Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходките на Бойко и Светльо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Желаещи за каране?

Браво
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
      Лелийй как ги карате тия мотори на тоя лед не знам! Че пък не са и от най-леките! Евала!
      Трай си т'ва лято съм се зарекъл, че ще се скъсам от бачкане, но след 1-2 години ще се оборудвам и аз с едно КТМ-че и тогава... само аз си знам Мерси на всички за хубавите коментари и най-вече на Бойко, Здравко и Вася, че ми гостуваха!
      KTM Fen

Коментар

Искам да благодаря на Дани и Бойко за помощта, която ни оказваха през цялото време на днешното каране. И двамата с Вася още се учиме и сигурно не сме най-удачната компания за каране. Още веднъж благодаря от името на двама ни.
        sigpic

Коментар

Даниеле за другата седмица щом сте в витоша ако е добро времето може да направиме едно каране
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Някой иска ли да покараме днес... времето е чудесно и мисля че ще е грешка да се изпусне такова хубаво време
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Наистина днеска времето е супер, щях да отскоча до мотопистата, но нещо ме домързя...

Мислех Витоша да изчака поне до другата седмица... а тази да покараме малко на мотопистата, исках да свикна на ботушите ако мога... предстой преди всичко реконструкция на стъпенките. Тъкмо ще има време да обмислиме и съберем някого за Витоша, защото аз там пътища незнам. Имам само предложение от къде да тръгнем и толкоз... Друго което знам е, че на повечето места със сигурнос е отъпкано поради многото туристи и ... няма ли да е опастно да се кара, поради този факт? Честно казано ме е страх за там... първо заради туристите, второ, че може да се загубиме
              KTM Fen

Коментар

E хващаме пътеката около витоша и за 1 ин час сме от другата страна където туристи няма а пътеки аз знам доста там и трудни и лесни
                само да се събереме хора
                Ето и една топографска карта
                Последно редактирано от GSXR; 21-01-08, 20:45.

Коментар

То и аз имам топографски карти,ама Витоша не е ли народен парк? Защото не обясняваш от къде ще се кара,иначе ние с моторите няма ме проблеми,можем да минем от където искаме,но дали е правилно е въпроса.На един познат му писаха акт,защото мотора му е бил в Борисовата градина,не могат да докажат че е карал,но се знае как е отишъл до там.
                  Не е ли по-добре през Люлин планина и на пистата на Голямо Бучино,който иска да си прави кефа.
                  [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
                  [/URL]

Коментар

Aко ще карате на бучино аз направо там ви чакам нали съм от Перник
                    А за витоша от към пернишката част се кара интензивно. Особенно едни пичове дето са група от 20тина мотора и няколко атв та прават мазало
                    А за това да ти кажат нещо е възможно но ако караш зад бариерата дето огражда развъдника< ма там няма ни път ни пътека> иначе аз цяла година карам там

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                      Не е ли по-добре през Люлин планина и на пистата на Голямо Бучино,който иска да си прави кефа.
                      На тая писта с тия стругове в тая кал... зор ще видите. Ако е позамръзнало по става, но си е доста опасничко с тея тежки мотори.

Поздравления на Вася От всички ви само аз и Вида бихме могли да си представиме какво й е било Или не е знаела с какво се захваща в това време да тръгне да се учи, или е голям ентусиаст Да й помагате, че да не вземе да се откаже! Айде, ще я чакаме в шампионата тая година! Да си наляга парцалките
                      DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                        То и аз имам топографски карти,ама Витоша не е ли народен парк? Защото не обясняваш от къде ще се кара,иначе ние с моторите няма ме проблеми,можем да минем от където искаме,но дали е правилно е въпроса.На един познат му писаха акт,защото мотора му е бил в Борисовата градина,не могат да докажат че е карал,но се знае как е отишъл до там.
                        Добре знаеш, че аз книжка нямам затова ако ходите към люлин планина ще ви гледам от блока с телескопа За Витоша не е така както мислиш! Лятото почти всяка седмица се събираха доста голяма група мотористи на последната спирка на рейсовете в Гоце Делчев и минавахо точно покрай моята къщи, та във Витоша! Ако ги глобяваха, те нямаше да ходят там...
                        Последно редактирано от Daniel Gyorev; 21-01-08, 23:03.
                        KTM Fen

Коментар

Даниеле ти ако имаш регистрация и се движите група едва ли ще те спрът, а и си с екипировка. Но акакто евшите аз и за бучино и за витоша съм на линия

Коментар

Маршрута за Витоша ми харесва. Дано само времето да е подходящо. Ако е лошо, предлагам на мотопистата да се позанимаваме
                            sigpic

Коментар

Здравко, тази неделя сигурно ще сме на мотопистата, а другата седмица на Витоша. Дано да се стопи леда до тогава, че ми се каля . В неделя ще се разберем направо за другата седмица и така Досега бях при мотора и му притегнах някой работи, дигнах малко лосчето на скоростите и сега горе долу ми вилиза крака остава да ги намикря ботушите за да се поотпуснат малко и съм готов. Смазах малко жилата и т.н. И най-важното да се похваля! Като го ритнах запали от 2ри път без смукач! много съм радостен, виждате ли кво е мотора да е в топъл гараж... иначе в Нови Искър имаше моменти дето през ноща става - 20 градуса, и ти да спиш на такава температура и ти няма да можеш да се събудиш
                              Последно редактирано от Daniel Gyorev; 22-01-08, 17:14.
                              KTM Fen

Коментар

ДАниеле нали за Бучино става въпрос ако да казвайте към колко ще сте там та и аз да дойда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X