Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходките на Бойко и Светльо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Желаещи за каране?

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
    ДАниеле нали за Бучино става въпрос ако да казвайте към колко ще сте там та и аз да дойда
    Нищо не сме оточнили! Затова събота и неделя ще се събираме и ще се разберем, както ти казах аз пътища незнам, за Здравко се съмнявам щото той досега там също на дали е карал. Бойко, ако знае нещо... съмнява ме. Затова и търсиме някой да ти преведе през Витоша, да кажеме до Бучино и от там с теб, пък на връщане по следите от гуми!

П.П. Колко километра се вързва от Теб до тук през Витоша? Притеснява ме, че ако е далече може Здравко да има проблеми с бензина, налага се повече газ в тази обстановка и харчи повече... трябва да му носиме 2 туби бензин, на моя и на Бойко на багажника
    Последно редактирано от Daniel Gyorev; 22-01-08, 22:39. Причина: тъпо...
    KTM Fen

Коментар

Ясноо ми знач аз мога да ти пратя една извадка от обиколка на витоша с колела, там някакви пичове хващат пътеката която върви в ниските части и излизат пред село Kладница което е моето село. То е много близо до перник респективно и до бучино.Ще ти пратя маршрута на лс
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Дани, ще отидеме там, където решите. Вече не искам да те виждам без БОТУШИ!!!!
        sigpic

Коментар

Тази седмица аз почивам.Така,че вие се организирайте къде и как да ходите.
          [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
          [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
            Тази седмица аз почивам.Така,че вие се организирайте къде и как да ходите.
            Боико като гледам много ще почиват
            Навън трупа яко сняг

Коментар

Хора, ако има бизнес за каране аз съм на линия. Миналата седмица карах на -12 и е супер фън. Петък, събота и неделя не съм на работа и много бих се радвал да се покараме по гората заедно

Коментар

Ти къде караш? Даи малко инфо за себе си
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Значи от София съм, карам най-вече по стара планина след Чепинци Негован по планината към Лакатник. Машинка: ДР 250. Навит съм за всякъкъв терен във всяка посока.

Коментар

matus, събота и неделя на мотопистата..? Аз, Здравко и неговата половинка сигурно ще сме, ако искаш остави телефон ще се свържа с теб!
                    KTM Fen

Коментар

За мотописта съм съгласен, но не ви ли се прави някоя разходка из гората? Тел. 0899 40 14 78 Иван

Коментар

Първоначално публикуван от mantus Преглед на мнение
                        За мотописта съм съгласен, но не ви ли се прави някоя разходка из гората? Тел. 0899 40 14 78 Иван
                        Да, но това ще е другата седмица Събота ще ти се обадя!
                        KTM Fen

Коментар

Каране в събота мотописта - екстра. Кажете само час и съм там. Или звънни.

Коментар

Значи, събота в 13:00 на Мотопистата при бул.България (малко да си разчешаме крастата )
                            Аз съм на линия!
                            Здравко и Вася, също, мисля ...
                            Бойко е под въпрос.
                            Иван (mantus) дано види темата... ако не отговори ще му се обадя

Ако има още желаещи да пишат докато не стане късно
                            KTM Fen

Коментар

Може да мина да ви се порадвам, че мотора ми не е тук и вече започва да ми липсва мириса на бензин
                              DCRT®

Коментар

При нас сега е още по-кофти за каране от преди.
                                Снегът се стопи много скоростно и всичко е потънало в лигава и дълбока кал. Както си караш и отведнъж потъваш до над осите на каплите.
                                Ще трябва да мине още поне седмица, за да поизпръхне малко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X