Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходките на Бойко и Светльо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Желаещи за каране?

Трябва малко да обтегна веригата и съм готов. В неделя ще кара и шестгодишният Юлиян Серафимов - младши. Баща му за съжаление само ще гледа
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      Може да мина да ви се порадвам, че мотора ми не е тук и вече започва да ми липсва мириса на бензин
      Ще се радвам да се запознаем!
      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
        Може да мина да ви се порадвам, че мотора ми не е тук и вече започва да ми липсва мириса на бензин
        В този ред на мисли и аз ще намина да ви видя(с колата )а за Ивето незнам тя на ски май щеше да ходи ако не бъркам!
        В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Видях темата, 13ч там. Вчера си счупих лоста на скоростите и новия който взех не пасва за 0.5мм. Но идвам на 100%, не стане ли преработката изправям стария с чука и съм там.

Коментар

Ските се отложиха за празника 2-ри февруари
            Тъй че ако не ми мине котка път и аз съм там
            DCRT®

Коментар

Направо минахте сички . Само Данко и Стефчо успяха да дойдат, а кака Ива и ИванМ, ги нямаше . Иначе бяхме 4ма мотористи, Аз, Бойко, Здравко и Иван. Беше супер! Бяхме на моторпистата до към 14:30 и се пренесохме към Витоша . След малко очаквайте снимки. И още веднъж да благодаря на Данко и Стефчо, че дойдоха да ни видят, също така на Иван, Здравко и най-вече на Бойко, че ме докара до нас Прекарах ме си супер
              KTM Fen

Коментар

Кака Ива е болна и с температура Извинявам се Много ми се щеше да ви видЯ!
                DCRT®

Коментар

Днес събрахме група с Иван с уговорка да покараме на мотопистата
                  Докато чакаме с Дани,той реши да пробва да дига предна гума

Едно клипче с опитите
                  http://htftp.offroad-bulgaria.com/Bo...6/MOV08262.3GP
                  Иван на мотопистата

Изпунах момента когато Иван хвърли мотора

Те тука се наиграхме

И едно клипче
                  http://htftp.offroad-bulgaria.com/Bo...6/MOV08275.3GP

Тук Дани стига до средата

Аз стигнах на 50 см. от баира,но се наложи да се върна

Здравко,какво си хванал дървото

още 2 кличета

http://htftp.offroad-bulgaria.com/Bo...6/MOV08287.3GP
                  http://htftp.offroad-bulgaria.com/Bo...6/MOV08288.3GP

Тук хванахме по следите на АТВ

Това не знам какво е.Ванката го извади,ама е голяма работа,като го размачкаш то отдава топлина
                  [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                  [/URL]

Коментар

Браво момци, много арно каране си спретнахме. Другият път повече и задължително шкембе + бири като за финал .

Коментар

Другия път ще тръгнеме по-рано към 11-12 например, ще караме от Драгалевци нагоре, хващаме някой черен път и където ни отведе
                      Навръщане, знам една кръчмичка в Драгалевци дето ще ти задоволи нуждите, Иване!
                      KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от ivanminkov1981
                        И аз минах,но ми се обадиха по работа и се наложи да си тръгна много бързо
                        Даже ти Даниеле,мина покрай мен!!!
                        Бях с още едно монче и ти мина покрай нас а после и Бойко спря да рита някакви камъни(явно му пречеха)

Много ясно,че ще ги ритам,може ли да си скачаш с мотор и да се приземяваш на счупена тухла четворка.Аз не съм си намерил гумите на пътя да си ги режа.

Пичове,,стягайте моторите и се зареждайте с "желание" за каране.
                        в неделя ще се кара,тръгване 9 най-късно 10 да имаме време да караме и 4-5 да сме си вкъщи.Стига сме се лигавили с по 1-2 часа
                        вариантите са няколко,каране над Камбаните,което според мен ще е малко;да катерим към връх Мургаш най-вероятно по черен път и докъдето стигнеме;или през Локорско и към Ябланица(според Светльо).
                        "Групата на Желаещите" + Слетльо КЛХ с новата гума(където има оправдание да не дойде) + Доберман (Жоро) за групата на "Кава тийм" и да ни спасява с радиостанцията с черния шеф .Ванка,да те броя ли?
                        За други желаещи винаги има място
                        [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                        [/URL]

Коментар

Браво на вас все пак сте покарали, с нетърпение чакам да събера ХР и да се вкюча в каранията около София.

Коментар

Моето мнение е по добре да караме в Стара планина в низките и по възможност южни части. Над Локорско да излезем нагоре след това към Ябланица това е село от другата страна на планината не се бъркайте града има и път и пътеки а пък и кръчмата е много яка там та да бъдат удовлетворени всички желания по горе . Мислете има време до другата неделя.
                            Кавазаки КЛХ 300 04г
                            Кавазаки КХ 65 04г
                            Опел Астра 94г
                            Мерцедес 124 91г

Коментар

Значи утре отивам мия мотора, смазвам всичко и свалям задния амортесьор за да го сравня с един нов, който трябва да купя във вторник (щото на сегашния седя като наакан ) и щом ще караме в Стара планина, петък или събота качвам мотора на ремаркето и съм в Нови Искър с него (без туй там ми е по интерестно за каране...)!
                              По темата... пътят до Мургаш не го знам. Братовчед ми го знае, но той на дали ще се навие да тръгне защото сигурно ще има доста лед, пък и не е толкова близо... Иначе пътят до Ябланица го знам! Значи последния път като ходих до Батулия имаше доста лед, а ние от там ще минем и се пРитеснявам сега какво ще е... мисля да взема въже този път, и ще го направя (всичко се случва). Наистина е добре да тръгнем рано! Нищо не се знае. Надявам се този път да сме повече и да караме сериозно

П.П. Ще гледам да действам бързо с оправянето на мотоциклета и докарването му до Нови Искър!

Светльо ще посетим и кръчмата и после може да се върнем през Войнеговци или Локорско... ако знаете пътя!

А Стефчо и Данко какво ще кажат по въпроса, ако е добро времето... що не дойдете с нас
                              Последно редактирано от Daniel Gyorev; 27-01-08, 20:46.
                              KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                                По темата... пътят до Мургаш не го знам. Братовчед ми го знае, но той на дали ще се навие да тръгне защото сигурно ще има доста лед, пък и не е толкова близо... Иначе пътят до Ябланица го знам! Значи последния път като ходих до Батулия имаше доста лед, а ние от там ще минем и се пРитеснявам сега какво ще е... мисля да взема въже този път, и ще го направя (всичко се случва). Наистина е добре да тръгнем рано! Нищо не се знае. Надявам се този път да сме повече и да караме сериозно

Светльо ще посетим и кръчмата и после може да се върнем през Войнеговци или Локорско... ако знаете пътя!

А Стефчо и Данко какво ще кажат по въпроса, ако е добро времето... що не дойдете с нас

ДАНИ,до Мургаж пътя го знам! Не ми е проблем и да ви заведа до там,но думата "каране" я разбирам по малко по-различен начин от вас!!!
                                Нали не си забравил,че допреди няма и 10 дни температурите варираха м/у 0 и -15С',което естествено не позволи на снеговете да се стопят. Та мисълта ми беше дали си заслужава да мръзнете до Бухово 20км и после по пътя за Мургаж да се утрепете от бутане!!!
                                За Ябланица оттук мойете да минете по 3 пътя:
                                1. Единият е по познатия ти път до батулия и после 18км асвалт
                                2.Другия е през Ръждавица-слизате на Бакъово и после 10-тина км асвалт
                                3.Третият е да минете през кремиковския манастир,през р.Елешница и да слезете направо в Ябланица!!!
                                Но и от трите места спусканията са доста стръмни и са северни и ти давам не 100 ами 200% гаранция,че връщането ще ви е доста трудно!
                                Моят съвет е да тръгнеш от Гниляне-пак през Крушата,само че няма да се пускате към подгумер ами ще продължите към Ръждавица,а оттам щом искате ще слезете или в Локорско или във Войняговци! Това трасе ще ви излезе към 30-тина км!
                                Но вие си преценете,аз не налагам мнението си,а просто го споделям!!!

П.С. Ако е добро времето и нямам друга работа може и аз да се присъединя към вас/донякъде/
                                "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                                А+
                                LZ1DRZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X