Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходките на Бойко и Светльо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разходките на Бойко и Светльо

Има ли желаещи утре за каране?
    търсиме такива дето не ги свърта
    До тук сме аз,кортекс и може би жена му ,мислим да правим среща на мотопистата 11-12 или евентуално да ходим горе на камбаните ,ставало е за каране.Може и на пистата на Мало Бучино
    [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
    [/URL]

До: Желаещи за каране?

Бойко, нали знаеш, че на коледа стават чудеса, затова по-добре си седи вкъщи мирен или ходи запали в черквата една свещ, недей се мъчете в този лед, че ще си натъртите дупетата в навечерието на най-светлия празник! Кара ми се и на мен, но.... лед, сняг, студ + това утре е коледа, не бих искал да се пребирам със счупени крайници.
    KTM Fen

Коментар

Здравей колега,забелязал съм,че в доста теми се пъхаш да пишеш.Това си е лично твой избор,не искам да ти казвам къде можеш да пишеш.Това което утре АЗ ще правя си е лично мое желание,не те карам насила да идваш и не искам да ми казваш къде да ходя и какво да правя.Може да не съм религиозен за да ходя да паля свещ.
      Молбата ми е да не пишеш такива неща в темата която съм пуснал.Тя е въпрос към всички,ако има желаещи да се разберем,а не да седнем да говорим какво е било утре и как сме щели да се върнем,ВИНАГИ има такъв вариант за връщане,каква ще е разликата дали съм на кънки или на ски или на мотор.Дори е възможно утре докато ходя до магазина за хляб това да се случи.
      [/URL]

Коментар

Добре, щом така.... манивелата ми е счупена... ако дойдеш да забутаме мотора да запали, идвам с тебе
        KTM Fen

Коментар

само кажи къде,вече съм бил и пътна помощ.може и да направим срещата с kortex при теб

скайп boykovs тел. 0878 83 73 99
          [/URL]

Коментар

Колега и на мене ми се кара яко ама съм много съм далечеИначе със удоволствие,не ме сверта на едно място
            Весело прекарване на празниците

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
              Има ли желаещи утре за каране?
              търсиме такива дето не ги свърта
              До тук сме аз,кортекс и може би жена му ,мислим да правим среща на мотопистата 11-12 или евентуално да ходим горе на камбаните ,ставало е за каране.Може и на пистата на Мало Бучино
              Бойко, да не забравите да си вземете кожуси и ушанки
              Ама така е , лятото като пропускате понякога да карате, сега не ви свърта.
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

[quote=kiki.t;278504]Бойко, да не забравите да си вземете кожуси и ушанки

Аааа,не знам.Аз такива неща не ползвам,имам си неопренова маска

Както ми беше ясно,някои само говорят при какви условия ще дойдат,но така не дойдоха.Други се покриха като "прасе в тръстика" и няма намиране
                Както и да е,отивам да припалвам моторетката.От последното каране не я бях палил и си го заварвам така

поемам към поляните на кв.Левски поради липса на компания

времето си беше слънчево

малко опити за връткане на една поляна,ама гумите не дадоха тази възможност

п.п. пак не мога да ги кача както трябва снимките някой ако може да помогне
                Последно редактирано от BoykoVS; 25-12-07, 16:23.
                [/URL]

Коментар

Колега хубаво си покарал по снегаНо според мен нее било редно да излизаш САМ
                  Весело прекарване на празниците

Коментар

Прав си,беше скучно сам.Живея на 2 км. от поляните дето карах
                    [/URL]

Коментар

харесва ми факта че има ентусясти за подобно нещо.и на мен ми се иска но мотора ми е тежък за тази екстра,пусни снимки като покараш прятелю поне на тях да се нарадвам!
                      Величко Попов
                      0882496036
                      [EMAIL="baam@abv.bg"]baam@abv.bg[/EMAIL]

Коментар

Айде сега тежък бил,моя като е 150 кила,да не е лек
                        събота се глася отрано да излезна някъде по-надалеч
                        Желаещите да не се бутат,един по един моля,ще има място за всички
                        Последно редактирано от BoykoVS; 26-12-07, 19:46.
                        [/URL]

Коментар

Колега при вас няма много сняг ,както се вижда от снимките и става за каране,но тук при нас около 7-те Риски езера снегът е значително повече и е малко кофти.
                          Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                            Айде сега тежък бил,моя като е 150 кила,да не е лек
                            събота се глася отрано да излезна някъде по-надалеч
                            Желаещите да не се бутат,един по един моля,ще има място за всички
                            Бойко, днеска дадох на един комшия да ми заварява манивелата, утре или други ден ще отида да я сложи и ако държи, ще те резервирам за Неделя или понеделник да те поразведа из наще пътечки... няма да се отдалечаваме, че много ледове има, но няма и да е толко кратко. Ато стане манивелата ще се свържа с теб, знаеш къде е Нови Искър, вече си ходил натам , записах си телефона ти.
                            Последно редактирано от Daniel Gyorev; 27-12-07, 22:52.
                            KTM Fen

Коментар

Аз ще карам събота,евентуално неделя,максимум до 5 във вкъщи,следващите дни съм зает
                              може би този път kortex ще дойде в събота
                              [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                              X