука до мене "кръв пикае" и реве, че му се кара, та две не вижда !
                  Кики:"Кално било, заледено, не знам кво си..." А не вземе да види, че Вида си има и колежка! Браво на Вася, по-ербап е от повечето тук пред мониторите...

Бе какво да кажа - издържахте изпита за "Дефилето..."
                  Значи е време да сменям прическата
                  Относно "младежите" имаше 10 минути спорене Даниел на колко години е
                  също така вече сме официални членове на клуба,трябва да се мисли по въпроса с членската такса
                  [/URL]

Коментар

Браво момчета,евала и на момичето Прекара ли сте си чудесно
                    Поздрави.

Коментар

Аз си мислех, че в това време само ние в Чепеларе караме
                      Евала. Супер сте прекарали (дори и без да намерите пътеката )
                      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Лелийй как ги карате тия мотори на тоя лед не знам! Че пък не са и от най-леките! Евала!
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

членската такса
                          Опел Астра 94г
                          Мерцедес 124 91г

Коментар

Първоначално публикуван от Светльо KLX Преглед на мнение
                            членската такса

ти къде се буташ (или предлагаш агнето за компенсация)
                            да беше дошъл,сега ще трябва да те пускаме в приравнителен изпит,иначе не става
                            Другия път да си на линия,уредил съм ти още един събрат клх250.Иначе те оставяме да повтаряш
                            [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                              ти къде се буташ (или предлагаш агнето за компенсация)
                              да беше дошъл,сега ще трябва да те пускаме в приравнителен изпит,иначе не става
                              Другия път да си на линия,уредил съм ти още един събрат клх250.Иначе те оставяме да повтаряш
                              Е ще се явявам на приравнителен тогава ама да си взема задна гума че с тая може и да не го изкарам А пък и Кикето ако дойде ставаме голяма зелена дружина
                              Кавазаки КЛХ 300 04г
                              Кавазаки КХ 65 04г
                              Опел Астра 94г
                              Мерцедес 124 91г

Коментар

Ето и моите снимки от днешната разходка

Първото спиране, насред снежните поляни. Здравко дава съвети на кака Вася...!

Бойко неизпуска възможност да извади телефона да снима...

За феновете на 2т

Една снимка от местността през която минахме в началото, беше мрачно, но топло

Тук снимах "дерака", преди да бутам Здравко... мотора му се беше задавил

Здравко: "М*м* му задави се ...аре ела ме бутни малко.."

Тук Вася и Бойко бяха спряли... докато ние с Здравко идвахме, имше едно скокче през което скочих (за малко не се пребих), а Здравко хвърли CR-a

После разбира се легнах до него да не е сам

Повече снимки аз не направих в гората аз не направих След като се върнахме се събрахме при братовчед ми Гени, но него го нямаше и направихме по някоя друга снимчица...

Тук са двата влюбени мотора, бяха се прегърнали

А това конкретно е мотора, в който аз се влюбих Доста си го откарах... от една страна ми беше гадно че Вася неможеше да го кара поради условията, а от друга много се кефех, щото досега такъв "POWER" не бях карал , на Здравко му омръзна да ме слуша да повтарам, че това е най-хубавия ден в живота ми

Етого тук и моя DR... с две думи.. "НАМРАЗИХ СИ МОТОРА!!!!!!!"
                                Харесва си ми само дето е толкова тежък... никъде не ме остави, навсякъде излезе, но... за жалост сърцето ми бе грабнато вече

Тук Бойко обясняваше от къде ще минават...

И.... докато те вече се бяха прибрали, аз измих мотора и го натоварих в ремаркето за към Гоце Делчев

Мотора вече е в топличкия гараж...

Както разбрахте мотора е в Гоце Делчев, от което следва, че вече караме на Мотопистата и Витоша, който иска да се пресъедини за другата седмица, да пише отсега

Кака Ивка да си пази формата, защото вече има нова съперничка, кака Вася с КТМ 400 . Едно лято подготовка й трябва и няма да може да я стигаме с тоя нейния КТМ (красавец)
                                Последно редактирано от Daniel Gyorev; 20-01-08, 21:02.
                                KTM Fen

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X