Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ендуристи от София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ендуристи от София?

Като знам по на кой трака ще карат, ще има да събират много десетолевки

Коментар

Послена промяна понеже Пепи е решил да ни крои шапка.
      9.30 в Н. Искър. пред тях, пък ще ядем в Ябланица ако не окапем преди нея.

Коментар

Гответе се и на 1-ви на Ябланица )) Утре ако ми скимне нещо мога да дойда с вас до Ябланица ще се чуя с Пепи

Коментар

Ние за 1-ви сме готови, но трябва и КАТ да се подготвят за задръствания по пътеките

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:New_IMG_5338.jpg
Прегледи:1
Размер:78.1 КБ
ID:5369913 Почти да дойда да покарам с вас :Х ;д но ми се разнити веригата и на боксир от Луково :Д

Коментар

yamaha_extreme добре, че е сдала багажа навреме .

Тук сме още в началото и ми е весело, даже нямам време да свалям каската, че ми се кара

Но днес ето тези двамата не се наиграха. Направо съм като парцал, с мазол на едната ръка.

Особено Пепи, ги измисли едни пътеки е няма такова падане и влачене, поне за мен. Добре че не са ме снимали. На места нямаш и път според ГПС

Хубавото е, че който се смее му се връща
              ЕЙ тука Минко, не видях какво направи, ама видях как полетя в дерето. Добре,че имаше и друг изход през реката и пътищата се събираха. Минахме без много хамалогия.

Тук аз минах но Минко пак се изпльоска и почна да нервничи. Надолу от мястото на моторите си е доста стръмно сечище.

Накрая водачите ни изоставиха, явно заради нещо на легло, и с Николай по ГПС криво ляво се прибрахме

Наздраве и аз отивам да реанимирам, че едвам намерих сили да пиша.

Коментар

Ето няколко снимки от раиона над село Балша Софииско и Балшанският манастир.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-05-01-027.jpg
Прегледи:2
Размер:140.5 КБ
ID:5370782Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-05-01-022.jpg
Размер:133.9 КБ
ID:5370783Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-05-01-023.jpg
Прегледи:1
Размер:228.8 КБ
ID:5370784Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-05-01-031.jpg
Размер:136.3 КБ
ID:5370785Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-05-01-028.jpg
Прегледи:3
Размер:188.9 КБ
ID:5370787
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от Иво Томов; 02-05-12, 12:45.
                Honda CRF 250 X
                Touareg 3.0 TDI

Коментар

Иво добре си се разходил.
                  Надявам се падането на едната снимка да не е лошо .
                  Трябва да покараме малко и в твоя район, но нямаме водач да ни разведе насам натам из пътеките.

Коментар

По по празниците се накарах почти прилично. 3 от 4 дни бях на машината.

От 28.04.2012 снимките са по-горе в темата.

Дойде деня 30.04.2012 и понеже нямаше никой на линия за каране, с Влади решихме да открием и на Люлин планина.

Речено, сторено.

Изкачихме се до "Гледка", или поне аз така знам, че му казват на това място.

Влади

Ето ме и мен

Тук сме малко преди Бучино на водопой.

Някъде из планината

После срещнахме едно приятелче на Влади, Антонио, с което са карали преди време, и кара доста добре. Поведе ни из нови за нас места в Люлин планина.

След като тръгнахме със снимките приключих, понеже на новите места не можах да устоя да се изпльоскам няколко пъти и силите ме напуснаха.
                    Накрая стартера умря изведнъж , и се оказа, че чисто новия ми АМГ акомулатор Варта е излязъл в отпуск, като е изтекъл върху въздушния филтър. Без стартер голямо ритане беше. Много своенравен е това ВР-а

Коментар

Ботуша ми спаси левия крак,и пак днес малко ме наболва глезена.Аз вече опознах раиона ,но не ставам за водач.Не съм надобрял много.
                      Моторчето ми е слабо.Качвам 1-2 баира на почивки че загрява ,километър и половина нанагорно е.Ще потърся някои местен тарикат.
                      Последно редактирано от Иво Томов; 02-05-12, 14:42. Причина: Редакция
                      Honda CRF 250 X
                      Touareg 3.0 TDI

Коментар

На 1 Май трябваше да ходим почти цялата група до ябланица, но аз съм без акомулатор .
                        Понеже част от групата искаха да се тръгне по-рано се разбрахме да отида в 9.00 до магазина да рекламирам акомулатора, и да взема нов, след което да се чуем.
                        Но за съжаление в 9.00 нямаш никой, комшии казаха,че идвали към 10.00 и аз увехнах, че може и да не дойдат. Все пак е 1 Май.

Така че едната част от групата потегли навреме.
                        С Влади смогнахме чак към 11.30 да стъпим на черен път, където ни чакаха Антонио с баща му, и за да не закъснеем (и аз незнам закъде), газ по прашната магистрала. Беше отврат, никаъв кеф само прах. Изядох сигурно килограми но снимки няма понеже почти не спирахме.

Похапнахме на Тихов Дол, погледахме малко ....... и за да не се връщаме пак по праха решихме да караме по пътеките през Огоя. Другата част от групата не им се чакаше да се наядем и тръгнаха на някъде. За тяхното каране освен, че било весело и малко болезнено за някой от тях, друго незнам.

Малко след тръгването към Огоя спряхме за WC, че беше неотложно за някои.

Антонио с баща си.

Ей тук ме открехнаха защо не се уморявали можещите.

Тук сме някъде на Огоя. Много приятно трасе, както и гледки от които не ти се тръгва.

Накрая от толкова прах, не видях един отрязан пън, по една пътека, която съм минавал 100 пъти, и стана беля.
                        Натресох се в него, понеже е точно на пътеката, и не се виждаше от прахта, и все едно се забих в бетонна стена. Добре, че нямаше поражения по мен и мотора. Сега малко ме болят 1-2 натъртени ребра, но до неделя надявам се да съм ок.

Коментар

Е твоето моторче е са учене само.
                          Ако можеш го смени този сезон с нещо 250 и си готов за всякакви предизвикателства.

Коментар

Да кажа само, че аз не стоя със скръстени ръце. Обаче все така се получава, че нямам възможност да дойда, когато си правите срещите. Надявам се скоро да се поправя. Та, покарах малко с един приятел през почивните дни. Позагубихме се в Стара планина, нямаме ГПС, но мен пък така ме кефи повече. Значи има едно место, незнам как да го обясня... има едно желязно мостче и нещо като къщичка някаква. Оттам продължава "главния път" на север /по който после се върнахме/ и стига до... ами май стига до един кръстопът за Огоя и Ябланица /асфалтов/, а в дясно /от къщичката и мостчето, т.е. на изток/ има път, който пресича на много места р. Елешница, а леко встрани и точно на обратно от посоката, от която се идва /от Кремиковци или Локорско/ има една пътека, много хард казаха, че била и действително след няколко кълбета се отказахме и решихме да минем по друга една пътека, която е по пътя, който пресича реката, само че малко след началото му в ляво. Тази пътека пак била трудна, ама не толкова като първата. От нея се излизало на т.нар. "бобслея", който ми е мерак много да посетя. Уви, някакви ловци нйедни бяха отсекли дървета напряко на пътеката и се отказахме от нея. Вместо по нея минахме по пътя с реката. Много интересно беше там, даже на едно место имаше едно пресичане, което в едната посока /на спускане/ е лесно, но следващия път задължително ще се пробвам на изкачване, защото е много стръмно. Прилича на това место от Хисаря 2012, където на клипчетата в темата за въпросното състезание има локва и после изкачване, там където един гол до кръста пичага се мъчи с един цвай такт, пада, става и забавлява публиката. Шоуто е гарантирано! След като ни писна през 50-100 метра да пресичаме реката, а аз излових няколко жабета в ботуша си, някъде след 10-12 пресичания се отбихме от този път и се изкачихме на един хълм или сипеи да го нарека... е, там направих един от най-зрелищните пируети досега в кратката ми кариера . Стигнахме до едно место, където напред беше за експерти, настрани много стръмно, а на другата страна невъзможно. Трябваше назад, ама аз така се заглавих, а и не ми се искаше да карам колегата пак да дърпаме, бутаме и тикаме и си викам "Айде, кво толко давай през стръмното". Тръгнах точно преди колегата да ми каже "Не минавай оттам". Пускам се аз и какво мислите - един камък точно пред предната гума дето не съм го видял или съм си мислил, че мога да го заобиколя, не помня . И като се залости предната гума в тоя ми ти камък - хоп през кормилото и мотора върху мен. Уж да не дърпаме и тикаме много, то какво стана, двойно и тройно. А, си беше стръмно и то много. Благославям си ботушките и наколенките. Малко ме наболява крака, но нищо ми няма. Снимки и клипчета имаше, обаче понеже снимам със сапунерка и от много вадене и търкаляне /аххахах, имах кроасан в раницата, после като го извадих беше станал "кроасан на тост"/ се е повредил и ни снимки, ни клипчета. А, бях толкова доволен от журналистическия материал, който бях заснел. То не е лесно, първо вадя апарата от раницата, трябва да си сваля ръкавиците, че иначе е много трудна работата с него, да снимам, да го прибера в раницата, после да си сложа ръкавиците и да продължавам, като внимавам да не го зацапам с кал и други боклуци, като точно това се е случило. Може да звучи смешно, но който снима знае, че не е лесно и си изисква жертви от страна на фотографа, особено ако се кара с повече хора и трябва да се догонват. Предната гума съм спукал нейде, ама е спаднала чак на другия ден за късмет. Срещнахме 8 ендуристи, 6 от които бяха без екипировка, ама никаква, но всеки си знае. На мен екипировката ми служи вярно и по преднзанчение.
                            Ха, да видим кога ще мога да дойда с вас да покарам, мхм.

Коментар

Да,знам ще доиде и това време да го сменя с 250тка.
                              Honda CRF 250 X
                              Touareg 3.0 TDI

Коментар

Така добре я направих Хондичката,че сега стана практически непродаваема с моята мания да е перфектна.
                                Последно редактирано от Иво Томов; 03-05-12, 14:30. Причина: Редакция
                                Honda CRF 250 X
                                Touareg 3.0 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X